طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا

تبلیغات

طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا

تارت کیوی و پنیر ریکوتا

کیوی دارای مقادیر زیادی ویتامین ث و همچنین فولات است و از بدن در مقابل بیماری های قلبی و انواع سرطان محافظت می کند. این تارت خوشمزه نیز دارای میوه خوشمزه کیوی است.

مواد لازم برای تارت کیوی و پنیر ریکوتا   بادام پوست گرفته و پودر شده:75گرم

 شکر:130گرم یا یک دوم پیمانه

 پنیر ریگوتا:900گرم

 خامه:250میلی لیتر یا یک پیمانه

 زرده تخم مرغ:3عدد

 آرد گندم:15میلی لیتر یا یک قاشق سوپخوری

 نمک:یک هشتم قاشق چایخوری

 وانیل:نصف قاشق چایخوری

 رنده پوست لیمو:یک عدد

 آب لیموترش:دوقاشق سوپخوری یا 30میلی لیتر  مارمالاد زردآلو:4قاشق سوپخوری یا 30میلی لیتر

 میوه کیوی (پوست گرفته و حلقه شده):5عدد

 موادلازم برای خمیر

 آردگندم:یک و یک چهارم پیمانه

 شکر:یک قاشق سوپخوری

 بیکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری

 نمک:یک هشتم قاشق چایخوری

 کره:75گرم یا 6 قاشق سوپخوری

همچنین بخوانید : دستور تهیه انواع کیک و شیرینی

 خامه غلیظ:45 تا 60 گرم یا 4 تا 6 قاشق سوپخوری

تارت کیوی و پنیر ریکوتا طرز تهیه تارت کیوی و پنیر ریکوتا

برای تهیه خمیر، آرد، شکر، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و کره خرد شده را به آن اضافه کنید.

 سپس خامه و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کرده و به خمیر بیفزایید. با نوک انگشت و به آرامی خمیر را ورز دهید تا خمیر لطیف و بدون چسبندگی به دست آید. حالا خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و به مدت 30دقیقه در یخچال قرار دهید تا سرد شود. فر را در دمای 220درجه سانتیگراد روشن کنید و خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید به قطر 3میلی متر باز کنید و حالا آن را به کمک وردنه بلند کنید و داخل قالب تارت بیندازید.

 سپس تمام سطح خمیر را با چنگال سوراخ کنید و بعد یک کاغذ روغنی روی تارت بیندازید. خمیر را به مدت 10 دقیقه بپزید، سپس خمیر را به مدت 6 تا 8 دقیقه دیگر بپزید تا خمیر طلایی شود حالا فر را افزوده سپس شکر را اضافه کنید و پنیر را بزنید تا نرم و لطیف شود.

 خامه را افزوده سپس شکر را اضافه کنید و یک دقیقه بزنید. حالا تخم مرغ ها و آرد و نمک و رنده پوست لیمو و آبلیمو را با مواد یک دقیقه هم بزنید و در آخر پودر بادام را افزوده و این مایع را داخل خمیر تارت بریزید و یک ساعت دیگر تارت را بپزید تا طلایی شود. اجازه دهید تا خنک شود سپس کیوی ها را ببرید و روی تارت بچینید. مارمالاد زردآلو را گرم کنید و روی کیوی ها بمالید.

نکته

مخلوط پنیر را با دور کُند هم بزنید، زیرا هم زدن بیش از حد باعث پف کردن می شود.

تارت کیوی و پنیر ریکوتا نکات تکمیلی در مورد تارت كيوی

تارت كيوی جزو کیک و شیرینی > پای و تارت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
تارت كيوی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه کیک خیس شکلاتی + ایده های تزیین کیک خیس

    کیک خیس دارای بافتی نرم و لطیف می باشد که طعم بی نظیری نیز دارد، این نوع کیک به دلیل رطوبتی که دارد خیلی زود در دهان باز می شود و از این رو...

  • طرز تهیه مرغ به روش کره ای ها

    مواد لازم برای طبخ مرغ به روش کره ای : برنج سوخاری ۲ فنجان روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری عسل ۱ قاشق غذاخوری سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ تکه مواد...

  • طرز تهیه نان جوی رژیمی

    مواد لازم برای نان جوی رژیمی: جوی پرک ۱/۲ و ۱ پیمانه روغن زیتون ۱/۳ پیمانه آب گرم ۲ پیمانه پودر مایه خمیر ۲۵ گرم آرد گندم ۴ پیمانه عسل ۱ قاشق...

  • طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر

    مواد لازم برای کیبه سیب زمینی در فر: کره آبکرده ۴ قاشق سوپخوری خرده نان ۴ قاشق سوپخوری سیب زمینی یک و نیم کیلو گرم (۶ عدد متوسط) نمک یک و یک دوم...

  • شیرینی قارچی را چگونه تهیه کنیم؟

    شیرینی خانگی بسیار خوشمزه که شبیه به قارچ است که برای یک عصرانه دلچسب همراه با یک فنجان چای بی نظیر است. آماده سازی: ۲۰ دقیقه پخت: ۶۰ دقیقه مواد...

  • طرز تهیه بستنی با طعم گلابی

    مواد لازم برای بستنی با طعم گلابی گلابی یک کیلو و نیم، شکر ۱۵۰ گرم، آب ۲ پیمانه، آب لیمو ۴ قاشق سوپخوری، خامه ۱۵۰ گرم، پودر قند ۳ قاشق...

  • روش تهیه ژله کج شیک و مجلسی

    مواد لازم برای ژله کج: شیر دو لیوان شکر دو قاشق غذاخوری خامه دو قاشق غذاخوری وانیل نوک چاقو پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری ژله آناناس یک...

  • طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه

    مواد لازم برای تهیه کوفته ترخون و مرزه: گوشت چرخ کرده بدون چربی ۵۰۰ گرم برنج ۱۵۰ گرم (۱ پیمانه) لپه ۱۵۰ گرم نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان...

  • طرز تهیه کیک مرغ و قارچ

    مواد لازم تخم مرغ ۴ عدد آرد ۲.۵ پیمانه روغن ۳/۴ پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری ماست ۱ پیمانه سینه مرغ ۱ عدد قارچ ۱۵۰ گرم فلفل دلمه‌ای ۱ عدد...

  • تزیین سالاد کاهو و کلم قرمز مجلسی

    سالاد به ویژه سالاد کاهو یا کلم قرمز یکی از ارکان اصلی سفره‌های غذاست که به سادگی تهیه می‌شود. به علاوه تزیین سالاد کاهو و کلم قرمز...

  • دستور تهیه سوپ هویج و سیب زمینی

    هویج سرشار از مواد مغذی است و بتا کاروتن معروف‌ترین ماده تشکیل دهنده آن است. بتا کاروتن هنگامی که در کبد به ویتامین A. تبدیل می‌شود برای سلامت...

  • روش تهیه‌ی یک سالاد فوق العاده خوشمزه با نان تست

    مواد اولیه: برای این غذای ساده به چند عدد نان تست، یک عدد سیب‌زمینی، کمی اسفناج، جعفری، چند حبه سیر، نمک، فلفل سیاه، نصف پیمانه نخودفرنگی و یک...

  • طرز تهیه سالاد پانزانلا رستورانی

    مواد لازم سالاد پانزانلا نان تست مکعبی شده ۳۰۰ گرم روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم زیتون بی دانه...

  • طرز تهیه ترشی رشتی

    مواد لازم برای ترشی رشتی گل کلم (خرد شده) / ۷۰۰ گرم برگ کلم (خردشده) / ۵۰۰ گرم کرفس (خردشده) / ۴ ساقه (۳۲۰ گرم) هویج (خردشده) / ۴ عدد (۲۸۰ گرم)...

  • طرز تهیه تورتیلای اسفناج و سیب‌زمینی شیرین

    مواد لازم زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه زمان پخت: ۶۰ دقیقه ۷۰ دقیقه برگ اسفناج کوچک۳۰۰ گرم روغن زیتون سبک۸ قاشق غذاخوری پیاز بزرگ، ریز خردشده۲ عدد...

  • طرز تهیه نان نازک و ترد کنجدی

    مواد لازم زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه زمان پخت: ۶ دقیقه ۱۶ دقیقه آرد پفکی۲۰۰ گرم دانه‌ی کنجد۲ قاشق غذاخوری نمک کمی فلفل سیاه آسیاب شده ماست...

  • دلمه پیاز یک غذای خوشمزه و سنتی برای دورهمی هایتان

    دلمه یک کلمه ترکی به معنای “پرشده” است. اکثر ما دلمه را با برگ انگور میشناسیم. اما دلمه‌های متنوعی وجود دارند مثل:دلمه با برگ انگور، کدو، کلم...

  • طرز تهیه کیک مرغ و قارچ به ۲ روش (با نان تست و خمیر)

    کیک مرغ و قارچ اغلب با نان تست یا خمیر درست تهیه و به عنوان شام میل می‌شود. کیک مرغ و قارچ غذایی مجلسی است که می‌توان آن را به شکل‌های...

  • شیرینی‌های خوشمزه استان گیلان؛ از کلوچه تا سمنو

    برترین ها: در استان گیلان همانند سایر استان‌های دیگر، شیرینی‌های مخصوص و محلی یافت می‌شود که بیانگر فرهنگ، هنر و اقلیم خاص این منطقه‌ی دیدنی و...

  • 4 صبحانه عالی برای افزایش سایز و بزرگ شدن عضلات

    اگر می خواهید بدنی ایده آل داشته باشید باید به تغذیه حتی بیش از ورزش اهمیت بدهید و نکات تغذیه ای سالم را رعایت کنید. برای داشتن عضلات قوی و...

  • طرز تهیه املت دنور

    مواد لازم برای املت دنور: تخم مرغ بزرگ چهار عدد شیر نصف فنجان ژامبون کمی درشتتر خرد شده ۵۰ گرم فلفل سبز دلمه‌ای نصف فلفل پیاز درشت نصف پیاز قارچ...

  • با این ترفندها یک سرآشپز حرفه ای شوید

    کارهای عادی هست که همیشه طوری انجام می دهیم که بار اول آموخته ایم و هیچ وقت به این فکر نمی کنیم که همین کارها را با استفاده از خلاقیتمان می توانیم...

  • آموزش تزیین پیاز به شکل گل نیلوفر

    آموزش تزیین پیاز به شکل گل تزیین سفره و میز غذا یکی از کار‌هایی است که کدبانو‌های ایرانی باید بدانند. در این مقاله به شما آموزش درست کردن یک گل...

داغ ترین اخبار