تبلیغات

چیکن کوردون بلو، یک غذای آمریکایی

«کوردون بلو» یک غذای آمریکایی است که امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی آن را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و طرز تهیه‌ی این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.

چیکن کوردون بلو، یک غذای آمریکاییاختصاصی تابناک باتو؛ «کوردون بلو» یک غذای آمریکایی است که امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی آن را به شما آموزش دهیم. برای آشنایی با مواد اولیه و طرز تهیه‌ی این غذای خوشمزه، با ما همراه باشید.چیکن کوردون بلو، یک غذای آمریکایی

مواد لازم:

سینه‌ی مرغ: دو عدد

تخم مرغ زده شده: 2 عدد

پنیر چدار رنده شده: 250 گرم

آرد: یک و نیم پیمانه

آرد سوخاری: یک و نیم پیمانه

نشاسته: دو قاشق غذاخوری

ژامبون مرغ: به میزان لازم

نمک و فلفل: به میزان لازم

روغن برای سرخ کردن: به میزان لازم

طرز تهیه:

استخوان‌های سینه مرغ را گرفته و هر کدام را از عرض، به دو یا سه بخش، تقسیم می‌کنیم. هر کدام از تکه‌های مرغ را داخل یک کیسه فریزر قرار داده و با بیفتک کوب یا گوشت کوب به آرامی روی آن می‌کوبیم تا صاف و نازک شود.

هر دو طرف تکه‌های مرغ را به نمک و فلفل، آغشته می‌کنیم. روی هر تکه‌ی مرغ، یک قطعه ژامبون قرار داده و سطح آن را کاملا با پنیر، می‌پوشانیم. سپس از عرض شروع به رول کردن مرغ، همراه با ژامبون و پنیر می‌کنیم. برای ثابت ماندن می‌توانید از خلال دندان استفاده کنید.

سه ظرف آماده می‌کنیم، در اولی تخم مرغ زده شده، در دومی پودر نشاسته و آرد و در سومی، آرد سوخاری را می‌ریزیم.

تکه‌های مرغ آماده شده را ابتدا داخل تخم مرغ فرو برده سپس در پودر نشاسته و آرد و در آخر در آرد سوخاری می‌غلتانیم.

سپس آنها را در ظرفی چیده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار می‌دهیم تا خودش را بگیرد. پس از گذاشتن این زمان، هر کدام از تکه‌های مرغ آماده شده را در روغن داغ، سرخ می‌کنیم تا طلایی رنگ شود. چیکن کوردون بلو، آماده است. 

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: justfood

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه مربا شاتوت مفید برای افردی که کم خونی دارند

    طرز تهیه مربای شاتوت مربای شاتوت به دلیل خواصی که دارد برای افرادی که به کم خونی مبتلا هستند بسیار مفید است. می توانید کم خونی را با میل کردن...

  • بستنی میوه‌ای مخلوط؛ دسر روز‌های تابستانی

    وب‌سایت دونفره - نسترن کوهی: توی گرمای تابستون معمولا آدم دلش هوس دسرهای خنک میکنه. حالا فکر کنید از بیرون بیاید و در حالی که هوا خیلی گرمه یک...

  • دستور تهیه چای لاته

    برترین ها - ترجمه از نسترن ریاضی: اگه جزء کسانی هستید که بجای قهوه، همیشه چایی را ترجیح می دهید چای لاته می تواند یک انتخاب خوب باشد. این چای...

  • طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی----

    پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و با درست کردن آن آشپزخانه به هم...

  • نوشیدنی خیار و نعنا، لذیذ و گوارا

    در آستانه‌ی فصل تابستان قرار داریم و بهترین وسیله برای پذیرایی، نوشیدنی خنک است. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک نوشیدنی گوارا و متفاوت را...

  • آشنایی با روش تهیه «دسر پسته»

    همشهری آنلاین: دسر پسته، شکل زیبا و جذابی دارد و از آن دسته دسر‌هایی است که می‌توانید آن را از قبل آماده نمایید. مواد لازم: آب ۸۵۰...

  • طرز تهیه خورش ریواس با نعناع و جعفری

    مواد لازم خورش ریواس با نعناع و جعفری ریواس یک کیلوگرم گوشت بدون استخوان نیم کیلو گرم پیاز ۲ عدد شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری روغن، نمک و فلفلبه میزان...

  •  طرز تهیه چکدرمه غذای محلی ترکمن ها

    شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری‌های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد. ترکمن‌ها از اقوام...

  • بوف بورگینیون؛ غذای سنتی فرانسوی

    وب سایت سوران: بوف بورگینیون یکی از غذا‌های معروف فرانسه است که تقریبا در تمامی شهر‌های فرانسه سرو می‌شود و اصالت آن به ناحیه "بورگونی” باز...

  • سبزی پلو با ماهی از دیدگاه طب سنتی

    مزاج ماهی سرد و خشک است. این غذا برای ایرانی‌ها که اغلب معده سرد دارند ایجاد مشکل می‌کند، اما ماهی فوایدی دارد که نمی‌توان از خوردن آن غافل شد. از...