تبلیغات

همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی

 

همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی

گروه غذایی: کیکها - تزئین کیک
دانستنیها - دانستنیها و نکات مهم
کیکها - ایده تزئین با فوندانت و مارزیپان و غیره
دسر - انواع دسر
کیکها - نکات مهم
مدت زمان آماده شدن:سریعهمه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادینکات قبل از همزدن خامه قنادی
سعي كنيد خامه اي كه تهيه ميكنيد چربي آن بالاي سي درصد باشد یکی از راههایی که کمک می کند خامه بهتر فرم بگیرد این است که پره های همزن و ظرفی که میخواهید خامه رو فرم بدهید کاملا سرد و عاری از چربی و کاملا تمیز باشد اگر به هر علتی خامه ای که از فریزر خارج کردید و  زمان زیادی در یخچال گذاشتید خیلی شل شده است مخصوصا در تابستانها که محیط بیرون گرم است نیم ساعت جلوتر از همزدن در فریزر قراردهید تا کاملا سرد  باشد (اگر ظرف خامه گرم باشه خامه فرم نمیگیرد)نکته ظرف خامه که قراره در آن خامه فرم داده شود بهتر است شیشه ای یا فلزی یا چینی باشد اگر ظرفتون پلاستیکی باشه چربی خامه رو جذب میکند و فرم نمیگیرد و چربی در ظروف پلاستیکی خوب پاک نمی شود و بهمین خاطر هرچقدر هم تمیز شسته شوند باز لایه ای از چربی را در خود ممکن است داشته باشد)
نکتههيچ وقت خامه فرم داد شده را در فريزر قرار ندهيد همیشه همان مقدار از خامه براي كاور يا تزيين نياز داريد فرم دهيد زیرا بعد از فرم دهي بهيچ عنوان براي كاور يا تزيين قابل استفاده نميباشد اگر بهر دليلي نتوانستيد خامه را فرم دهيد خامه تان فرم نگرفت خامه را در ظرف درب دار در فريزر قرار دهيد تا بعدا با همین خامه انواع دسر یا بستنی مثل پلمبیر تهیه کنید
نکتهخامه قنادی را پس از خرید داخل فریزر نگه دارید زمان مصرف به مقدار مورد نیاز از فریزر خارج کنید داخل یخچال قراردهید تا به آرامی یخ آن باز شود شکل ظاهری خامه اگر دور آن آب شده بود و فقط وسطش کمی یخ بود آماده فرم دادن خامه است ( اگه خامه گرم  و شل باشه و سرد نباشه فرم نمیگیرد)
همزدن خامه
نکتهخامه منجمد شيرين شده را از فريزر خارج كرده در یخچال یا در محیط قراردهید تا كمي نرم و خميري شود سپس در ظرف همزن بريزيد ،دو دقيقه با دور كند و هشت تا ده دقيقه با دور متوسط بزنيد تا فرم بگيرد زمانی که رد همزن روي خامه نقش ببندد و وقتي با قاشق خامه را بر عكس ميكنيم خامه از قاشق جدا نشود نشان دهنده اینست که خامه ما فرم گرفته در غیر اینصورت همچنان به هم زدن ادامه دهید. احتیاطاحتیاط کنید اگر بیش از حد هم بزنید تبدیل به کره میشود.
نکته خامه اگر خیلی سرد باشد یا گرم در فرم گرفتن مشکل پیدا میکنه زدن خامه در دو مرحله انجام می شود ابتدا خامه  رو دور کند بزنید تا همگن بشه سپس با دور تند

نکات پس از فرم دادن خامه

نکتهخامه بعد از فرم دهي بلافاصله براي فيلينك و كاور كيك ها و شيريني هاي تر باید مورد استفاده قرار بگيرد هر چه زمان بگذرد خامه انسجام و رنگ شفاف خودش رو از دست ميدهد.  
نکته اگر کار خامه کشی طول میکشد بقیه خامه فرم داده رو در یخچال بگذارید تا خامه شل نشود.
 احتیاطیکی از دلایلی که خامه بعد از رعایت موارد همزدن فرم نگرفته است اینست زمانی که خامه رو فرم ميدهيم بمحض اينكه قسمت رويه خامه جاي پره همزن ظاهر می شود گمان می کنیم خامه فرم گرفته و همزدن رو متوقف ميكنيم درصورتیکه بايد به هم زدن همينطور ادامه بدهيم تا زمانی که ظرف را برمی گردانیم خامه تکان نخورد و سفت شده باشد.
 احتیاطیک دلیل دیگر هم شركت ها چربي موجود در خامه رو دستكاري ميكننند و باعث فرم نگرفتن مطلوب خامه خواهد شد در اين مواقع براي انسجام به ازاي يك كيلو خامه صد گرم كرمفيل شير به خامه فرم گرفته اضافه كنيد هم بزنيد هم طعم عالي هم مقاومت خوبي به خامه خواهد داد.
نکتهمقدار خامه اي كه در قيف ميريزيد حجم كمي باشد زیرا گرماي دسنتان براي خارج كردن خامه از قيف باعث از بين بردن بافت منظم خامه خواهد شد .
نکتهگاهی خامه رو زياد ميزنيم بافتش خيلي سفت می شود و براي آستر كشي کیک مناسب نيست براي نرم شدن بافت خامه به ازاي يك كيلو خامه فرم گرفته با بافت سفت يك قاشق خامه منجمد شیرين شده كه هنوز فرم نداده ايم اضافه ميكنيم مرتب هم ميزنيم تا يکدست و یکنواخت شده بدین ترتیب به راحتی می توانیم برای آستر يا كاور استفاده کنیم.
نکتهاگر می خواهید از پودر ژلاتين براي تهیه دسر يا ايسينگ هاي مختلف استفاده كنيد حتما از آب سرد استفاده كنيد و قبل از بن ماري بيست دقيقه در يخچال قرار دهيد
خامه شکلاتی
نکتهبراي فيلينك و كاور كيك شكلاتي با خامه به ازاي هر كيلو خامه 70 گرم پودر كاكائوی مرغوب الك شده به خامه فرم گرفته اضافه كنيد. هرچه کیفیت پودر کاکایو بهتر باشد کرم تیره تری بدست خواهید آورد. یک روش دیگر پودر کاکایو را با مقدار خیلی کم آب مخلوط کرده به صورت خمیری که درآمد به خامه می توانید اضافه کنید.
رنگ کردن خامه
نکتهبهتر است رنگی که می خواهید  داخل خامه بریزید همیشه داخل یخچال نگه دارید تا خنک باشد (گاهی رنگ گرم باشد خامه رو شل میکند)
نکتهاگر خامه فرم گرفته رنگي ميخواهيد همان ابتدا از رنگ دلخواه استفاده كنيد و شروع به همزدن كنيد و یا اینکه در آخر کار زمانی که خامه کاملا فرم گرفت رنگ را اضافه کنید.
نکتهاگر خامه پر رنگ براي كاور نياز داشتين در سه مرحله به خامه رنگ اضافه كنيد . دقيقه اول همراه با استارت دستگاه همزن دقيقه سوم و دقيقه اخر بخاطر داشته باشيد بعد از يك ساعت از كاور خامه هاي رنگي، درجه رنگ خامه، تيره تر خواهد شد.

افزودنی هایی که می توان به خامه اضافه کرد

نکتهبرای سفت شدن خامه می توانید نشاسته ذرت درحد دوقاشق بریزید و اگر پودر خامه بزنید خیلی بهتر سفت می شود.
نکتهافزودن پودر پاتیسیر که باعث سفت شدن خامه میشود ولی رنگ خامه زرد میشود کمی و حالت دانه دانه پیدا میکند. در بعضی از دسرها از این پودر استفاده می شود. و یا اینکه کرم پاتیسیر را می توانید آماده کنید و به خامه اضافه کنید.

پودر خامه
مواد لازم:
یک پیمانه پودر خامه
یک پیمانه شیر کاملا سرد یا خامه سرد
یک پیمانه پودر قند
یک قاشق چایخوری وانیل شکری یا یک قطره اسانس خوراکی

پودر قند و پودر خامه را با هم مخلوط میکنیم وسط موادمون شیر یا خامه میریزیم و با دور تند همزن به مدت 3 دقیقه هم میزنیم سپس حدود هشت دقیقه با دور کند همزن هم میزنیم. زمانی که پره های همزن روی خامه تون ماند خامه شما کاملا پوک شده و به اصطلاح خامه فرم گرفته شده است.

نکتهاگر بخواهید خامه رنگی داشته باشید نوک قاشق از رنگ دلخواه به خامه افزوده و با لیسک هم بزنید.
نکتهپودر خامه را در ظرف درب دار در کابینت آشپزخانه می توانید نگهداری کنید
همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادیهمه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادیهمه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادیهمه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادیهمه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
منظور از خامه قنادی خامه بسته بندی است به صورت یک کیلویی و 5 کیلویی با مارک های کولاک، کاله، بن سا و ... از لوازم قنادی ها و سوپری ها می توانید تهیه کنید
همه چیز در خصوص فرم دادن خامه قنادی
لطفا صفحه اینستاگرام ما را فالو کنید
لینک کانال ایده ها و دستورهای سایت در تلگرام

سوالات و نظرات

 

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ خوشمزه

    سوپ شلغم و قارچ از جمله سوپ های موثر در درمان و پیشگیری از سرماخوردگی است که خوردن آن در فصل سرما توصیه می‌شود. در تهیه این سوپ مغذی...

  • روش تهیه گراتین دوفینوس

    مواد مورد نیاز: ۶۰۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد پیاز متوسط ۱۳۰ میلی گرم خامه دوبل (خامه پر چرب) ۴۰ گرم پنیر پارمسان ۱ عدد برگ بو ۱ قاشق چای خوری نمک ۱...

  • طرز تهیه اسنک سوسیس پرطرفدار

    اسنک سوسیس و یا همان ساندویچ سوسیس از انواع فست فود‌های خوشمزه و پرطرفدار است و اگر شما به خوردن فست فود علاقه‌مند هستید بهتر است سوسیس را خودتان...

  • طرز تهیه مربای انجیر خشک

    مواد لازم انجیر ۱ کیلوگرم آب ۱-۱.۵ پیمانه شکر ۷۰۰ گرم آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری عصاره وانیل یا گلاب مقداری دستور تهیه: ابتدا...

  • طرز تهیه مربای انجیر به ۳ روش

    مربای انجیر نوعی مربا با ظاهری متنوع است که بسته به نوع انجیر و روش تهیه آن با عنوان مربای انجیر سیاه، مربای انجیر سفید، مربای انجیر...

  • ترفند‌های نرم کردن کره برای شیرینی پزی

    وب‌سایت دونفره - نسترن کوهی: در تهیه خیلی از کیک ها و شیرینی ها شما به نرم کردن کره یا کره ی هم دمای اتاق نیاز دارید. خیلی وقت ها پیش میاد که یک...

  • دستور تهیه شیرینی دانمارکی خانگی

    وب‌سایت سرآشپز پاپیون: پخت شیرینی دانمارکی خانگی خیلی راحته و در عین آسون بودن خیلی هم خوشمزه س و طعم عالی و بی نظیری داره. میتونید این شیرینی...

  • روش تهیه براونی قهوه گردویی با طعمی فوق العاده

    در این مطلب طرز تهیه براونی قهوه گردویی را در بخش آشپزی تاپ ناز مشاهده می کنید. مواد لازم برای براونی قهوه گردویی کره 450 گرم شکلات چیپسی...

  • متفاوت ترین روش درست کردن ترشی عناب

    مواد لازم برای ترشی عناب عناب:۳۰۰ گرم آب:به مقدار لازم آب لیموی تازه:۱/۲ پیمانه رب گوجه فرنگی:۳ قاشق غذاخوری سرکه سفید یا قرمز:نیم لیتر شکر...

  • طرز تهیه کیک شکلاتی مکزیکی

    مواد لازم برای کیک شکلاتی مکزیکی وانیل ۱ قاشق چایخوری سرکه سیب ۱ قاشق غذاخوری روغن ۱ قاشق غذاخوری آب سرد ۱ پیمانه نمک ۱ چهارم قاشق چایخوری فلفل...

  • طرز تهیه یک اسموتی عجیب برای سوزاندن چربی‌های شکمی!

    اسموتی، آبمیوه، نوشیدنی‌های طبیعی و ... این‌ها اسامی است که در هر فصلی اگر به گوشمان بخورد بعید است که هوس میل کردن آن را نداشته باشیم و دست رد به...

  • آموزش تزیین دستمال سفره برای قاشق و چنگال

    دستمال سفره یکی از اجزای مهم در تزیین سفره‌ی مهمانی و سفره آرایی است. هر خانوم خانه‌دار و هنرمندی تزیین دستمال سفره را برای زیباتر کردن سفره خود...

  • کیک عروسی به سبک پاییزی

    حتما شما هم شنیده اید که میگویند پاییز پادشاه فصل‌ها است آن هم به خاطر رنگ‌های فوق العاده‌ای که در طبیعت پاییز دیده میشود. اگر مراسم عروسی تان را...

  • یک خوراکی پرانرژی برای زنگ تفریح!

    با شروع دوباره مدرسه ها، یکی از دغدغه‌های والدین تهیه تغذی سالم برای فرزندانشان در مدرسه است. در این مطلب ما به شما یک خوراکی خوشمزه، سالم و انرژی...

  • برگر سیب زمینی و عدس؛ غذای 25 دقیقه‌ای

    وقتی مایه برگر‌ها آماده شد، ابتدا آن‌ها را درون تخم‌مرغ‌های هم‌زده قراردهید، سپس با آرد سوخاری آغشته کرده و سرخ کنید. مواد لازم برای ۱۲ عدد عدس:...

  • ساندویچ کلاب خانگی، یک تغذیه عالی برای دانش آموزان

    مواد لازم برای تهیه ساندویچ کلاب خانگی برای دانش آموزان نان جو: ۳ برش هوموس: ۱ قاشق غذاخوری کاهو مرغ پخته شده گوجه فرنگی خیار هویج طرز تهیه...

  • کوکی جشن الفبا با آیسینگ و فوندانت

    تهیه و تزیین کوکی برای جشن الفبا یادبود قشنگ و شیرینی از این جشن زیبا برای کلاس اولی‌هاست. کوکی یک شیرینی محبوب میان کودکان است....

  • طرز تهیه شیرینی لطیفه و رمز و راز پخت عالی آن

    شیرینی لطیفه از انواع شیرینی‌های خامه‌ای و پرطرفدار است و اگر شما به پخت انواع شیرینی‌ها علاقه‌مند هستید بهتر است این نوع شیرینی مجلسی را برای...

  • طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص

    مواد غذایی مورد نیاز برای خورش قیمه گوشت ۲۰۰ گرم لپه ۷۰ گرم رب ۱-۲ قاشق پیاز عسلی ۳-۴ قاشق چوب دارچین ۱ عدد هل سبز ۵ -۶ عدد گلاب ۱ قاشق زرشک...

  • تکنیک‌های جالب تهیه فرنی سنجد و سبوس گندم

    مواد لازم برای فرنی سنجد و سبوس گندم شیر مادر یاشیرگاو:۶ قاشق سنجد:۳ عدد آرد برنج:۱ قاشق چایخوری آرد سبوس گندم:۲ قاشق چایخوری بادام:۵ عدد طرز...

  • طرز تهیه فتوچینی با شیر پرچرب و پنیر

    مواد لازم برای فتوچینی با شیر پرچرب و پنیر ۳۴۰ گرم فتوچینی ۲ قاشق غذاخوری کره ۱ پیمانه شیر پرچرب ۱/۴ پیمانه جعفری نصف لیوان پنیرپکورینو طرز تهیه...

  • طرز تهیه تست تخم مرغ و پنیر

    روز‌های پاییزی از راه رسید و می‌توانید لذت خوردن یک صبحانه داغ و فراموش نشدنی را در کنار خانواده خود تجربه کنید. بوی نان داغ به همراه تخم مرغ و...

  • طرز تهیه‌ی نخودپلوی ترکیه‌ای

    اختصاصی تابناک باتو ؛ نخودپلو یکی از غذاهای معروف کشور ترکیه است. امروز تصمیم داریم روش پخت این غذای ساده را به شما آموزش دهیم. برای...

داغ ترین اخبار