مانی پلو دامغانی خوش عطر و عالی

تبلیغات

مانی پلو دامغانی خوش عطر و عالی

حامد 42 دقیقه پیش انواع پلو و چلو 2 بازدید

مانی پلو دامغانی خوش عطرمانی پلو دامغانی خوش عطر

اگر میخواهید طرز تهیه یک دستور جدید غذا را یاد بگیرید طرز تهیه یک پلوی دامغانی را به شما آموزش میدهیم.در ادامه مطلب زیر طرز تهیه مانی پلو دامغانی خوش عطر به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم برای تهیه مانی پلو دامغانی خوش عطر برنج 3 لیوان لپه یک لیوان کشمش پلویی 250 گرم زرشک 75 گرم زعفران دم کرده به مقدار لازم گوشت گوسفند یا فیله گوساله 300 گرم (خرد شود) رشته پلویی 200 گرم پیاز داغ 2 تا 3 قاشق غذاخوری نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم زیره سیاه یک قاشق چای خوری (به دلخواه) روغن به مقدار لازم مواد لازم برای تهیه ته دیگ زعفران دم کرده یک قاشق چای خوری ماست معمولی یک لیوان زرده‌ی تخم مرغ یک عدد طرز تهیه مانی پلو دامغانی خوش عطر

در یک قابلمه دلخواه یک یا دو قاشق روغن بریزید و روی حرارت داغ قرار دهید.گوشت را در روغن بریزید تا تفت داده شود.پیاز داغ و زردچوبه و فلفل را به مواد اضافه کنید و بعد از یک یا دو دقیقه دو لیوان آب روی آن بریزید و درب قابلمه را گذاشته تا پخته شود.نمک را رد آخر به گوشت اضافه کنید.دو لیوان آب روی لپه ها بریزید  و بگذارید تا بجوشد.و درآبکش میریزیم و دوبار ه با آب و نمک روی گاز میگذاریم تا پخته شود.برنج را از دو ساعت قبل بگذارید در آب و نمک تا خیس بخورد.و در آب جوش میریزیم رشته و لپه را به برنج را چند دقیقه مانده به برداشتن آن روی گاز به آن اضافه میکنیم.و میگذاریم یک یا دو جوش بزند و دوباره در آبکش میریزیم.

در یک قابلمه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود و در یک کاسه دیگر ماست و زعفران دم کرده و زرده تخم مرغ را با دو کفگیر از برنج مخلوط نماییدو در ته قابلمه بریزید .باقی برنج را روی آن بریزید و بگذارید تا دم بکشد.کشمش و زرشک را به صورت جداگانه در کمی روغن سرخ نمایید.با هم مخلوط کنید و 1/4 آن را بگذارید برای تزیین.بعد از دم کشیدن برنج روی آن را زعفران دم کرده بریزید.برنج را در دیس بکشید و روی آن را با باقیمانده کشمش و …تزیین کنید.

اشتراک

همچنین ببینید

ته چین را همه به عنوان یکی از غذاهای اصیل ایرانی میشناسند امروز قصد داریم …

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه کیک خیس شکلاتی + ایده های تزیین کیک خیس

    کیک خیس دارای بافتی نرم و لطیف می باشد که طعم بی نظیری نیز دارد، این نوع کیک به دلیل رطوبتی که دارد خیلی زود در دهان باز می شود و از این رو...

  • طرز تهیه مرغ به روش کره ای ها

    مواد لازم برای طبخ مرغ به روش کره ای : برنج سوخاری ۲ فنجان روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری عسل ۱ قاشق غذاخوری سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ تکه مواد...

  • طرز تهیه نان جوی رژیمی

    مواد لازم برای نان جوی رژیمی: جوی پرک ۱/۲ و ۱ پیمانه روغن زیتون ۱/۳ پیمانه آب گرم ۲ پیمانه پودر مایه خمیر ۲۵ گرم آرد گندم ۴ پیمانه عسل ۱ قاشق...

  • طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر

    مواد لازم برای کیبه سیب زمینی در فر: کره آبکرده ۴ قاشق سوپخوری خرده نان ۴ قاشق سوپخوری سیب زمینی یک و نیم کیلو گرم (۶ عدد متوسط) نمک یک و یک دوم...

  • شیرینی قارچی را چگونه تهیه کنیم؟

    شیرینی خانگی بسیار خوشمزه که شبیه به قارچ است که برای یک عصرانه دلچسب همراه با یک فنجان چای بی نظیر است. آماده سازی: ۲۰ دقیقه پخت: ۶۰ دقیقه مواد...

  • طرز تهیه بستنی با طعم گلابی

    مواد لازم برای بستنی با طعم گلابی گلابی یک کیلو و نیم، شکر ۱۵۰ گرم، آب ۲ پیمانه، آب لیمو ۴ قاشق سوپخوری، خامه ۱۵۰ گرم، پودر قند ۳ قاشق...

  • روش تهیه ژله کج شیک و مجلسی

    مواد لازم برای ژله کج: شیر دو لیوان شکر دو قاشق غذاخوری خامه دو قاشق غذاخوری وانیل نوک چاقو پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری ژله آناناس یک...

  • طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه

    مواد لازم برای تهیه کوفته ترخون و مرزه: گوشت چرخ کرده بدون چربی ۵۰۰ گرم برنج ۱۵۰ گرم (۱ پیمانه) لپه ۱۵۰ گرم نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان...

  • طرز تهیه کیک مرغ و قارچ

    مواد لازم تخم مرغ ۴ عدد آرد ۲.۵ پیمانه روغن ۳/۴ پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری ماست ۱ پیمانه سینه مرغ ۱ عدد قارچ ۱۵۰ گرم فلفل دلمه‌ای ۱ عدد...

  • تزیین سالاد کاهو و کلم قرمز مجلسی

    سالاد به ویژه سالاد کاهو یا کلم قرمز یکی از ارکان اصلی سفره‌های غذاست که به سادگی تهیه می‌شود. به علاوه تزیین سالاد کاهو و کلم قرمز...

  • دستور تهیه سوپ هویج و سیب زمینی

    هویج سرشار از مواد مغذی است و بتا کاروتن معروف‌ترین ماده تشکیل دهنده آن است. بتا کاروتن هنگامی که در کبد به ویتامین A. تبدیل می‌شود برای سلامت...

  • روش تهیه‌ی یک سالاد فوق العاده خوشمزه با نان تست

    مواد اولیه: برای این غذای ساده به چند عدد نان تست، یک عدد سیب‌زمینی، کمی اسفناج، جعفری، چند حبه سیر، نمک، فلفل سیاه، نصف پیمانه نخودفرنگی و یک...

  • طرز تهیه سالاد پانزانلا رستورانی

    مواد لازم سالاد پانزانلا نان تست مکعبی شده ۳۰۰ گرم روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم زیتون بی دانه...

  • طرز تهیه ترشی رشتی

    مواد لازم برای ترشی رشتی گل کلم (خرد شده) / ۷۰۰ گرم برگ کلم (خردشده) / ۵۰۰ گرم کرفس (خردشده) / ۴ ساقه (۳۲۰ گرم) هویج (خردشده) / ۴ عدد (۲۸۰ گرم)...

  • طرز تهیه تورتیلای اسفناج و سیب‌زمینی شیرین

    مواد لازم زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه زمان پخت: ۶۰ دقیقه ۷۰ دقیقه برگ اسفناج کوچک۳۰۰ گرم روغن زیتون سبک۸ قاشق غذاخوری پیاز بزرگ، ریز خردشده۲ عدد...

  • طرز تهیه نان نازک و ترد کنجدی

    مواد لازم زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه زمان پخت: ۶ دقیقه ۱۶ دقیقه آرد پفکی۲۰۰ گرم دانه‌ی کنجد۲ قاشق غذاخوری نمک کمی فلفل سیاه آسیاب شده ماست...

  • دلمه پیاز یک غذای خوشمزه و سنتی برای دورهمی هایتان

    دلمه یک کلمه ترکی به معنای “پرشده” است. اکثر ما دلمه را با برگ انگور میشناسیم. اما دلمه‌های متنوعی وجود دارند مثل:دلمه با برگ انگور، کدو، کلم...

  • طرز تهیه کیک مرغ و قارچ به ۲ روش (با نان تست و خمیر)

    کیک مرغ و قارچ اغلب با نان تست یا خمیر درست تهیه و به عنوان شام میل می‌شود. کیک مرغ و قارچ غذایی مجلسی است که می‌توان آن را به شکل‌های...

  • شیرینی‌های خوشمزه استان گیلان؛ از کلوچه تا سمنو

    برترین ها: در استان گیلان همانند سایر استان‌های دیگر، شیرینی‌های مخصوص و محلی یافت می‌شود که بیانگر فرهنگ، هنر و اقلیم خاص این منطقه‌ی دیدنی و...

  • 4 صبحانه عالی برای افزایش سایز و بزرگ شدن عضلات

    اگر می خواهید بدنی ایده آل داشته باشید باید به تغذیه حتی بیش از ورزش اهمیت بدهید و نکات تغذیه ای سالم را رعایت کنید. برای داشتن عضلات قوی و...

  • طرز تهیه املت دنور

    مواد لازم برای املت دنور: تخم مرغ بزرگ چهار عدد شیر نصف فنجان ژامبون کمی درشتتر خرد شده ۵۰ گرم فلفل سبز دلمه‌ای نصف فلفل پیاز درشت نصف پیاز قارچ...

  • با این ترفندها یک سرآشپز حرفه ای شوید

    کارهای عادی هست که همیشه طوری انجام می دهیم که بار اول آموخته ایم و هیچ وقت به این فکر نمی کنیم که همین کارها را با استفاده از خلاقیتمان می توانیم...

  • آموزش تزیین پیاز به شکل گل نیلوفر

    آموزش تزیین پیاز به شکل گل تزیین سفره و میز غذا یکی از کار‌هایی است که کدبانو‌های ایرانی باید بدانند. در این مقاله به شما آموزش درست کردن یک گل...

داغ ترین اخبار