تبلیغات

طرز تهیه ترشه شامی گیلانی خوشمزه

ترشه شامی، غذای گیلانی بسیار آسان پخت و خوشمزه‌ای است که با این توصیفات، دارنده طعمی ملس و بسیار خاص برای تمامی سلیقه و ذائقه‎ها خواهد بود.

بیشترین تنوع غذایی در ایران را می‌توان در استان گیلان مشاهده کرد. شاید عجیب باشد که ۱۷۰ نوع غذای محلی در این استان پخته می‌شود که به تنهایی می‌تواند یک کتاب آشپزی کامل باشد. میرزاقاسمی، ترش تره، باقلاقاتوق، ماهی فویج، فسنجان، اناربیج، کولی غورابیج، سیر قلیه، گل در چمن و کال کباب از جمله این غذاها هستند. تنوع گسترده گیاهی و جانوری این منطقه را شاید بتوان دلیل اصلی این تنوع غذایی دانست.

از میان این همه طعم فراوان و خوشمزه آدم می‌ماند کدام را انتخاب کند. دست از فکر کردن بردارید و یکی را انتخاب کنید. نگران نباشید زمان کافی برای پخت این همه غذای متنوع دارید. امروز به سراغ ترشه شامی می‌رویم. ترشه شامی غذایی بسیار خوشمزه از ترکیب گوشت، سیب زمینی، سبزیجات و ... است و طعم بسیار مهیجی خواهد داشت. تست با شما... .


دستور پخت جهت 4 نفر و مدت زمان پخت 60 دقیقه می‌باشد.

مواد لازم جهت تهیه ترشه شامی گیلانی

 گوشت گوساله چرخ شدهنیم کیلو  پیاز متوسط رنده شده1 عدد  جعفری خرد شده1/2 پیمانه  تخم مرغ زده شده1 عدد  سیب زمینی پخته و پوست گرفته 2 عدد  آب غوره1/2 پیمانه  زعفران سائیده شدهبه میزان کافی  روغن به میزان کافی  نمک و فلفلبه میزان کافی روش پخت ترشه شامی گیلانیابتدا گوشت گوساله چرخ شده را در کاسه‌ای بزرگ (به طوری که به راحتی بتوانید مواد را چنگ بزنید) بریزید.مواد دیگر را شامل پیاز، جعفری، تخم‌مرغ، نمک و فلفل را بریزید.زعفران سائیده را نیز پس از آماده‌سازی اضافه کنید. برای آماده سازی زعفران، آن را در کمی آب جوش حل کنید و فرصت دهید تا دم بکشد و رنگ دهد.سیب زمینی‌ها را روی مواد رنده کنید.با دست تمیز (یا دستکش بهداشتی) مواد را تا حدی که به طور کامل با مخلوط شده و کاملاً یکدست شوند، چنگ زنید.مایه شامی شما آماده است.در ماهیتابه‌ای مناسب حدود 5 قاشق روغن سرخ‌کردنی ریخته و پیش از اضافه کردن مواد اجازه دهید تا کاملا داغ شود. دقت کنید که ماهیتابه دردار باشد.مقداری از مایه شامی را در کف دستتان پهن کرده و به آرامی در روغن بیندازید.هر روی شامی‌ها بین 3 تا 4 دقیقه سرخ کرده و بعد از تابه خارج کنید.برای خروج روغن اضافی می‌توانید شامی‌ها را روی دستمال بهداشتی قرار دهید تا روغن را به خود جذب کند.پس از پایان سرخ شدن، دوباره شامی‌ها را به داخل ماهیتابه بریزید و آبغوره را به آنها بیفزایید و در تابه را ببندید.بگذارید شامی‌ها به مدت 25 تا 30 دقیقه روی حرارت بسیار کم بپزد.

در پایان گوجه به تعداد 5 عدد را حلقه‌ای ببرید و سرخ کنید سپس شامی را روی گوجه‌های سرخ شده بگذارید تا آب گوجه داغ شامی رود و بسیار خوشمزه‌تر شود.


 طرز تهیه ترشه شامی گیلانی خوشمزه، ترشه شامی، غذای گیلانی
ترشه شامی گیلانینکاتآب سیب‌زمینی و پیاز را پس از رنده شدن بگیرید.اضافه نمودن کمی آرد نخودچی شامی شما را پوک و خوشمزه‌تر می‌کند. کمی سبزی خشک ترخون را نیز به مواد شامی بیافزایید بسیار خوش عطر تر خواهد شد.حضور گوجه فرنگی در این غذا الزامی نیست ولی با بودن آن، طعم شامی شما صد چندان خواهد شد.طعم این شامی با سبزی و نان سنگک بسیار عالی است. ولی کسانی که تمایل دارند می‌تواند با پلو ساده آن را سرو کنند و نوش جان نمایند.

گروه آشپزی ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه بورانی بادمجان

    مواد لازم: ۶۰۰ گرم بادمجان ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی ۳ حبه سیر ۱ فنجان ماست ۴/۱ تا ۲/۱ فنجان روغن نمک و فلفل به میزان لازم نان لواش یا چیپس پیتاطرز تهیه...

  • چند ترفند مهم برای کباب کردن گوشت و سبزیجات

    جوجه کباب دودی همین که مرغ را روی زغال کباب می‌کنیم تا حدی بوی دود و آتش به خود می‌گیرد، اما برای اینکه بیشتر بوی دود بدهد از پاپریکای دودی یا...

  • معجون رازیانه خانگی پرخاصیت

    حامد 50 دقیقه پیش انواع نوشیدنی 6 بازدید...

  • طرز تهیه شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد. این شربت علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، می‌تواند یک نوشیدنی مفید برای...

  • طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی

    استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستور‌های متفاوتی داره و...

  • طرز تهیه کوکو کدو سبز

    کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکو‌های ایرانی است که به خاطر وجود کدو سبز در آن شاید خیلی‌ها احساس کنند طعم جالبی ندارد. اما ما با مواد موجود در این...

  • طرز تهیه یک صبحانه پنیری ساده و خوشمزه

    امروز هم یک غذای بسیار خوشمزه آموزش داده میشه که خیلی راحت و سریع می‌تونید اون رو به عنوان صبحانه درست کرده و میل کنید. مواد مورد نیاز: ۱ عدد نان...

  • طرز تهیه اشکنه سیب زمینی و نکاتی برای طبخ آن

    اشکنه یکی از غذاهای محلی کشورمان است و به روش‌های متفاوتی طبخ می‌شود. در این مطلب قصد داریم اشکنه سیب زمینی که یکی از انواع خوشمزه این...

  • طرز تهیه بورک اسفناج با خمیر یوفکا

    بورک اسفناج، غذایی ترکی است که با چند لایه خمیر یوفکا و به اشکال و اندازه های مختلفی درست می شود. بورک اسفناج مسطح و مارپیچی، دو نوع...

  • تارت زردآلو و پسته؛ دسر شیک و مجلسی

    ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو...

  • چگونه خطا‌های آشپزی خود را اصلاح کنیم؟

    وب‌سایت شور و شیرین: حتی با تجربه ترین آشپزها ممکن است هنگام آشپزی، اشتباه کنند. از بیش از حد پختن غذا گرفته تا بیش از حد نمک زدن، ممکن است، غذا...

  • طرز تهیه خورشت دال عدس برای رژیم روزانه گیاه خواران

    در رژیم‌های گیاهخواری همراه با حبوبات یکی از غذا‌های مورد اقبال، خورشت دال عدس هندی است. در این نوشته به دستور عمل تهیه خورشت دال عدس می‌پردازیم....

  • طرز تهیه کومپیر ترکیه

    وب سایت سوران: با خوردن غذای کشور‌های دیگه، یک جورایی میشود تو تخیل، به اون کشور‌ها سفر کرد. امروز هم ما میخواهیم سفر کنیم به کشور ترکیه و یکی از...

  • سالمون کبابی یک غذای رژیمی و خوشمزه

    سالمون و گل کلم غذا‌هایی هستند که وقتی ادویه جات را با آن‌ها ترکیب می‌کنید فوق العاده می‌شوند. ادویه جات علاوه بر اینکه می‌توانند طعم غذا را از این...

  • طرز تهیه کیک ماکارونی ، یک غذای خوشمزه و زیبا

    مراحل تهیه کیک ماکارونی برای تهیه این ماکارونی لذیذ هم در ابتدا باید مایه ماکارونی رو درست کنیم پس پیاز داغ، فلفل دلمه‌ای رو که خورد کردیم،...

  • تزیین آناناس به شکل طوطی

    مواد لازم: آناناس یک عدد هویج یک عدد کوچک فلفل سیاه درسته ۲ عدد خلال دندان ۴-۵ عدد طرز تهیه: • مطابق تصویر از ۵ سانتی بالای آناناس یک برش افقی...

  • تخم‌مرغ آنتیب، نرگسی به سبک فرانسوی

    این خوراک خیلی شبیه نرگسی خودمان است، فقط کمی مفصل‌تر است و به شهر آنتیب فرانسه تعلق دارد که مردم آن در زمینه آشپزی شهرت جهانی دارند. اگر این غذا...

  • خاگینه گل نیلوفر یک دسر خوشمزه و سنتی

    خاگینه گل نیلوفر یکی از انواع دسر‌های خوشمزه و سنتی است که مانند دیگر انواع خاگینه با استفاده از آرد، ماست، تخم مرغ و … تهیه شده و در نهایت داخل...

  • طرز تهیه سوپ لوبیا با زیره ویژه پیش غذا

    سوپ لوبیا با زیره غذایی مقوی است که خیلی زود آماده می شود. مواد لازم برای  سوپ لوبیا با زیره سوپ لوبیا با زیره سوپی خوشمزه و مقوی است که خیلی...

  • طرز تهیه‌ی دنت شکلاتی

    اختصاصی تابناک باتو ؛ دنت از دسرهای پرطرفدار به ویژه در میان کودکان است. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع دنت در خانه آشنا کنیم....

  • طرز تهیه رشته پلو بدون گوشت

    رشته پلو بدون گوشت غذایی گیاهی و یکی از انواع پلوهای ایرانی است که در گذشته معمولا در ایام نوروز تهیه و سرو می شده و امروزه نیز در...

  • طرز تهیه بورک ترکیه ای

    بورک ترکیه ای غذایی ساده و مغذی است که می توانید در میهمانی ها به عنوان پیش غذا یا در دورهمی ها به عنوان عصرانه درست کنید و بسته به...

  • طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

    پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و با درست کردن آن آشپزخانه به هم...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

    پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و با درست کردن آن آشپزخانه به هم...

  • طرز تهیه بورک ترکیه ای

    بورک ترکیه ای غذایی ساده و مغذی است که می توانید در میهمانی ها به عنوان پیش غذا یا در دورهمی ها به عنوان عصرانه درست کنید و بسته به...

  • طرز تهیه رشته پلو بدون گوشت

    رشته پلو بدون گوشت غذایی گیاهی و یکی از انواع پلوهای ایرانی است که در گذشته معمولا در ایام نوروز تهیه و سرو می شده و امروزه نیز در...

  • طرز تهیه‌ی دنت شکلاتی

    اختصاصی تابناک باتو ؛ دنت از دسرهای پرطرفدار به ویژه در میان کودکان است. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع دنت در خانه آشنا کنیم....

  • طرز تهیه سوپ لوبیا با زیره ویژه پیش غذا

    سوپ لوبیا با زیره غذایی مقوی است که خیلی زود آماده می شود. مواد لازم برای  سوپ لوبیا با زیره سوپ لوبیا با زیره سوپی خوشمزه و مقوی است که خیلی...

  • خاگینه گل نیلوفر یک دسر خوشمزه و سنتی

    خاگینه گل نیلوفر یکی از انواع دسر‌های خوشمزه و سنتی است که مانند دیگر انواع خاگینه با استفاده از آرد، ماست، تخم مرغ و … تهیه شده و در نهایت داخل...

  • تخم‌مرغ آنتیب، نرگسی به سبک فرانسوی

    این خوراک خیلی شبیه نرگسی خودمان است، فقط کمی مفصل‌تر است و به شهر آنتیب فرانسه تعلق دارد که مردم آن در زمینه آشپزی شهرت جهانی دارند. اگر این غذا...

  • تزیین آناناس به شکل طوطی

    مواد لازم: آناناس یک عدد هویج یک عدد کوچک فلفل سیاه درسته ۲ عدد خلال دندان ۴-۵ عدد طرز تهیه: • مطابق تصویر از ۵ سانتی بالای آناناس یک برش افقی...

  • طرز تهیه کیک ماکارونی ، یک غذای خوشمزه و زیبا

    مراحل تهیه کیک ماکارونی برای تهیه این ماکارونی لذیذ هم در ابتدا باید مایه ماکارونی رو درست کنیم پس پیاز داغ، فلفل دلمه‌ای رو که خورد کردیم،...

  • سالمون کبابی یک غذای رژیمی و خوشمزه

    سالمون و گل کلم غذا‌هایی هستند که وقتی ادویه جات را با آن‌ها ترکیب می‌کنید فوق العاده می‌شوند. ادویه جات علاوه بر اینکه می‌توانند طعم غذا را از این...