تبلیغات

قیف های مرغ

مواد لازم:

مرغ                 3 پیمانه       سس مخصوص        1 پیمانه            پیاز نگینی خرد شده         1 عدد
فلفل دلمه ای     1 پیمانه       فلفل تند                  2ق س             پنیر چدار رنده شده           1 پیمانه

پنیر موتزارلا     1.5 پیمانه    نان لواش                20 تا 25 عدد    سس دلخواه برای سرو
گشنیز              ٢ ق س

مواد مورد نیاز برای سس مخصوص:
سس گوجه فرنگی   250 گرم      آب                1/4 پیمانه     پودر فلفل قرمز       1/4 ق.چ
زیره سبز                1 ق.چ          پیاز              1 ق.س          سرکه سفید             1 ق.س
پودر سیر               1/2 ق.چ      نمک              1/4 ق.چ        پاپریکا                   1/4 ق.چ
شکر                      1/4 ق.چ

روش تهیه :
مرغ پخته شده را در ظرفی همراه با پیاز، فلفل دلمه ای، فلفل تند و سس مخصوص مخلوط میکنیم. نان های لواش بصورت گرد برش می زنیم هر نان را به دو قسمت تقسیم میکنیم و مقدار از مخلوط پنیر موتزارلا رنده شده و پنیر چدار رنده شده در وسط نان قرار دهید. از مخلوط مواد مرغی وسط نان قرار داده و نان را بصورت قیف می پیچیم. کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید ، وسط سینی فر یک ظرف قرار داده و قیف ها را دور ظرف می چینیم. یک لایه از مابقی مخلوط پنیرها روی قیف ها میریزیم مجدد یک لایه از قیف های پیچیده شده را روی لایه پنیری میچینیم. در انتها که همه قیف ها را چیدیم ظرف را از وسط سینی فر برداشته و قیف ها را به مدت 25 تا 30 دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم
بعد از اینکه قیف ها اماده شد و از فر خارج کردیم گشنیز خرد شده را روی قیف ها بریزیدو در فضای خالی وسط قیف ها یه ظرف حاوی سس دلخواه را جهت سرو قرار میدهیم.

میتوانیم به جای نان لواش از نان پیتا استفاده کرد

روش تهیه سس مخصوص :
تمام مواد را داخل ظرفی ریخته مخلوط کرده و به مدت 15 دقیقه روی حرارت قرار میدهیم تا سس آماده شود.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار