طرز تهیه خوراک قفقازی با گوشت چرخ کرده، مرغ و بادمجان

تبلیغات

طرز تهیه خوراک قفقازی با گوشت چرخ کرده، مرغ و بادمجان

دریافت انرژی روزانه به راحتی از طریق مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین و ویتامین ها امکان پذیر است که این مواد در گوشت و سبزیجات مختلف وجود دارند. خوراک قفقازی، یکی از غذاهایی است که وجود سبزیجات متنوع در آن باعث شده دارای خواص زیادی باشد. برای آشنایی با لوبیا سبز و خواص بی نظیر آن به مقاله زیر مراجعه کنید:

بیشتر بخوانید:‌ لوبیا سبز و خواص بی نظیر درمانی آن

یکی از سبزیجات مورد استفاده در خوراک قفقازی، کدو سبز است که بسیاری معتقدند باعث چربی سوزی و لاغری می‌شود. کدو سبز یکی از سبزیجات پرطرفدار در بین بیماران دیابتی است و می‌توان گفت یکی از سبزیجاتی است که با طبخ و مصرف درست آن، بهترین ماده برای لاغری و تناسب اندام خواهد بود. مصرف کدو به تنهایی باعث فقر غذایی در بدن می‌شود ولی اگر در کنار غذا مصرف شود، می‌تواند مانع جذب اضافی مواد چربی و قند شود، بنابراین یک تعدیل کننده انرژی است و به کاهش وزن کمک می‌کند. بنابراین کدو به تنهایی عامل لاغر کننده نیست.
کدو حاوی مقادیر زیادی پتاسیم و فیبرهای محلول و نامحلول است که موجب بهبود عملکرد کبد و سم زدایی بدن می‌شود و به علت پر کردن حجم معده و سیری حجمی می‌تواند منجر به کاهش دریافت انرژی مازاد گردد.
خوراک قفقازی را معمولا با گوشت چرخ کرده یا مرغ و انواع سبزیجات تهیه می‌کنند و به صورت سرد یا گرم سرو می‌شود. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه دو نوع خوراک قفقازی با گوشت چرخ کرده؛ و مرغ و بادمجان آشنا سازیم.

خوراک قفقازی   مواد لازم برای تهیه خوراک قفقازی با گوشت چرخ کرده  گوشت چرخ کرده  250 گرم  نخود فرنگی پخته شده  1 پیمانه متوسط  ذرت کنسروی   1 پیمانه متوسط  فلفل دلمه ای کوچک  1 عدد  لوبیا سبز  500 گرم  پودر رازیانه  1 قاشق چایخوری  نمک، فلفل، دارچین  به میزان لازم آبلیموی تازه کمی سس مایونز به میزان لازم
طرز تهیه خوراک قفقازی با گوشت چرخ کرده پیاز را سرخ کرده، یک حبه سیر له شده به آن اضافه کرده و با هم تفت دهید. گوشت مغز ران یا سردست بدون دنبه را چرخ کرده و به پیاز و سیر اضافه کنید و با هم تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. در یک ماهیتابه 3 قاشق غذاخوری رب را در نصف قاشق غذاخوری روغن تفت دهید. لوبیا سبز را پس از شستن به دو نیم تقسیم کرده و در کمی روغن تفت دهید. نخود فرنگی را در کمی روغن تفت دهید. لوبیا سبز و نخود فرنگی تفت داده شده را به گوشت اضافه کنید و سپس کنسرو ذرت را به مواد بیفزایید. فلفل دلمه‌ای و گوجه فرنگی را نگینی ریز خرد کرده و تفت دهید و سپس به مواد اضافه کنید. 2 لیوان آب جوش به مواد اضافه کرده، سپس رب تفت داده شده و چاشنی (نمک، فلفل، پودر رازیانه، دارچین، آبلیموی تازه) را بیفزایید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید مواد کاملا پخته و جا بیفتد. وقتی آب آن تمام شد، به مدت 1 ساعت در یخچال قرار داده و سپس با سس مایونز و سس گوجه تزیین کنید. اگر مایلید خوراک را به صورت داغ مصرف کنید به آن سس نزنید.   مواد لازم برای تهیه خوراک قفقازی با مرغ و بادمجان  هویج  300 گرم  لوبیا سبز  300 گرم  کدو سبز  1 کیلوگرم  بادمجان  500 گرم  سینه مرغ  1 عدد  پیاز   3 عدد  گردوی نگینی خرد شده  1 پیمانه  ماست چکیده  1 پیمانه سس مایونز 3 قاشق غذاخوری سیر 2 حبه محلول زعفران به میزان لازم نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه خوراک قفقازی با مرغ و بادمجان لوبیا سبز را شسته و به صورت بند انگشتی خرد کنید. هویج را به صورت خلالی خرد کرده و همراه با لوبیا سبز خرد شده، با کمی روغن تفت دهید تا بپزند و سبک شوند. مرغ را با یک پیاز، کمی نمک و زردچوبه پخته و سپس آن را ریش ریش کنید. بادمجان را خلالی خرد کرده و جداگانه سرخ کنید. کدو را خلالی خرد کرده و سرخ کنید. پیاز را نگینی ریز خرد کرده و آن را سرخ کنید تا طلایی شود، سپس مرغ را به همراه نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کرده و با هم تفت دهید. هویج و لوبیا سبز تفت داده شده را به مرغ اضافه کنید، کمی هم محلول زعفران به مواد بیفزایید، بدون اینکه آبی به مواد اضافه کنید درب ماهیتابه را بسته و حرارت را ملایم کنید تا مواد بپزند. کدو و بادمجان سرخ شده را به مواد اضافه کرده، کمی پیاز داغ به آن بیفزایید و از روی حرارت بردارید تا کمی سرد شوند. سیرها را رنده کرده و با ماست چکیده و سس مایونز مخلوط کنید. در یک ظرف پیرکس، به ترتیب یک لایه سس، مواد، گردوی خرد شده بریزید و لایه‌ها را تکرار کنید تا ظرف پر شود، سپس روی آن را با گردو و پیاز داغ تزیین کنید. ظرف را به مدت 4-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا جا بیفتد و سپس سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه خورش کدو حلوایی با انواع چاشنی‌ها (۴ روش)

گروه آشپزی ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه کیک خیس شکلاتی + ایده های تزیین کیک خیس

    کیک خیس دارای بافتی نرم و لطیف می باشد که طعم بی نظیری نیز دارد، این نوع کیک به دلیل رطوبتی که دارد خیلی زود در دهان باز می شود و از این رو...

  • طرز تهیه مرغ به روش کره ای ها

    مواد لازم برای طبخ مرغ به روش کره ای : برنج سوخاری ۲ فنجان روغن کنجد ۱ قاشق غذاخوری عسل ۱ قاشق غذاخوری سینه مرغ بدون پوست و استخوان ۴ تکه مواد...

  • طرز تهیه نان جوی رژیمی

    مواد لازم برای نان جوی رژیمی: جوی پرک ۱/۲ و ۱ پیمانه روغن زیتون ۱/۳ پیمانه آب گرم ۲ پیمانه پودر مایه خمیر ۲۵ گرم آرد گندم ۴ پیمانه عسل ۱ قاشق...

  • طرز تهیه کیبه سیب زمینی در فر

    مواد لازم برای کیبه سیب زمینی در فر: کره آبکرده ۴ قاشق سوپخوری خرده نان ۴ قاشق سوپخوری سیب زمینی یک و نیم کیلو گرم (۶ عدد متوسط) نمک یک و یک دوم...

  • شیرینی قارچی را چگونه تهیه کنیم؟

    شیرینی خانگی بسیار خوشمزه که شبیه به قارچ است که برای یک عصرانه دلچسب همراه با یک فنجان چای بی نظیر است. آماده سازی: ۲۰ دقیقه پخت: ۶۰ دقیقه مواد...

  • طرز تهیه بستنی با طعم گلابی

    مواد لازم برای بستنی با طعم گلابی گلابی یک کیلو و نیم، شکر ۱۵۰ گرم، آب ۲ پیمانه، آب لیمو ۴ قاشق سوپخوری، خامه ۱۵۰ گرم، پودر قند ۳ قاشق...

  • روش تهیه ژله کج شیک و مجلسی

    مواد لازم برای ژله کج: شیر دو لیوان شکر دو قاشق غذاخوری خامه دو قاشق غذاخوری وانیل نوک چاقو پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری ژله آناناس یک...

  • طرز تهیه کوفته ترخون و مرزه

    مواد لازم برای تهیه کوفته ترخون و مرزه: گوشت چرخ کرده بدون چربی ۵۰۰ گرم برنج ۱۵۰ گرم (۱ پیمانه) لپه ۱۵۰ گرم نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان...

  • طرز تهیه کیک مرغ و قارچ

    مواد لازم تخم مرغ ۴ عدد آرد ۲.۵ پیمانه روغن ۳/۴ پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری ماست ۱ پیمانه سینه مرغ ۱ عدد قارچ ۱۵۰ گرم فلفل دلمه‌ای ۱ عدد...

  • تزیین سالاد کاهو و کلم قرمز مجلسی

    سالاد به ویژه سالاد کاهو یا کلم قرمز یکی از ارکان اصلی سفره‌های غذاست که به سادگی تهیه می‌شود. به علاوه تزیین سالاد کاهو و کلم قرمز...

  • دستور تهیه سوپ هویج و سیب زمینی

    هویج سرشار از مواد مغذی است و بتا کاروتن معروف‌ترین ماده تشکیل دهنده آن است. بتا کاروتن هنگامی که در کبد به ویتامین A. تبدیل می‌شود برای سلامت...

  • روش تهیه‌ی یک سالاد فوق العاده خوشمزه با نان تست

    مواد اولیه: برای این غذای ساده به چند عدد نان تست، یک عدد سیب‌زمینی، کمی اسفناج، جعفری، چند حبه سیر، نمک، فلفل سیاه، نصف پیمانه نخودفرنگی و یک...

  • طرز تهیه سالاد پانزانلا رستورانی

    مواد لازم سالاد پانزانلا نان تست مکعبی شده ۳۰۰ گرم روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذا خوری نمک و فلفل به مقدار لازم زیتون بی دانه...

  • طرز تهیه ترشی رشتی

    مواد لازم برای ترشی رشتی گل کلم (خرد شده) / ۷۰۰ گرم برگ کلم (خردشده) / ۵۰۰ گرم کرفس (خردشده) / ۴ ساقه (۳۲۰ گرم) هویج (خردشده) / ۴ عدد (۲۸۰ گرم)...

  • طرز تهیه تورتیلای اسفناج و سیب‌زمینی شیرین

    مواد لازم زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه زمان پخت: ۶۰ دقیقه ۷۰ دقیقه برگ اسفناج کوچک۳۰۰ گرم روغن زیتون سبک۸ قاشق غذاخوری پیاز بزرگ، ریز خردشده۲ عدد...

  • طرز تهیه نان نازک و ترد کنجدی

    مواد لازم زمان آماده سازی: ۱۰ دقیقه زمان پخت: ۶ دقیقه ۱۶ دقیقه آرد پفکی۲۰۰ گرم دانه‌ی کنجد۲ قاشق غذاخوری نمک کمی فلفل سیاه آسیاب شده ماست...

  • دلمه پیاز یک غذای خوشمزه و سنتی برای دورهمی هایتان

    دلمه یک کلمه ترکی به معنای “پرشده” است. اکثر ما دلمه را با برگ انگور میشناسیم. اما دلمه‌های متنوعی وجود دارند مثل:دلمه با برگ انگور، کدو، کلم...

  • طرز تهیه کیک مرغ و قارچ به ۲ روش (با نان تست و خمیر)

    کیک مرغ و قارچ اغلب با نان تست یا خمیر درست تهیه و به عنوان شام میل می‌شود. کیک مرغ و قارچ غذایی مجلسی است که می‌توان آن را به شکل‌های...

  • شیرینی‌های خوشمزه استان گیلان؛ از کلوچه تا سمنو

    برترین ها: در استان گیلان همانند سایر استان‌های دیگر، شیرینی‌های مخصوص و محلی یافت می‌شود که بیانگر فرهنگ، هنر و اقلیم خاص این منطقه‌ی دیدنی و...

  • 4 صبحانه عالی برای افزایش سایز و بزرگ شدن عضلات

    اگر می خواهید بدنی ایده آل داشته باشید باید به تغذیه حتی بیش از ورزش اهمیت بدهید و نکات تغذیه ای سالم را رعایت کنید. برای داشتن عضلات قوی و...

  • طرز تهیه املت دنور

    مواد لازم برای املت دنور: تخم مرغ بزرگ چهار عدد شیر نصف فنجان ژامبون کمی درشتتر خرد شده ۵۰ گرم فلفل سبز دلمه‌ای نصف فلفل پیاز درشت نصف پیاز قارچ...

  • با این ترفندها یک سرآشپز حرفه ای شوید

    کارهای عادی هست که همیشه طوری انجام می دهیم که بار اول آموخته ایم و هیچ وقت به این فکر نمی کنیم که همین کارها را با استفاده از خلاقیتمان می توانیم...

  • آموزش تزیین پیاز به شکل گل نیلوفر

    آموزش تزیین پیاز به شکل گل تزیین سفره و میز غذا یکی از کار‌هایی است که کدبانو‌های ایرانی باید بدانند. در این مقاله به شما آموزش درست کردن یک گل...

داغ ترین اخبار