تبلیغات

ترشی مخلوط

آموزش در ادامه مطلب...

"به نام خدا"

مواد لازم:گل کلم-هویج-فلفل سبز تند کمی-کرفس-کمی گشنیز تازه-آبجوش-سرکه-نمک-زردچوبه

ابتدا در قابلمه سرکه را جوشانده،چند جوش که زد2-3 لیوان آبجوش اضافه کرده تا تیزی سرکه گرفته شود.کمی زرد چوبه و نمک هم اضافه کرده

سپس گل کلم ها و هویج حلقه شده و ساقه های کرفس و فلفل را اضافه کرده ،حدود 2 دقیقه جوشانده.میگذاریم سرد شود.

سرد که شد در شیشه ریخته،لابلایش چند شاخه گشنیز اضافه کرده.دربش را با پلاستیک محکم کرده.در جای خنک تا آماده شود.

آبجوش بسته به تیزی سرکه متغیر میباشد.

باید چشید تا زمانیکه تیزی سرکه کم شود بهش آبجوش اضافه میکنیم.

نمک هم باید خودتان اندازه کنید.

نوع مطلب :
برچسب ها : ترشیجات و لواشک،
لینک های مرتبط :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار