تبلیغات

طرز تهیه خورش قارچ و مرغ در مایکروویو

مواد لازم برای خورش قارچ و مرغ در مایکروویو فلفل سیاه به میزان لازم

نمک به میزان لازم

پیاز 2قاشق غذاخوری (ریز و سرخ شده با کره)

کره 2قاشق غذاخوری (آب شده)

شیر 2سوم لیوان

آرد 1قاشق غذاخوری

مرغ 600گرم (فیله شده)

قارچ 400گرم

 طرز تهیه خورش قارچ و مرغ در مایکروویو

 ابتدا فیله های مرغ را آغشته به نمک، کره،آبلیمو و کمی آب زعفران کنید و آن را به همراه قارچ خرد شده و پیاز داغ درون ظرف گودی بریزید و ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقیقه با قدرت حداکثر 100 % در دستگاه مایکروویو بگذارید تا مواد تفت بخورد اگر میخواهید غذا را روی گاز بپزید اول کره را اضافه کرده و بعد فیله ها را سرخ کنید و بعد قارچ و بقیه مواد را بریزید و کاملا تفت دهید.

همچنین بخوانید : تمام دستور آشپزی های مربوط به خورش

 سپس نصف لیوان آب جوش را به همراه زعفران آب شده به آن ها اضافه کرده و ظرف را با درپوش به مدت 17ـ 15 دقیقه قدرت 100% حداکثر در مایکروویو بگذارید یا آنکه نیم ساعت روی گاز بپزید.

 بعد آرد را در شیر سرد حل کرده و به همراه آب لیمو به غذا اضافه کنید و ظرف را بدون در به مدت 4 دقیقه قدرت حداکثر 100% در دستگاه بگذارید یا همچنان روی شعله حرارت بدهید تا وقتی که مطمئن شوید مرغ شما کاملا پخته شده است.

 در این فاصله یک بار آن را هم بزنید 1 عدد زرده را با چنگال هم بزنید و در 1 دقیقه مانده به اتمام زمان به مواد اضافه کنید.

 نکات

 1. زمان ریختن زرده تخم مرغ مرتباً خورش را هم بزنید تا زرده بسته نشود.

2. بهتر است این خورش در فر یا مایکروویو تهیه شود.

3. موقع سرو غذا به خورش کمی آبلیمو اضافه کنید.

4. بهتر است قارچ را قبل از اضافه کردن کمی با آبلیموی داغ تفت دهید.

نکات تکمیلی در مورد خورش مرغ قارچ

خورش مرغ قارچ جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
خورش مرغ قارچ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • خورش کدو و بادمجان ویژه

    حامد 1 ساعت پیش خورشت ایرانی 6 بازدید...

  • طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده

    استانبولی یکی از غذاهای سنتی کشورمان است. این غذا را با گوشت تکه‌ای و گوشت چرخ کرده تهیه می‌کنند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه...

  • دستور پخت ساج قاوورماسی

    ساج قاوورماسی، غذای خوشمزه استان آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم و امیدواریم که لذت ببرید. ساج...

  • دسر مقوی انجیر و گردو مخصوص سالمندان

    یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: از ترکیبات مفید برای سالمندان از جمله مبتلایان به آلزایمر مصرف دسر انجیر و گردو است؛ این ترکیب اثرات مثبتی در...

  • نحوه درست کردن سس لیمو

    در این مطلب از  نحوه درست کردن سس لیمو را بیان می‌نماییم. برای استفاده از این مطلب با ما همراه باشید. مواد لازم برای سس لیمو: لیمو سنگی ۳ عدد شکر...

  • وقتی مهمان‌ها از میز غذا چشم برنمیدارند!

    برترین ها - ترجمه از نسترن ریاضی : چند نوع غذای خوشمزه و رنگارنگ برای مهمانی ها و تولدها درست کرده ا‌ید، همه چیز حاضر است، ولی نمی دانید چگونه...

  • دستور تهیه خورش کاری هندی

    خورش کاری انواع مختلف دارد و در همه آن‌ها یک نوع مواد به کار برده شده است. به این صورت که با پیاز سرخ شده، زنجبیل و سیر شروع می‌کنید سپس مقداری...

  • دسر کم کالری و رژیمی نارگیلی

    هیچ لیست دسر کم کالری بدون نارگیل کامل نیست. این ماده مغذی می‌توانند در هر زمانی از سال، همراه هر غذایی باشد. نارگیل به خاطر مقدار بالای نمک...

  • طرز تهیه دمنوش دارچین و سیب ترش

    دمنوش دارچین و سیب ترش، دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه‌ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از...

  • همه آنچه باید درباره استیک و انواع آن بدانیم

    ابتدا باید برای استیک گوشت مناسبی انتخاب کنید بهترین انتخاب راسته گوساله یا فیله گوساله است و بعد باید انواع روش‌های طبخ گوشت استیک آشنایی داشته...