طرز تهیه پاستا پریماورا (غذای بهار ایتالیایی)

تبلیغات

طرز تهیه پاستا پریماورا (غذای بهار ایتالیایی)

پاستا پریماورا

پریماورا به زبان ایتالیایی یعنی بهار. پاستای پریماورا ترکیب پاستا و انواع سبزیجاتی است که در فصل بهار رشد می کنند است

مواد لازم برای پاستا پریماورا ، بهار ایتالیایی

پاستای فرمی:300 گرم

باقلا:200 گرم، پاک شده

نخودفرنگی:200 گرم، پاک کرده

لوبیاسبز:100 گرم،

خرد کرده کره گیاهی:30 گرم

پیازچه درشت:3 عدد، خرد کرده

جعفری ساطوری:3قاشق غذاخوری

خامه سفت:200 میلی لیتر

پاستا پریماورا طرز تهیه پاستا پریماورا، بهار ایتالیایی

4 لیتر آب را با 4 قاشق غذاخوری نمک به جوش آورده و سبزیجات را 5 دقیقه در آن بپزید، سپس به کمک قاشق سوراخ دار آن را از آب جوش خارج کرده و در آب یخ بریزید تا بافت و رنگ طبیعی خود را حفظ کند.

کره را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کنید. هنگامی که رنگ آن شفاف شد و روی آن کمی کف کرد، پیازچه را اضافه کرده و 2 دقیقه تفت دهید، سپس سبزیجات را اضافه کرده و 4تا5دقیقه دیگر تفت دهید.

خامه و جعفری را اضافه کرده و روی شعله ملایم 5 دقیقه آن را بپزید.

به آب جوشی که سبزیجات را در آن پخته اید، 4 قاشق غذاخوری روغن اضافه کرده و پاستا را 12تا15 دقیقه در آن بپزید تا مغزپخت شود، سپس آبکش کنید.

همچنین بخوانید : تمام دستور تهیه غذاهای ایتالیایی

پاستا را همراه نیمی از پنیر پارمزان به سس اضافه و مخلوط کنید. پس از 4 دقیقه یا هنگامی که همه مواد با هم مخلوط شد و پاستا در سس کمی نشاسته داد، نمک و فلفل غذا را اندازه کنید. پاستا را در ظرف کشیده و پنیر باقی مانده را روی آن بریزید.

نکات

بسته به ذائقه خود می توانید سبزیجات را بیشتر بپزید، اما مواظب باشید که این پخت اضافی باعث له و بدرنگ شدن سبزیجات نشود.

در این پاستا شما می توانید از تمام سبزیجات فصل مانند کدو، هویج، بادمجان و… هم استفاده کنید اما بهتر است کدو و بادمجان را قبل از ریختن داخل سس سرخ کنید.

اگر زیاد اهل خامه نیستید، مقدار آن را نصف کرده و به جای آن یک چهارم پیمانه آب مرغ یا آب گوشت غلیظ اضافه کنید.

در صورت اضافه کردن مرغ، بهتر است آن را در آخرین مرحله و هنگام سرو به غذا اضافه کنید.

پاستا پریماوراپاستا پريماورا نکات تکمیلی در مورد پاستا پريماورا

پاستا پريماورا جزو غذای ملل – ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
پاستا پريماورا را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه کیک خیس شکلاتی + ایده های تزیین کیک خیس

    کیک خیس دارای بافتی نرم و لطیف می باشد که طعم بی نظیری نیز دارد، این نوع کیک به دلیل رطوبتی که دارد خیلی زود در دهان باز می شود و از این رو...

  • طرز تهیه مرغ به روش کره ای ها

    مواد لازم برای طبخ مرغ به روش کره ای : برنج سوخاری ۲ فنجان روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری عسل ۱ قاشق غذاخوری سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ تکه مواد...

  • طرز تهیه نان جوی رژیمی

    مواد لازم برای نان جوی رژیمی: جوی پرک ۱/۲ و ۱ پیمانه روغن زیتون ۱/۳ پیمانه آب گرم ۲ پیمانه پودر مایه خمیر ۲۵ گرم آرد گندم ۴ پیمانه عسل ۱ قاشق...

  • طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر

    مواد لازم برای کیبه سیب زمینی در فر: کره آبکرده ۴ قاشق سوپخوری خرده نان ۴ قاشق سوپخوری سیب زمینی یک و نیم کیلو گرم (۶ عدد متوسط) نمک یک و یک دوم...

  • شیرینی قارچی را چگونه تهیه کنیم؟

    شیرینی خانگی بسیار خوشمزه که شبیه به قارچ است که برای یک عصرانه دلچسب همراه با یک فنجان چای بی نظیر است. آماده سازی: ۲۰ دقیقه پخت: ۶۰ دقیقه مواد...

  • طرز تهیه بستنی با طعم گلابی

    مواد لازم برای بستنی با طعم گلابی گلابی یک کیلو و نیم، شکر ۱۵۰ گرم، آب ۲ پیمانه، آب لیمو ۴ قاشق سوپخوری، خامه ۱۵۰ گرم، پودر قند ۳ قاشق...

  • روش تهیه ژله کج شیک و مجلسی

    مواد لازم برای ژله کج: شیر دو لیوان شکر دو قاشق غذاخوری خامه دو قاشق غذاخوری وانیل نوک چاقو پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری ژله آناناس یک...

  • طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه

    مواد لازم برای تهیه کوفته ترخون و مرزه: گوشت چرخ کرده بدون چربی ۵۰۰ گرم برنج ۱۵۰ گرم (۱ پیمانه) لپه ۱۵۰ گرم نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان...

  • طرز تهیه کیک مرغ و قارچ

    مواد لازم تخم مرغ ۴ عدد آرد ۲.۵ پیمانه روغن ۳/۴ پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری ماست ۱ پیمانه سینه مرغ ۱ عدد قارچ ۱۵۰ گرم فلفل دلمه‌ای ۱ عدد...

  • تزیین سالاد کاهو و کلم قرمز مجلسی

    سالاد به ویژه سالاد کاهو یا کلم قرمز یکی از ارکان اصلی سفره‌های غذاست که به سادگی تهیه می‌شود. به علاوه تزیین سالاد کاهو و کلم قرمز...

  • دستور تهیه سوپ هویج و سیب زمینی

    هویج سرشار از مواد مغذی است و بتا کاروتن معروف‌ترین ماده تشکیل دهنده آن است. بتا کاروتن هنگامی که در کبد به ویتامین A. تبدیل می‌شود برای سلامت...

  • روش تهیه‌ی یک سالاد فوق العاده خوشمزه با نان تست

    مواد اولیه: برای این غذای ساده به چند عدد نان تست، یک عدد سیب‌زمینی، کمی اسفناج، جعفری، چند حبه سیر، نمک، فلفل سیاه، نصف پیمانه نخودفرنگی و یک...

  • طرز تهیه سالاد پانزانلا رستورانی

    مواد لازم سالاد پانزانلا نان تست مکعبی شده ۳۰۰ گرم روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم زیتون بی دانه...

  • طرز تهیه ترشی رشتی

    مواد لازم برای ترشی رشتی گل کلم (خرد شده) / ۷۰۰ گرم برگ کلم (خردشده) / ۵۰۰ گرم کرفس (خردشده) / ۴ ساقه (۳۲۰ گرم) هویج (خردشده) / ۴ عدد (۲۸۰ گرم)...

  • طرز تهیه تورتیلای اسفناج و سیب‌زمینی شیرین

    مواد لازم زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه زمان پخت: ۶۰ دقیقه ۷۰ دقیقه برگ اسفناج کوچک۳۰۰ گرم روغن زیتون سبک۸ قاشق غذاخوری پیاز بزرگ، ریز خردشده۲ عدد...

  • طرز تهیه نان نازک و ترد کنجدی

    مواد لازم زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه زمان پخت: ۶ دقیقه ۱۶ دقیقه آرد پفکی۲۰۰ گرم دانه‌ی کنجد۲ قاشق غذاخوری نمک کمی فلفل سیاه آسیاب شده ماست...

  • دلمه پیاز یک غذای خوشمزه و سنتی برای دورهمی هایتان

    دلمه یک کلمه ترکی به معنای “پرشده” است. اکثر ما دلمه را با برگ انگور میشناسیم. اما دلمه‌های متنوعی وجود دارند مثل:دلمه با برگ انگور، کدو، کلم...

  • طرز تهیه کیک مرغ و قارچ به ۲ روش (با نان تست و خمیر)

    کیک مرغ و قارچ اغلب با نان تست یا خمیر درست تهیه و به عنوان شام میل می‌شود. کیک مرغ و قارچ غذایی مجلسی است که می‌توان آن را به شکل‌های...

  • شیرینی‌های خوشمزه استان گیلان؛ از کلوچه تا سمنو

    برترین ها: در استان گیلان همانند سایر استان‌های دیگر، شیرینی‌های مخصوص و محلی یافت می‌شود که بیانگر فرهنگ، هنر و اقلیم خاص این منطقه‌ی دیدنی و...

  • 4 صبحانه عالی برای افزایش سایز و بزرگ شدن عضلات

    اگر می خواهید بدنی ایده آل داشته باشید باید به تغذیه حتی بیش از ورزش اهمیت بدهید و نکات تغذیه ای سالم را رعایت کنید. برای داشتن عضلات قوی و...

  • طرز تهیه املت دنور

    مواد لازم برای املت دنور: تخم مرغ بزرگ چهار عدد شیر نصف فنجان ژامبون کمی درشتتر خرد شده ۵۰ گرم فلفل سبز دلمه‌ای نصف فلفل پیاز درشت نصف پیاز قارچ...

  • با این ترفندها یک سرآشپز حرفه ای شوید

    کارهای عادی هست که همیشه طوری انجام می دهیم که بار اول آموخته ایم و هیچ وقت به این فکر نمی کنیم که همین کارها را با استفاده از خلاقیتمان می توانیم...

  • آموزش تزیین پیاز به شکل گل نیلوفر

    آموزش تزیین پیاز به شکل گل تزیین سفره و میز غذا یکی از کار‌هایی است که کدبانو‌های ایرانی باید بدانند. در این مقاله به شما آموزش درست کردن یک گل...

داغ ترین اخبار