تبلیغات

قرمه سبزی گیلانی محلی و لذیذ

حامد 55 دقیقه پیش خورشت ایرانی 7 بازدید

قرمه سبزی گیلانی محلیقرمه سبزی گیلانی محلی

یکی از خوشمزه ترین غذاهایی که مادر منزل میتواند برای فرزندان خود تهیه کند قرمه سبزی گیلانی محلی است که بسیار خوشمزه و اصیل میباشد. امروز میخواهیم در سایت فست فود طرز تهیه این غذای خوشمزه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه قرمه سبزی گیلانی محلی سبزی قرمه ۵۰۰ گرم گوشت خورشتی بدون استخوان ۵۰۰ گرم لیمو عمانی ۴ الی ۵ عدد لوبیا چشم بلبلی یا لوبیا قرمز ۱/۳ لیوان پیاز داغ ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری آبغوره به مقدار لازم بادمجان کوچک و قلمی ۴ الی ۵ عدد گوجه فرنگی ۲ عدد نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم سبزی قرمه (تره، گشنیز و جعفری به یک اندازه و شنبلیه ۱/۳ مقدار آنها) 500گرم گوشت خورشی بدون استخوان یا ۶۰۰ گرم گوشت خورشی با استخوان ترجبحا گوسفندی طرز تهیه قرمه سبزی گیلانی محلی

در ابتدای کار پیازها را رنده کرده و با کمب روغن درون یک ماهیتابه تفت دهید تا رنگ طلایی به خود بگیرند.گوشت خورشتی را به مقدار دلخواه به پیاز افزوده و روی شعله ملایم قرار داده تا گوشت تغییر رنگ دهد.زردچوبه و فلفل را بد از اینکه گوشت تغییر رنگ د اد به ان اضافه مینماید و باز کمی آنها را تفت میدهید.و لوبیا قرمز را نیز به گوشت اضافه نمایید.5 لیوان آب جوش را به خورشتتان اضافه نمایید و درب قابلمه را گذاشته و شعله را کم کنید تا مواد با حرارت ملایم پخته شود.بگذارید تا گوشت نیم پز گردد سبزی خورشتی را که ریز کرده اید را با روغن سرخ کرده و سبزی را به خورشت اضافه نمایید لیمو عمانی ها را نیز به خورش می افزایید.نمک و آبغوره را نیز بعد از ÷ختن گوشت اضافه نمایید.خورش را بگذارید روی گاز تا کم کم پخته شود و خورشت شما جا بیفتد.بادمجان ها را در روغن سرخ کنید و گوجه هایی را که نمک زده اید نیز سرخ نمایید.در ربع ساعت اخر خورش باید بادمجان ها و گوجه ها را به خورشت اضافه کنید و بگذارید قل بخورند و طعم بگیرند.

اشتراک

همچنین ببینید

خورشت ها همواره طرفداران زیادتری نسبت به دیگر غذاها دارد.امروز میخواهیم طرز تهیه یک خورش …

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • خورش کدو و بادمجان ویژه

    حامد 1 ساعت پیش خورشت ایرانی 6 بازدید...

  • طرز تهیه استانبولی با گوشت چرخ کرده

    استانبولی یکی از غذاهای سنتی کشورمان است. این غذا را با گوشت تکه‌ای و گوشت چرخ کرده تهیه می‌کنند. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه...

  • دستور پخت ساج قاوورماسی

    ساج قاوورماسی، غذای خوشمزه استان آذربایجان شرقی و غربی است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم و امیدواریم که لذت ببرید. ساج...

  • دسر مقوی انجیر و گردو مخصوص سالمندان

    یک دستیار تخصصی طب سنتی ایران گفت: از ترکیبات مفید برای سالمندان از جمله مبتلایان به آلزایمر مصرف دسر انجیر و گردو است؛ این ترکیب اثرات مثبتی در...

  • نحوه درست کردن سس لیمو

    در این مطلب از  نحوه درست کردن سس لیمو را بیان می‌نماییم. برای استفاده از این مطلب با ما همراه باشید. مواد لازم برای سس لیمو: لیمو سنگی ۳ عدد شکر...

  • وقتی مهمان‌ها از میز غذا چشم برنمیدارند!

    برترین ها - ترجمه از نسترن ریاضی : چند نوع غذای خوشمزه و رنگارنگ برای مهمانی ها و تولدها درست کرده ا‌ید، همه چیز حاضر است، ولی نمی دانید چگونه...

  • دستور تهیه خورش کاری هندی

    خورش کاری انواع مختلف دارد و در همه آن‌ها یک نوع مواد به کار برده شده است. به این صورت که با پیاز سرخ شده، زنجبیل و سیر شروع می‌کنید سپس مقداری...

  • دسر کم کالری و رژیمی نارگیلی

    هیچ لیست دسر کم کالری بدون نارگیل کامل نیست. این ماده مغذی می‌توانند در هر زمانی از سال، همراه هر غذایی باشد. نارگیل به خاطر مقدار بالای نمک...

  • طرز تهیه دمنوش دارچین و سیب ترش

    دمنوش دارچین و سیب ترش، دمنوش سیب و دارچین به خاطر رایحه‌ی دلنشینی که دارد بسیار آرامش بخش و برای رفع خستگی مناسب است و البته شما در یک فنجان از...

  • همه آنچه باید درباره استیک و انواع آن بدانیم

    ابتدا باید برای استیک گوشت مناسبی انتخاب کنید بهترین انتخاب راسته گوساله یا فیله گوساله است و بعد باید انواع روش‌های طبخ گوشت استیک آشنایی داشته...