تبلیغات

طرز تهیه‌ی کوکوی دال عدس و اسفناج

امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یکی از انواع کوکو، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این کوکوی خوشمزه، با ما همراه باشید.

اطرز تهیه‌ی کوکوی دال عدس و اسفناجختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یکی از انواع کوکو، آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این کوکوی خوشمزه، با ما همراه باشید.طرز تهیه‌ی کوکوی دال عدس و اسفناج

مواد لازم:

دال عدس: دو پیمانه

اسفناج ریز خرد شده: یک پیمانه

روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری

تخم مرغ: یک عدد

پنیر پارمسان رنده شده: نصف پیمانه

زنجبیل تازه و رنده شده: دو قاشق چایخوری

پیاز رنده شده: یک عدد

آرد: دو قاشق غذاخوری

نمک و روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

در ظرفی مناسب، دال عدس را ریخته و به آن آب اضافه می‌کنیم. ظرف را به مدت حدود بیست دقیقه روی حرارت قرار می‌دهیم تا دال عدس، نرم شود سپس آب اضافی آن را گرفته و در کناری قرار می‌دهیم.

زنجبیل را به همراه روغن، پیاز و اسفناج کمی تفت می‌دهیم.

دال عدس پخته را به همراه مخلوط پیاز و اسفناج، در مخلوط کن می‌ریزیم تا کاملا یکدست شوند.

تخم مرغ، پنیر پارمسان، نمک و آرد را به مخلوط اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا جایی که به شکل خمیری یکدست درآید.

از خمیر، گلوله‌های کوچکی برداشته و در روغن داغ، سرخ می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: atyabtabkha

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار