تبلیغات

طرز تهیه ترشی سبز

مواد لازم برای ترشی سبز 150 گرم چاقاله بادام 250 گرم کلم بروکلی 4 ساقه کرفس 100 گرم زیتون 200 گرم گوجه سبز 5 عددخیار 100 گرم ذرت 100 گرم نخود فرنگی 1 کیلوگرم سرکه به میزان لازم نمک به میزان لازم فلفل طرز تهیه ترشی سبز

طرز تهیه ترشی سبز

کلم بروکلی را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید، زیتونها و چاقاله بادام را از وسط نصف کنید، گوجه سبز رو چهار قاچ کنید، کرفس را باریک باریک حلقه ای کنید، خیار را هم نگینی متوسط کنید. به سرکه نمک و فلفل را اضافه کنید. همه مواد را در ظرف مورد نظرتون بریزید و سرکه را اضافه کنید.یک هفته در جای خنک نگهدارید تا جا بیفتد.

طرز تهیه ترشی سبز نکات تکمیلی در مورد ترشی سبز

ترشی سبز جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه 
ترشی سبز را می توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

همچنین بخوانید :

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه مربا شاتوت مفید برای افردی که کم خونی دارند

    طرز تهیه مربای شاتوت مربای شاتوت به دلیل خواصی که دارد برای افرادی که به کم خونی مبتلا هستند بسیار مفید است. می توانید کم خونی را با میل کردن...

  • بستنی میوه‌ای مخلوط؛ دسر روز‌های تابستانی

    وب‌سایت دونفره - نسترن کوهی: توی گرمای تابستون معمولا آدم دلش هوس دسرهای خنک میکنه. حالا فکر کنید از بیرون بیاید و در حالی که هوا خیلی گرمه یک...

  • دستور تهیه چای لاته

    برترین ها - ترجمه از نسترن ریاضی: اگه جزء کسانی هستید که بجای قهوه، همیشه چایی را ترجیح می دهید چای لاته می تواند یک انتخاب خوب باشد. این چای...

  • طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی----

    پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و با درست کردن آن آشپزخانه به هم...

  • نوشیدنی خیار و نعنا، لذیذ و گوارا

    در آستانه‌ی فصل تابستان قرار داریم و بهترین وسیله برای پذیرایی، نوشیدنی خنک است. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک نوشیدنی گوارا و متفاوت را...

  • آشنایی با روش تهیه «دسر پسته»

    همشهری آنلاین: دسر پسته، شکل زیبا و جذابی دارد و از آن دسته دسر‌هایی است که می‌توانید آن را از قبل آماده نمایید. مواد لازم: آب ۸۵۰...

  • طرز تهیه خورش ریواس با نعناع و جعفری

    مواد لازم خورش ریواس با نعناع و جعفری ریواس یک کیلوگرم گوشت بدون استخوان نیم کیلو گرم پیاز ۲ عدد شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری روغن، نمک و فلفلبه میزان...

  •  طرز تهیه چکدرمه غذای محلی ترکمن ها

    شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری‌های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد. ترکمن‌ها از اقوام...

  • بوف بورگینیون؛ غذای سنتی فرانسوی

    وب سایت سوران: بوف بورگینیون یکی از غذا‌های معروف فرانسه است که تقریبا در تمامی شهر‌های فرانسه سرو می‌شود و اصالت آن به ناحیه "بورگونی” باز...

  • سبزی پلو با ماهی از دیدگاه طب سنتی

    مزاج ماهی سرد و خشک است. این غذا برای ایرانی‌ها که اغلب معده سرد دارند ایجاد مشکل می‌کند، اما ماهی فوایدی دارد که نمی‌توان از خوردن آن غافل شد. از...