تبلیغات

شامی پوک


آموزش در ادامه..
"به نام خدا"
مواد لازم:لپه آبپز شده 1 لیوان-گوشت بدون چربی 200 گرم-زعفران غلیظ شده-نمک-تخم مرغ 2 عدد -بکینگ پودر 1 ق چ-فلفل و ادویه
لپه ها را با آب گذاشته تا آبپز شوند.خوب که نرم شدند،آبش را ریخته آبکش کنید.

اگه طعم لپه را دوست ندارید کمی آبلیمو به لپه که در حال آبپز میباشد اضافه کنید.
گوشت را با پیاز و ادویه و آب گذاشته تا آبپز شوند.

گوشت آبپز+لپه های پخته را در غذاساز ریخته و خوب مخلوط کنید.

ادویه+فلفل+نمک+زعفران+تخم مرغها را اضافه کرده.خوب مخلوط کنید.نیم ساعت قبل از سرخ شدن بهش بکینگ پودر زده و بگذارید استراحت کند.سپس در روغن داغ سرخ کنید.

اگر در حین سرخ کردن روغن کف کرد.بعد از سرد شدن روغن را دور بریزید و از روغن تازه استفاده کنید.
برای سرخ شدن به اندازه یه نارنگی از مواد برداشته و گرد کرده و وسطش را با دست سوراخ کرده و سرخ کنید.

نوع مطلب :
برچسب ها : غذاهای سنتی، فست فودها،
لینک های مرتبط :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار