طرز تهیه چیکن ساما

تبلیغات

طرز تهیه چیکن ساما

مجله سرآشپز: چیکن ساما یک غذای بسیار خوشمزه با مرغ است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

مواد مورد نیاز:

سینه مرغ (مکعبی خردشده): 500 گرم پیاز بزرگ (ریز خردشده): 1 عدد نخود سبز (پخته شده): یک دوم پیمانه شیرنارگیل: یک چهارم پیمانه سیر (رنده شده): 2 حبه گوجه فرنگی (رنده شده): 2 عدد برگ نعنا و گشنیز (خردشده): 2 ق س زنجبیل تازه (رنده شده): 1 سانتی متر چوب دارچین: 1 عدد میخک: 6عدد دانه هل: 6 عدد گل بادیان: 3 عدد تخم گشنیز: 1 ق چ زردچوبه: 1 ق چ فلفل قرمز: 2 ق چ ادویه کاری: 1 ق س نمک: به میزان لازم رب گوجه فرنگی: 1 ق س زعفران دم کرده: 1 ق س روغن مایع: به میزان لازم  طرز تهیه چیکن ساما

روش پخت:

1. چوب دارچین، میخک، دانه هل، گل بادیان و تخم گشنیز را درون تابه ای با مقداری روغن مایع تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد.

2. سپس پیاز را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید تا سبک شود.

3. زردچوبه، 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز، ادویه کاری، نمک، زنجبیل و سیر را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید.

4. گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و هم بزنید تا نرم و یکدست شود.

5. سینه مرغ را همراه با زعفران دم کرده، نمک و بقیه فلفل قرمز درون ظرفی قرار دهید تا مزه دار شود.

6. سینه مرغ مزه دار شده را درون تابه ای با مقداری روغن مایع تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

7. سپس شیرنارگیل، نخود سبز، نعنا و گشنیز را به آن افزوده و به مدت 10 دقیقه روی حرارت کم بگذارید تا جا بیفتد.

8. چیکن ساما را درون ظرفی بریزید و با برگ های جعفری تزیین و به همراه پلو سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار