تبلیغات

شیرینی دو رنگ

 

آرد ۳۵۰ گرم . کره ۱۵۰ گرم . پودر قند ۱۰۰ گرم . ارد ۲ قاشق غذاخوری . تخم مرغ ۱ عدد

پودر قند ۲ قاشق غذاخوری . پودر کاکائو ۳ قاشق غذاخوری . نمک.وانیل نوک قاشق

طرز تهیه : ۳۵۰ گرم ارد ، ۱۰۰ گرم پودر قند ، کره نرم شده و نوک قاشق نمک درون دستگاه غذاساز بریزید تا مواد مخلوط شده و حالت خرده نان بخود بگیرند سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مجدد مخلوط کنید.

 

پس از اینکه مواد تقریبا مخلوط شدند داخل کاسه ای بریزید و کمی با دست ورز دهید تا خمیر یکدست شود ، پس از ان خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

 

خمیر را از یخچال خارج کرده و خمیر را ۲ قسمت کنید ، به یک قسمت ۲ قاشق ارد و ۱ قاشق پودر قند بزنید و به یک قسمت دیگر ۳ قاشق پودر کاکائو و ۱ قاشق پودر قند بزنید و کمی وزر دهید تا مواد ترکیب شوند.

 

یکی از خمیرها را روی المینیوم یا نایلون باز کرده و به ضخامت ۳ سانتی متر پهن کنید ، با خمیر دیگر نیز به همین صورت عمل کنید ، سپس با کمک لبه های المینیوم یا نایلون خمیر را رول ( لوله ) کنید ، اگر احساس کردید خمیرها شل شده است مدت ۱۵ – ۳۰ دقیقه مجدد داخل یخچال قرار دهید تا خمیر کمی سفت شده و بتوانید به ان شکل دهید.

 

خمیر را از یخچال خارج کنید سپس شروع به بریدن کنید ، میتوانید با نوع پیچیدن خمیرها شکل های متنوعی از شیرینی ایجاد کنید ، شیرینی های برش خورده را در کف سینی قرار دهید و درون فری که از قبل روشن کرده اید با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ – ۲۰ دقیقه بپزید.

 

نکته ها : در تمام مراحل کار دقت کنید که خمیر را زیاد ورز ندهید و فقط در حدی که مواد مخلوط شوند کافی میباشد ( ورز دادن زیاد موجب میشود شیرینی به روغن بیافتد و در زمان پخت بسوزد ) ، در زمان پخت سینی فر را چرب نکنید چون کره موجود در شیرینی ها کافی بوده و روغن بیش از حد شیرینی را میسوزاند.

 

میزان ارد بیش از اندازه شیرینی را سفت میکند ، بهتر است برای این مقدار مواد از یک تخم مرغ با اندازه معمولی استفاده کنید تا شیرینی بافت بهتری داشته باشد ( استفاده از تخم مرغ خیلی بزرگ برای این مقدار مواد مناسب نیست ).

 

چنانچه میخواهید این شیرینی را در ماکروفر بپزید درجه حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد با حالت کانکشن و مدت زمان ۵ دقیقه کافی میباشد ، میتوانید در صورتی که غذاساز ندارید از همزن برقی استفاده کنید اما استفاده از غذاساز اولویت دارد چون بافت پوک تر و بهتری به شیرینی میدهد.

نوشته شده در دوشنبه سوم بهمن ۱۳۹۰ساعت 11:54 PM توسط عفت|

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار