دوغ خانگی با طعم واقعی و محلی

تبلیغات

دوغ خانگی با طعم واقعی و محلی

حامد 19 دقیقه پیش نوشیدنی خنک 2 بازدید

دوغ خانگی با طعم واقعیدوغ خانگی با طعم واقعی

اگر به دوغ محلی دسترسی ندارید و میخواهید یک دوغ خوشمزه با طعم محلی در منزل تهیه کنید با ما همراه باشید. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه دوغ خانگی با طعم واقعی را به شما عزیزان آموزش میدهیم.

مواد لازم برای تهیه دوغ خانگی شیر: یک لیتر نمک: یک قاشق سوپ خوری شکر: نصف قاشق چای خوری یا یک حبه قند کوچک ماست: ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری طرز تهیه دوغ خانگی با طعم واقعی

در ابتدا آب و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید یک لیوان از مخلوط خود را کنار گذاشته و باقیمانده مواد را بگذارید روی حرارت بگذارید تا جایی که دما بالا باشد ولی دست نسوزد.ماست و نمک و شکر را در یک لیوان آب شیر که در ابتدای کار کنار گذاشته اید بریزید و مخلوط کرده و به باقی شیر اضافه نمایید.در آن را محکم ببندید و در یک جای گرم بگذارید.دوغ شما بعد از چند روز حاضر میشود.

درباره دوغ

دوغ یكی از سالم‌ترین نوشیدنی‌های سنتی ایران است كه مصرف آن خصوصا در فصول گرم سال بسیار توصیه می‌شود. این نوشیدنی برخلاف آبمیوه‌های صنعتی و نوشابه‌های گازدار برای كودكان بالای یك سال مناسب بوده و می‌تواند پروتئین، چربی، ویتامین‌هایB ، D، كلسیم و همچنین آب مورد نیاز بدن را تا حدودی تامین كند.دوغ به دلیل طبیعت سرد، علائم گرمازدگی، خستگی و عطش را التیام بخشیده و مانند ماست، حاوی میكروارگانیسم‌های زنده و مفیدی است كه از رشد و تكثیر بسیاری از باكتری‌های مضر در دستگاه گوارش جلوگیری می‌كند.معمولا دوغ را به روش سنتی و صنعتی تهیه می‌كنند. در روش سنتی یا روستایی ماست را به همراه آب در مُشك یا كیسه‌های پوستی می‌ریزند و تكان می‌دهند وبر اثر ضربات وارده دوغ حاصل می‌شود.زیادی دوغ خوردن باعث سردی میوشد و سودا زاست .دوغ را نباید قبل از کارهایی مثل زالودرمانی و حجامت انجام داد.

اشتراک

همچنین ببینید

در گرمای زیاد تابستان هیچ چیز به اندازه یک نوشیدنی خوشمزه تابستانی نمی چسبد.امروز قصد …

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • با این ترفندها یک سرآشپز حرفه ای شوید

    کارهای عادی هست که همیشه طوری انجام می دهیم که بار اول آموخته ایم و هیچ وقت به این فکر نمی کنیم که همین کارها را با استفاده از خلاقیتمان می توانیم...

  • طرز تهیه کیک مرغ و قارچ به ۲ روش (با نان تست و خمیر)

    کیک مرغ و قارچ اغلب با نان تست یا خمیر درست تهیه و به عنوان شام میل می‌شود. کیک مرغ و قارچ غذایی مجلسی است که می‌توان آن را به شکل‌های...

  • طرز تهیه خورشت کرفس با مرغ

    خورشت کرفس با مرغ نوعی خورشت سبز است که یک پای ثابت آن را سبزی نعنا و جعفری تشکیل می‌دهد. آبلیموی تازه یا آبغوره اغلب به عنوان چاشنی...

  • طرز تهیه سوپ قارچ، پیش غذایی سرشار از کلسیم

    اگرچه روش پخت سوپ قارچ بسیار ساده است، اما بسیار خوشمزه خواهد بود. این سوپ را می‌توانید به عنوان پیش غذا به ویژه در فصول سرد سال درست...

  • فلن مغزدار، دسر خوشمزه سوئدی

    دسر فلن نوعی دسر سوئدی خوشمزه شبیه کرم کارامل است. این دسر با شیر و تخم مرغ و شیر عسلی تهیه می‌شود به همین دلیل خیلی مقوی سالم است. پس حتما...

  • طرز تهیه نودل کدو با مرغ

    مواد لازم کدو سبز - دو عدد درشت سینه مرغ نگینی خرد شده - یک فنجان نمک، فلفل و ادویه - به مقدار لازم سیر تازه - یک حبه درشت عصاره مرغ - یک فنجان...

  • طرز تهیه زیتون پرورده با روش اصلی و نکاتی که باید بدانید

    زیتون پرورده از انواع چاشنی‌های محبوب و پرطرفدار شمالی است که مانند سایر چاشنی در کنار غذا‌های اصلی میل می‌شود. زیتون پرورده اصل به شهر‌های شمالی...

  • طرز تهیه تبوله‌ جعفری

    مواد لازم زمان آماده سازی: ۳۵ دقیقه زمان پخت: ۴۰ دقیقه ۷۵ دقیقه خیار کوچک۱ عدد پیازچه۴ عدد آب۱ فنجان بلغورنصف فنجان آب لیمویک‌چهارم فنجان روغن...

  • آموزش تزیین پیاز به شکل گل نیلوفر

    آموزش تزیین پیاز به شکل گل تزیین سفره و میز غذا یکی از کار‌هایی است که کدبانو‌های ایرانی باید بدانند. در این مقاله به شما آموزش درست کردن یک گل...

  • طرز تهیه املت دنور

    مواد لازم برای املت دنور: تخم مرغ بزرگ چهار عدد شیر نصف فنجان ژامبون کمی درشتتر خرد شده ۵۰ گرم فلفل سبز دلمه‌ای نصف فلفل پیاز درشت نصف پیاز قارچ...