تبلیغات

16 نوع غذا با قارچ

2) پيتزا قارچ: خمير پيتزا را پهن کرده به سطح آن سس گوجه مي زنيم، يک عدد پياز رنده شده، مقداري قارچ صدفي، يک عدد فلفل دلمه اي خرد شده، دو قاشق چايخوري پودر آويشن (اورگانو) نمک و فلفل به مقدار دلخواه را تفت داده روي خمير مي ريزيم به طوريکه تمامي سطح خمير پر شود سپس داخل فر گذاشته پانزده دقيقه بعد از فر در آورده و سطح آن را پنير پيتزا مي پاشيم و به مدت پنج دقيقه داخل فر مي گذاريم در صورت تمايل مي توان در موارد بالا از گوشت چرخ کرده و يا سوسيس و کالباس نيز استفاده کرد.

3) شنيسل قارچ صدفي: زرده و سفيده تخم مرغ را خوب هم زده صفحه قارچ را داخل آن مي غلطانيم سپس با پودر سوخاري آغشته کرده 10 دقيقه منتظر مي مانيم تا آب پس دهد. سپس داخل روغن داغ به اندازه اي که رنگ آن طلايي شود سرخ مي کنيم.



4) کباب قارچ: ابتدا صفحه قارچ را با مقدار کمي روغن مايع يا چربي گوسفند چرب کرده و کمي نمک و فلفل و پياز رنده شده و آبليمو به آن اضافه مي کنم سپس روي سيم توري پهن کرده و با حرارت ملايم گاز يا زغال به مدت کوتاه کباب مي کنيم.

5) املت قارچ: مقداري قارچ را با يک عدد پياز خرد شده در روغن تفت مي دهيم هنگامي که قارچ ها در شرف پخته شدن بود مقداري گوجه فرنگي خرد شده و چند عدد تخم مرغ را به آن اضافه مي نماييم و پس از افزودن نمک و ادويه جات املت آماده مي شود.

6) قارچ سرخ شده: قارچ ها را در روغن کم (ترجيحا کره) به مدتي که رنگ آن طلايي شود سرخ کرده و به آن نمک، جعفري، سير رنده شده و آبليمو اضافه مي کنيم و به حالت گرم صرف مي نماييم.

7) خورشت قيمه قارچ: خورشت قيمه را بدون گوشت آماده مي نماييم، يک ربع قبل از آماده شدن قارچ هاي خرد شده را به آن افزوده و در صورت تمايل براي اين که خورشت طعم گوشت بدهد مقداري دنبه نيز به آن مي افزاييم و منتظر مي مانيم تا غذا آماده شود در انتها روي خورشت را با مقداري سيب زميني سرخ شده مي پوشانيم.

8) سوپ قارچ: مقدار لازم قارچ را با يک عدد سيب زميني و يک عدد پياز متوسط خرد کرده و همراه با دو ليوان آب يا آب گوشت روي اجاق مي گذاريم تا کاملا بپزد سپس مقداري ورميشل، هويج، نمک، فلفل، آبليمو به آن مي افزاييم تا حدود ده دقيقه بجوشد. سوپ آماده است.

9) شامي قارچ: 300 گرم قارچ چرخ کرده را با 150 گرم آرد نخودچي، دو عدد تخم مرغ، يک عدد پياز رنده شده و به مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و جوش شيرين مخلوط کرده و بعد به قطعات کوچک تقسيم نموده و سپس سرخ مي کنيم. ساقه هاي قارچ که دير پزتر هستند مي تواند ماده اوليه جايگزين گوشت چرخ کرده در انواع غذاها باشد.

10) خوراک قارچ: دو عدد سيب زميني متوسط را خرد کرده با روغن تفت مي دهيم و قبل از سرخ شدن 300 گرم قارچ و دو عدد فلفل دلمه اي خرد شده را داخل آن ريخته و تفت مي دهيم و مقداري پياز داغ، زردچوبه، نمک، فلفل و يک قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به آن مي افزاييم بعد سه عدد تخم مرغ و در صورت نياز کمي سير روي آن مي ريزيم بعد از مدت کوتاهي غذاي ما آماده است.

 


11) آبگوشت قارچ: کليه موادلازم جهت پخت آبگوشت را آماده ساخته و مقدار کمي چربي گوسفند را به آن اضافه کرده و بجاي گوشت از قارچ استفاده مي نماييم توضيح اينکه حدود سي دقيقه قبل از برداشتن آبگوشت قارچ را با آن مخلوط مي کنيم.

12) سالاد قارچ: 200 گرم قارچ را به مدت 10 دقيقه مي جوشانيم بعد از سرد شدن تکه تکه کرده و با گوجه فرنگي، خيار و فلفل دلمه اي خرد شده مخلوط کرده و فلفل و نمک و سس مايونز يا آبليمو به آن اضافه مي نماييم. سالاد آماده است.

13) کتلت قارچ: 300 گرم قارچ چرخ کرده را با دو عدد سيب زميني رنده شده و دو عدد تخم مرغ و مقدار لازم نمک، فلفل، زردچوبه و جوش شيرين مخلوط کرده و داخل تابه با روغن سرخ مي نماييم.


14) طرز تهيه شامي با استفاده از پودر قارچ: ابتدا 25 گرم پودر قارچ (معادل نصف استکان) را با يک استکان آب مخلوط کرده به مدت دو ساعت کنار مي گذاريم تا خوب آب جذب کند سپس به آن يک عدد پياز رنده شده، يک استکان آرد نخود چي و دو عدد تخم مرغ اضافه کرده خوب هم مي زنيم و به آن به مقدار لازم ادويه، پودر آويشن و نصف قاشق چايخوري جوش شيرين را اضافه مي کنيم و سپس در روغن داغ سرخ مي کنيم.


15) ترشي قارچ صدفي: ابتدا قارچ ها را به مدت 10 دقيقه در آب جوشانده و بعد آب آن را دور مي ريزيم و قارچ ها را داخل يک آبکش پهن مي کنيم تا آب اضافي را از دست بدهد، سپس به ازاي هر يک کيلو قارچ، يک ليتر سرکه، 50 گرم شکر، 100گرم نمک، چندعدد فلفل سياه نکوبيده و چندعدد برگ بو را با هم مخلوط کرده و به مدت 5 دقيقه مي جوشانيم.

 

16) مرباي قارچ: قارچ ها را به مدت 10 دقيقه مي جوشانيم و آب آن را دور ريخته و در يک آبکش پهن مي کنيم تا آب اضافي را از دست بدهد. سپس به ازاي هر يک کيلو قارچ، يک و نيم کيلو شکر اضافه کرده و به مدت دو ساعت صبر مي کنيم تا قارچ ها آب پس بدهند سپس روي شعله کم، شربت آن را قوام مي آوريم و چند دقيقه قبل از برداشتن مربا به آن دو قاشق مرباخوري آبليمو مي افزاييم.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • خورش کدو و بادمجان ویژه

    حامد 1 ساعت پیش خورشت ایرانی 6 بازدید...

  • طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده

    استانبولی یکی از غذاهای سنتی کشورمان است. این غذا را با گوشت تکه‌ای و گوشت چرخ کرده تهیه می‌کنند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه...

  • دستور پخت ساج قاوورماسی

    ساج قاوورماسی، غذای خوشمزه استان آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم و امیدواریم که لذت ببرید. ساج...

  • دسر مقوی انجیر و گردو مخصوص سالمندان

    یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: از ترکیبات مفید برای سالمندان از جمله مبتلایان به آلزایمر مصرف دسر انجیر و گردو است؛ این ترکیب اثرات مثبتی در...

  • نحوه درست کردن سس لیمو

    در این مطلب از  نحوه درست کردن سس لیمو را بیان می‌نماییم. برای استفاده از این مطلب با ما همراه باشید. مواد لازم برای سس لیمو: لیمو سنگی ۳ عدد شکر...

  • وقتی مهمان‌ها از میز غذا چشم برنمیدارند!

    برترین ها - ترجمه از نسترن ریاضی : چند نوع غذای خوشمزه و رنگارنگ برای مهمانی ها و تولدها درست کرده ا‌ید، همه چیز حاضر است، ولی نمی دانید چگونه...

  • دستور تهیه خورش کاری هندی

    خورش کاری انواع مختلف دارد و در همه آن‌ها یک نوع مواد به کار برده شده است. به این صورت که با پیاز سرخ شده، زنجبیل و سیر شروع می‌کنید سپس مقداری...

  • دسر کم کالری و رژیمی نارگیلی

    هیچ لیست دسر کم کالری بدون نارگیل کامل نیست. این ماده مغذی می‌توانند در هر زمانی از سال، همراه هر غذایی باشد. نارگیل به خاطر مقدار بالای نمک...

  • طرز تهیه دمنوش دارچین و سیب ترش

    دمنوش دارچین و سیب ترش، دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه‌ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از...

  • همه آنچه باید درباره استیک و انواع آن بدانیم

    ابتدا باید برای استیک گوشت مناسبی انتخاب کنید بهترین انتخاب راسته گوساله یا فیله گوساله است و بعد باید انواع روش‌های طبخ گوشت استیک آشنایی داشته...