تبلیغات

طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا

تارت کیوی و پنیر ریکوتا

کیوی دارای مقادیر زیادی ویتامین ث و همچنین فولات است و از بدن در مقابل بیماری های قلبی و انواع سرطان محافظت می کند. این تارت خوشمزه نیز دارای میوه خوشمزه کیوی است.

مواد لازم برای تارت کیوی و پنیر ریکوتا   بادام پوست گرفته و پودر شده:75گرم

 شکر:130گرم یا یک دوم پیمانه

 پنیر ریگوتا:900گرم

 خامه:250میلی لیتر یا یک پیمانه

 زرده تخم مرغ:3عدد

 آرد گندم:15میلی لیتر یا یک قاشق سوپخوری

 نمک:یک هشتم قاشق چایخوری

 وانیل:نصف قاشق چایخوری

 رنده پوست لیمو:یک عدد

 آب لیموترش:دوقاشق سوپخوری یا 30میلی لیتر  مارمالاد زردآلو:4قاشق سوپخوری یا 30میلی لیتر

 میوه کیوی (پوست گرفته و حلقه شده):5عدد

 موادلازم برای خمیر

 آردگندم:یک و یک چهارم پیمانه

 شکر:یک قاشق سوپخوری

 بیکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری

 نمک:یک هشتم قاشق چایخوری

 کره:75گرم یا 6 قاشق سوپخوری

همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع کیک و شیرینی

 خامه غلیظ:45 تا 60 گرم یا 4 تا 6 قاشق سوپخوری

تارت کیوی و پنیر ریکوتا طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا

برای تهیه خمیر، آرد، شکر، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کره خرد شده را به آن اضافه کنید.

 سپس خامه و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به خمیر بیفزایید. با نوک انگشت و به آرامی خمیر را ورز دهید تا خمیر لطیف و بدون چسبندگی به دست آید. حالا خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و به مدت 30دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. فر را در دمای 220درجه سانتیگراد روشن کنید و خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید به قطر 3میلی متر باز کنید و حالا آن را به کمک وردنه بلند کنید و داخل قالب تارت بیندازید.

 سپس تمام سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید و بعد یک کاغذ روغنی روی تارت بیندازید. خمیر را به مدت 10 دقیقه بپزید، سپس خمیر را به مدت 6 تا 8 دقیقه دیگر بپزید تا خمیر طلایی شود حالا فر را افزوده سپس شکر را اضافه کنید و پنیر را بزنید تا نرم و لطیف شود.

 خامه را افزوده سپس شکر را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید. حالا تخم مرغ ها و آرد و نمک و رنده پوست لیمو و آبلیمو را با مواد یک دقیقه هم بزنید و در آخر پودر بادام را افزوده و این مایع را داخل خمیر تارت بریزید و یک ساعت دیگر تارت را بپزید تا طلایی شود. اجازه دهید تا خنک شود سپس کیوی ها را ببرید و روی تارت بچینید. مارمالاد زردآلو را گرم کنید و روی کیوی ها بمالید.

نکته

مخلوط پنیر را با دور کُند هم بزنید، زیرا هم زدن بیش از حد باعث پف کردن می شود.

تارت کیوی و پنیر ریکوتا نکات تکمیلی در مورد تارت كيوی

تارت كيوی جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
تارت كيوی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار