تبلیغات

بریانی

مواد لازم:

گوشت سردست گوسفندی       

جگر سفید

پیاز

ادویه

نعنا تازه

برای هر نفر 80 گرم گوشت و 40 گرم جگر سفید لازم است. اگر جگر سفید دوست ندارید میتوانید برای هر نفر 120 گرم گوشت استفاده کنید.

طرز تهیه:

گوشت را به همراه پیاز و کمی ادویه نیم پز کنید. جگر سفید را کاملا بپزید. گوشت نیم پز و جگر سفید پخته را به همراه کمی نعنا تازه و یا خشک 2 بار چرخ کنید. ادویه هم اضافه کنید و در ظرفی ریخته و روی حرارت کم به همراه کمی روغن با دست ورز دهید.

در یک تابه کوچک کمی روغن ریخته کمی دارچین و نعنا خشک و اگر دوست دارید کمی خلال پسته ریخته و به اندازه  100 گرم از مخلوط گوشت را در ماهی تابه پهن میکنیم برای 1 دقیقه درب تابه را میگذاریم و 2 دقیقه هم بدون در روی حرارت باشد. 

برای سرو هم کمی نان در بشقاب گذاشته و کمی از آب گوشت را روی نان  ریخته و بریانی آماده شده را روی نان برمیگرداینم. این غذا به همراه سبزی و لیمو ترش و دوغ سرو میشدم. 

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جستجو های اخبار روز

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار