تبلیغات

طرز تهیه کوپ بادمجان

در این بخش از تاپ ناز طرز تهیه غذای خوشمزه کوپ بادمجان را به شما آموزش می دهیم.

 مواد لازم برای کوپ بادمجان بادمجان دلمه ای یک عدد اسفناج پنج برگ متوسط فلفل دلمه ای رنگی خردشده سه قاشق سوپخوری گوجه فرنگی نگینی خردشده یک عدد نمک و فلفل به میزان لازم برگ جعفری برای تزئین طرز تهیه کوپ بادمجان طرز تهیه کوپ بادنجان بادنجان را به قطر یک سانتی متر برش زده، کمی نمک می زنیم و یک ساعت استراحت می دهیم. در این زمان فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را جداگانه در تابه با یک قاشق روغن زیتون و با کمی نمک و فلفل تفت می دهیم و اسفناج را آب پز کرده، سپس می کوبیم تا به شکل پوره در آید.

 بادنجان را داخل تابه با روغن کم سرخ کرده و طبق عکس ابتدا بادنجان، سپس گوجه فرنگی سرخ شده بعد یک لایه بادنجان روی آن، پوره اسفناج و در آخرین طبقه ابتدا بادنجان سپس فلفل دلمه ای نگینی و در آخر بادنجان کوچک تر را گذاشته و با جعفری تزئین می کنیم.

 نکته

  به این نوع چیدمان بدون دورچین و تزئین اضافه غذای «مونتاین» یا غذا به شکل کوه گفته می شود که امروزه در کشورهای اروپایی از این سبک چیدمان به جای چیدمان مواد مختلف در کنار غذا به عنوان دورچین استفاده می شود. این غذا بسیار ساده، خوشمزه و با شکلی متفاوت بوده و مهم تر این که مواد آن همیشه در دسترس و با قیمت ارزان است.

طرز تهیه کوپ بادمجان نکات تکمیلی در مورد کوپ بادنجان

کوپ بادنجان جزو غذای ملل – سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کوپ بادنجان را می توانید در وعده شام – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 1 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • سوپ هندوانه تابستانی خوشمزه

    حامد 55 دقیقه پیش انواع سوپ 4 بازدید...

  • سبزی قلیه ماهی، ترکیب و نسبت آن

    سبزی قلیه ماهی مهمترین ماده مورد استفاده در تهیه این غذاست، چراکه باعث از بین رفتن بوی نامطبوع ماهی می‌شود. به جرات می توان گفت...

  • طرز تهیه قلیه ماهی شمالی

    قلیه ماهی، یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که بیشتر در مناطقی از کشور که در کنار دریا واقع شده اند یعنی مناطق شمالی و جنوبی طبخ می‌شود. این غذا در...

  • قیقناق صبحانه ای مقوی

    قیقناق نوعی خاگینه محسوب می‌شود که در آذربایجان شرقی مخصوصا تبریز طبخ آن رواج دارد. موادلازم: تخم مرغ ۴ عدد آرد ۱ قاشق...

  • طرز تهیه خورش آلو مسمای گیلانی

    مواد لازم: مرغ برای هر نفر یه تکه آلو قیسی برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد آلو سیاه برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد پیاز ۲ عدد شکر ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه مقداری...

  • تفاوت سوفله با گراتن چیست؟

    سوفله و گراتن هر دو از غذاهایی هستند که آماده کردن آنها زمان کمی از شما می گیرد و جزو غذاهایی است که برای میهمانی ها بسیار مناسب است. اما گراتن...

  • طرز تهیه سوپ شیر و قارچ، پیش غذای خوشمزه و مقوی

    سوپ شیر و قارچ یکی از انواع سوپ های مغذی است که شامل املاح و ویتامین های ضروری برای سیستم دفاعی بدن می باشد و می تواند در بهبود بیماری موثر واقع...

  • قلیه ماهی شمالی و نکات مهم و اصولی در تهیه آن

    قلیه ماهی شمالی نوعی قلیه ماهی است که به سبک خاصی طبخ می شود و مواد مورد استفاده در آن با قلیه ماهی اصل جنوبی تا حدودی متفاوت است....

  • ترشی آلوچه سبز(گوجه سبز)

    آموزش در ادامه... "به نام خدا" آلوچه ها را در ظرف چیده،2-3 حبه سیر لابلایش گذاشته.کمی تمر...

  • طرز تهیه بورانی بادمجان

    مواد لازم: ۶۰۰ گرم بادمجان ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی ۳ حبه سیر ۱ فنجان ماست ۴/۱ تا ۲/۱ فنجان روغن نمک و فلفل به میزان لازم نان لواش یا چیپس پیتاطرز تهیه...

  • چند ترفند مهم برای کباب کردن گوشت و سبزیجات

    جوجه کباب دودی همین که مرغ را روی زغال کباب می‌کنیم تا حدی بوی دود و آتش به خود می‌گیرد، اما برای اینکه بیشتر بوی دود بدهد از پاپریکای دودی یا...

  • معجون رازیانه خانگی پرخاصیت

    حامد 50 دقیقه پیش انواع نوشیدنی 6 بازدید...

  • طرز تهیه شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد. این شربت علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، می‌تواند یک نوشیدنی مفید برای...

  • طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی

    استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستور‌های متفاوتی داره و...

  • طرز تهیه کوکو کدو سبز

    کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکو‌های ایرانی است که به خاطر وجود کدو سبز در آن شاید خیلی‌ها احساس کنند طعم جالبی ندارد. اما ما با مواد موجود در این...

  • طرز تهیه یک صبحانه پنیری ساده و خوشمزه

    امروز هم یک غذای بسیار خوشمزه آموزش داده میشه که خیلی راحت و سریع می‌تونید اون رو به عنوان صبحانه درست کرده و میل کنید. مواد مورد نیاز: ۱ عدد نان...

  • طرز تهیه اشکنه سیب زمینی و نکاتی برای طبخ آن

    اشکنه یکی از غذاهای محلی کشورمان است و به روش‌های متفاوتی طبخ می‌شود. در این مطلب قصد داریم اشکنه سیب زمینی که یکی از انواع خوشمزه این...

  • طرز تهیه بورک اسفناج با خمیر یوفکا

    بورک اسفناج، غذایی ترکی است که با چند لایه خمیر یوفکا و به اشکال و اندازه های مختلفی درست می شود. بورک اسفناج مسطح و مارپیچی، دو نوع...

  • تارت زردآلو و پسته؛ دسر شیک و مجلسی

    ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو...

  • چگونه خطا‌های آشپزی خود را اصلاح کنیم؟

    وب‌سایت شور و شیرین: حتی با تجربه ترین آشپزها ممکن است هنگام آشپزی، اشتباه کنند. از بیش از حد پختن غذا گرفته تا بیش از حد نمک زدن، ممکن است، غذا...

  • طرز تهیه خورشت دال عدس برای رژیم روزانه گیاه خواران

    در رژیم‌های گیاهخواری همراه با حبوبات یکی از غذا‌های مورد اقبال، خورشت دال عدس هندی است. در این نوشته به دستور عمل تهیه خورشت دال عدس می‌پردازیم....

  • طرز تهیه کومپیر ترکیه

    وب سایت سوران: با خوردن غذای کشور‌های دیگه، یک جورایی میشود تو تخیل، به اون کشور‌ها سفر کرد. امروز هم ما میخواهیم سفر کنیم به کشور ترکیه و یکی از...

  • سالمون کبابی یک غذای رژیمی و خوشمزه

    سالمون و گل کلم غذا‌هایی هستند که وقتی ادویه جات را با آن‌ها ترکیب می‌کنید فوق العاده می‌شوند. ادویه جات علاوه بر اینکه می‌توانند طعم غذا را از این...

داغ ترین اخبار