تبلیغات

فلافل (لشکر آباد اهواز)

آموزش در ادامه...

"به نام خدا"

مواد لازم:نخود خیس خورده(حدود 36 ساعت) نیم کیلو-پیاز سفید ربع کیلو -فلفل دلمه 2 عدد-آرد 4 ق غ-آب به میزان لازم-پودر انبه 1 ق غ-نمک -فلفل-ماده پف کننده فلافل (بکینگ پودر) 2 ق چ

ابتدا نخود و فلفل دلمه و پیازها را دوبار چرخ کرده،آرد +پودر انبه+نمک+فلفل بهش اضافه کرده،کمی سفت میشود.آب کم کم اضافه کرده تا از حالت سفتی در بیاید و خیلی شل نشود.

3-4 ساعت در یخجال استراحت داده،پس از یخچال خارج کرده از ماده پف کننده بهش اضافه کرده رویش را گرفته در محیط آشپزخانه حدود 20 دقیقه میگذاریم بماند.سپس در روغن داغ شناور به کمک دستگاه قالب زن فلافل سرخ میکنیم.حتما روغن باید شناور باشد.

نوع مطلب :
برچسب ها : فست فودها،
لینک های مرتبط :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار