تبلیغات

خورشت فسنجان

آموزش در ادامه..
"به نام خدا"

مواد لازم:سینه مرغ 1 عدد تکه های مربعی بزرگ-پیاز 3-4 عدد(من در غذاساز ریختم)-مغز گردو 250 گرم-رب انار ترش حدود 1 لیوان-شکر-نمک-پودر انبه به مبزان لازم

ابتدا مرغها را با زعفران غلیظ شده+نمک و فلفل سیاه مزه دار کرده و میگذاریم یک ساعتی بماند.

بعد در کمی روغن تفت داده و کنار میگذاریم.


پیازها را در کمی روغن خوب تفت داده،

سپس مغز گردو ها(من در غذاساز خوردش کرده)بهش اضافه کرده و با شعله خیلی ملایم حدود 5 دقیقه تفت داده.کمی پودر انبه زده

.سپس 2 لیوان آب ریخته حدود 1 ساعت گذاشته تا گردوها پخته شوند و روغن آن به سطح غذا بیاید.

بعد از یکساعت مرغهای تفت داده را اضافه کرده و حدود 2 ساعت میذاریم تا پخته شود.بعد رب انار و شکر و کمی نمک اضافه کرده تا جابیفتد.مزه غذا با ذائقه هر کس برمیگردد.

اگر میخواهید از رب انار کمتری استفاده کرده و فسنجون تیره ای داشته باشید بجای شکر از شیره انگور استفاده کنید

نوع مطلب :
برچسب ها : خورشت های سنتی،
لینک های مرتبط :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار