تبلیغات

طرز تهیه پای چیکن باربیکیو

پای چیکن باربیکیو

زمان پخت این غذا کمی طولانی است ولی بسیار خوشمزه است و ارزشش را دارد. شکل و دکور این غذا نیز بسیار زیبا است.

مواد لازم برای پای چیکن باربیکیو ¼ قاشق چایخوری نمک نصف پیمانه هویج خرد شده

600 گرم سینه مرغ بدون استخوان، نگینی خرد شده

نصف پیمانه پیاز خرد شده

نصف پیمانه کرفس خرد شده

2/3 پیمانه سس باربیکیو

400 گرم خمیر آماده پای

یک عدد تخم مرغ

یک قاشق غذاخوری آب

پای چیکن باربیکیو طرز تهیه پای چیکن باربیکیو

فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید.

در یک قابلمه متوسط سیب زمینی و ¼ قاشق چایخوری نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آب روی آنها بریزید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند. در 4 دقیقه آخر هویج ها را به سیب زمینی اضافه کنید و بگذارید کمی نرم شوند. سپس همه آنها را آبکش کنید.

در یک تابه بزرگ، مرغ ها را درون روغن داغ  به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگشان عوض شود. سپس آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید.

پیاز، کرفس و قارچ ها را درون تابه بریزید و 10 دقیقه تفت دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس مرغ ها را به تابه بازگردانید. سس باربیکیو، سیب زمینی و هویج پخته شده را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. سپس آنها را درون کاسه های سفالی بریزید و کنار بگذارید.

خمیر پای را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به نوارهای باریک برش دهید. نوارها را با فاصله روی کاسه ها بگذارید.

در یک پیاله،  تخم مرغ و آب را با یکدیگر مخلوط کنید. آب را با قلم مو روی خمیرها بمالید.

کاسه ها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح خمیر طلایی شود.

پای چیکن باربیکیوپای چیکن باربیکیو

نکات تکمیلی در مورد پای چیکن باربیکیو

پای چیکن باربیکیو جزو پیش غذا – پای و گراتن میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
پای چیکن باربیکیو را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه مربا شاتوت مفید برای افردی که کم خونی دارند

    طرز تهیه مربای شاتوت مربای شاتوت به دلیل خواصی که دارد برای افرادی که به کم خونی مبتلا هستند بسیار مفید است. می توانید کم خونی را با میل کردن...

  • بستنی میوه‌ای مخلوط؛ دسر روز‌های تابستانی

    وب‌سایت دونفره - نسترن کوهی: توی گرمای تابستون معمولا آدم دلش هوس دسرهای خنک میکنه. حالا فکر کنید از بیرون بیاید و در حالی که هوا خیلی گرمه یک...

  • دستور تهیه چای لاته

    برترین ها - ترجمه از نسترن ریاضی: اگه جزء کسانی هستید که بجای قهوه، همیشه چایی را ترجیح می دهید چای لاته می تواند یک انتخاب خوب باشد. این چای...

  • طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی----

    پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و با درست کردن آن آشپزخانه به هم...

  • نوشیدنی خیار و نعنا، لذیذ و گوارا

    در آستانه‌ی فصل تابستان قرار داریم و بهترین وسیله برای پذیرایی، نوشیدنی خنک است. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک نوشیدنی گوارا و متفاوت را...

  • آشنایی با روش تهیه «دسر پسته»

    همشهری آنلاین: دسر پسته، شکل زیبا و جذابی دارد و از آن دسته دسر‌هایی است که می‌توانید آن را از قبل آماده نمایید. مواد لازم: آب ۸۵۰...

  • طرز تهیه خورش ریواس با نعناع و جعفری

    مواد لازم خورش ریواس با نعناع و جعفری ریواس یک کیلوگرم گوشت بدون استخوان نیم کیلو گرم پیاز ۲ عدد شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری روغن، نمک و فلفلبه میزان...

  •  طرز تهیه چکدرمه غذای محلی ترکمن ها

    شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری‌های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد. ترکمن‌ها از اقوام...

  • بوف بورگینیون؛ غذای سنتی فرانسوی

    وب سایت سوران: بوف بورگینیون یکی از غذا‌های معروف فرانسه است که تقریبا در تمامی شهر‌های فرانسه سرو می‌شود و اصالت آن به ناحیه "بورگونی” باز...

  • سبزی پلو با ماهی از دیدگاه طب سنتی

    مزاج ماهی سرد و خشک است. این غذا برای ایرانی‌ها که اغلب معده سرد دارند ایجاد مشکل می‌کند، اما ماهی فوایدی دارد که نمی‌توان از خوردن آن غافل شد. از...