تبلیغات

میوه خشک را چگونه تهیه کنیم که رنگش تغییر نکند؟

خشک کردن میوه یکی از کارهایی است که آفتاب تابستان بسیار برای آن مناسب است. در این مقاله به شما می گوییم که میوه های خشک را چگونه تهیه کنیم که رنگش تغییر نکند.

لوازم مورد نیاز برای خشک کردن میوه

_ میوه : ( من از انواع میوه های هلو، آلو، زردآلو، سیب، آلبالو، بلوبری و گوجه استفاده کردم) مطمئن شوید که میوه ها رسیده و بدون هیچ لکه و زدگی باشند. میوه ها نباید بیش از حد رسیده باشند.
_ برای خشک کردن میوه ها از سینی های توری فر و سینی های توری پلاستیکی دستگاه خشک کن میوه استفاده کنید. مصرف سینی توری به خاطر این است که می خواهیم هوا زیر میوه ها جریان داشته باشد.
_ پارچه توری برای حفظ میوه ها از جانوران.
_ مخلوط آبلیمو و آب برای جلوگیری از بد رنگ شدن میوه ها.
_ در نهایت یک مکان کاملا گرم در زیر آفتاب : دمای بیرون باید بالای ۸۵ درجه با رطوبت کمتر از ۶۰% باشد.

آموزش خشک کردن میوه در آفتاب

_ میوه ها را شسته و قاچ کنید. زردآلو، آلو و آلبالوها باید دو نیم شوند. سیب و میوه های بزرگ را چند قاچ کنید.
_ میوه ها را داخل ترکیب آب و آبلیمو بریزید و بگذارید چند دقیقه خیس بخورد. این کار مانع تغییر رنگ میوه ها به قهوه ای می شود.
_ گوجه فرنگی ها را به دو نیم کنید. می توانید دانه ها را دور بریزید یا بگذارید بماند. من کمی نمک هم به آن اضافه می کنم خیلی خوشمزه می شود. گوجه فرنگی ها را در آبلیمو قرار ندهید.
_ میوه ها را با فاصله روی سینی توری قرار دهید تا هوا به اندازه کافی بین آن ها جریان داشته باشد. زیر سینی های توری ظرفی قرار دهید تا میوه ها روی زمین نریزند.
_ در نهایت روی میوه ها را با پارچه توری بپوشانید تا از حشرات و جانوران در امان باشند.
_ سینی ها را در یک مکان بسیار گرم در زیر آفتاب قرار دهید و هر چند وقت یکبار میوه ها را پشت و رو کنید.
وقتی میوه ها چروکیده شد یعنی خشک شده است. آن ها را نصف کنید تا مطمئن شوید که هیچ رطوبتی باقی نمانده باشد.

زمانی که برای خشک کردن میوه ها لازم است

سیب: ۲ روز
    آلبالو و زردآلو: ۳ روز
    گوجه فرنگی، هلو و آلو: ۴ روز

میوه ها را در ظرف های مناسب بدون هوا نگهداری کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • خورش کدو و بادمجان ویژه

    حامد 1 ساعت پیش خورشت ایرانی 6 بازدید...

  • طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده

    استانبولی یکی از غذاهای سنتی کشورمان است. این غذا را با گوشت تکه‌ای و گوشت چرخ کرده تهیه می‌کنند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه...

  • دستور پخت ساج قاوورماسی

    ساج قاوورماسی، غذای خوشمزه استان آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم و امیدواریم که لذت ببرید. ساج...

  • دسر مقوی انجیر و گردو مخصوص سالمندان

    یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: از ترکیبات مفید برای سالمندان از جمله مبتلایان به آلزایمر مصرف دسر انجیر و گردو است؛ این ترکیب اثرات مثبتی در...

  • نحوه درست کردن سس لیمو

    در این مطلب از  نحوه درست کردن سس لیمو را بیان می‌نماییم. برای استفاده از این مطلب با ما همراه باشید. مواد لازم برای سس لیمو: لیمو سنگی ۳ عدد شکر...

  • وقتی مهمان‌ها از میز غذا چشم برنمیدارند!

    برترین ها - ترجمه از نسترن ریاضی : چند نوع غذای خوشمزه و رنگارنگ برای مهمانی ها و تولدها درست کرده ا‌ید، همه چیز حاضر است، ولی نمی دانید چگونه...

  • دستور تهیه خورش کاری هندی

    خورش کاری انواع مختلف دارد و در همه آن‌ها یک نوع مواد به کار برده شده است. به این صورت که با پیاز سرخ شده، زنجبیل و سیر شروع می‌کنید سپس مقداری...

  • دسر کم کالری و رژیمی نارگیلی

    هیچ لیست دسر کم کالری بدون نارگیل کامل نیست. این ماده مغذی می‌توانند در هر زمانی از سال، همراه هر غذایی باشد. نارگیل به خاطر مقدار بالای نمک...

  • طرز تهیه دمنوش دارچین و سیب ترش

    دمنوش دارچین و سیب ترش، دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه‌ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از...

  • همه آنچه باید درباره استیک و انواع آن بدانیم

    ابتدا باید برای استیک گوشت مناسبی انتخاب کنید بهترین انتخاب راسته گوساله یا فیله گوساله است و بعد باید انواع روش‌های طبخ گوشت استیک آشنایی داشته...