تبلیغات

طرز تهیه شیرینی فانتزی خانگی بدون فر ویژه عید نوروز

شیرینی فانتزی خانگی را می توان بدون فر، با استفاده از مرغوب ترین مواد و با ظرافت خاصی تهیه کرد. در این مطلب با طرز تهیه شیرینی فانتزی خانگی بدون فر ویژه عید نوروز آشنا خواهید شد؛ شیرینی‌های ویژه عید نوروز که زیبایی آنها جلوه ی خاصی از زیبایی‌های بهار را بر سر سفره هفت سین تداعی می‌کند.

مردم خاورمیانه طرفدار شیرینی‌های پر شهد هستند و شیرینی‌های پرملاتی را که با انبوهی از مغز‌ها پوشانده شده، پس از اتمام غذا یا همراه با آن می‌خورند. اروپایی‌ها شیرینی را همراه با صبحانه میل می‌کنند و کیک‌های پوشیده از شکلات و میوه‌های فصل را می‌پسندند، مردم جنوب شرقی آسیا عاشق شیرینی‌های برنجی و بخارپز هستند و اما ایرانی‌ها نیز به هر بهانه‌ای پای شیرینی را به جمع خود باز می‌کنند تا به یمن طعم شیرین آن، لحظات شیرینی داشته باشند.

در آستانه سال نو برای پذیرایی از میهمان‌ها، می‌توان انواع شیرینی‌ خانگی مخصوص عید نوروز را با مواد مرغوب و با ظرافت خاصی تهیه کرد. برای شکل دادن به شیرینی‌های فانتزی می‌توان از قالب‌هایی که در اشکال مختلف همچون شکوفه، گل‌های مینا، قلب، ستاره، برگ و... در فروشگاه‌ها موجود هستند، استفاده کرد. این کاتر‌ها در سایز‌های مختلفی وجود دارند که پس از قالب زدن خمیر و فشار دسته آن‌ها و جمع شدن فنر موجود، خمیر قالب خورده به آسانی از قالب خارج می‌گردد.

طرز تهیه شیرینی فانتزی خانگی بدون فر ویژه عید نوروز

در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه چند نوع شیرینی فانتزی خانگی ویژه عید نوروز آشنا سازیم که به راحتی و بدون استفاده از فر درست می‌شوند. با ما همراه باشید.


طرز تهیه شیرینی فانتزی خانگی (روش اول) مواد لازم برای تهیه شیرینی فانتزی خانگی زنجبیل 3 قاشق غذاخوری کره 1/4 پیمانه روغن جامد 1/4 پیمانه آرد 3 پیمانه پودر قند 2/3 پیمانه

دستور تهیه:

روغن، زنجبیل و پودر قند را در ظرفی ریخته و کاملا با هم مخلوط کنید. آرد را الک کرده و در ماهیتابه با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود، ولی رنگ آن تغییر نکند. آرد را از روی حرارت برداشته، پس از سرد شدن به مخلوط حاصل شده از روغن، زنجبیل و پودر قند اضافه کنید و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. کره را به تدریج به مایه فوق اضافه کرده و خوب به هم بزنید تا یکدست شوند. برای تهیه شیرینی دورنگ می توانید مقداری از مواد را با پودر کاکائو یا پودر رنگ‌های خوراکی مخلوط کنید.   خمیر حاصل را با وردنه باز کرده و به شکل‌های دلخواه قالب بزنید. شیرینی‌ها را در ظرف مورد نظر چیده و روی آن را با پودر پسته، خلال بادام، شکلات و ... تزیین کنید.

شیرینی فانتزی جدید

طرز تهیه شیرینی فانتزی خانگی (روش دوم) مواد لازم برای تهیه شیرینی فانتزی خانگی پودر شکر 1.5 پیمانه گلاب کمتر از 1/2 پیمانه پودر بادام 2 پیمانه خلال پسته و بادام به میزان لازم

دستور تهیه:

پودر بادام را در ظرفی ریخته و با ۲/۳ از پودر شکر مخلوط کنید. گلاب را به تدریج به مخلوط فوق اضافه کنید، به گونه‌ای که مواد شل نشود و به صورت خمیری منسجم درآید که بتوان با دست به آن فرم داد. خمیر را کمی ورز دهید تا کاملا چسبنده شود. کمی از خمیر برداشته و با دست به شکل دلخواه درآورید. پودر شکر باقیمانده را با پودر رنگ‌های خوراکی یا رنگ‌های طبیعی مانند: زعفران، لبو، گلرنگ و ... مخلوط کنید و شیرینی‌ها را در آن بغلطانید تا به رنگ دلخواه درآیند. شیرینی‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید و با خلال پسته یا بادام تزیین کنید. این شیرینی را می‌توانید در ظرف دربسته و در جای خنک تا مدت‌ها نگهداری کنید.


شیرینی فانتزی خانگی بدون فر ویژه عید نوروز

طرز تهیه شیرینی فانتزی خانگی (روش سوم) مواد لازم برای تهیه شیرینی فانتزی خانگی کره بادام زمینی 1 پیمانه پودر قند 1 پیمانه پودر بیسکویت  1.5 پیمانه کره یا مارگارین نرم  50 گرم پرک بادام یا ترافل رنگی به مقدار لازم

دستور تهیه:

کره را در ظرفی ریخته، پودر قند را به آن اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید تا به شکل کرم درآید. بیسکویت‌ها را پودر کرده و به تدیج به مخلوط فوق اضافه کنید. خمیر حاصل را ورز دهید تا یکدست شود و به دست نچسبد. سپس خمیر را با وردنه پهن کرده و قالب بزنید یا با دست به شکل گلوله‌های کوچک درآورده و در پرک بادام یا ترافل رنگی بغلطانید. شیرینی‌ها را در ظرف مورد نظر بچینید و برای پذیرایی از میهمان‌ها استفاده کنید.

شیرینی فانتزی خانگی بدون فر ویژه عید نوروز


گروه آشپزی ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه مربا شاتوت مفید برای افردی که کم خونی دارند

    طرز تهیه مربای شاتوت مربای شاتوت به دلیل خواصی که دارد برای افرادی که به کم خونی مبتلا هستند بسیار مفید است. می توانید کم خونی را با میل کردن...

  • بستنی میوه‌ای مخلوط؛ دسر روز‌های تابستانی

    وب‌سایت دونفره - نسترن کوهی: توی گرمای تابستون معمولا آدم دلش هوس دسرهای خنک میکنه. حالا فکر کنید از بیرون بیاید و در حالی که هوا خیلی گرمه یک...

  • دستور تهیه چای لاته

    برترین ها - ترجمه از نسترن ریاضی: اگه جزء کسانی هستید که بجای قهوه، همیشه چایی را ترجیح می دهید چای لاته می تواند یک انتخاب خوب باشد. این چای...

  • طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی----

    پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و با درست کردن آن آشپزخانه به هم...

  • نوشیدنی خیار و نعنا، لذیذ و گوارا

    در آستانه‌ی فصل تابستان قرار داریم و بهترین وسیله برای پذیرایی، نوشیدنی خنک است. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک نوشیدنی گوارا و متفاوت را...

  • آشنایی با روش تهیه «دسر پسته»

    همشهری آنلاین: دسر پسته، شکل زیبا و جذابی دارد و از آن دسته دسر‌هایی است که می‌توانید آن را از قبل آماده نمایید. مواد لازم: آب ۸۵۰...

  • طرز تهیه خورش ریواس با نعناع و جعفری

    مواد لازم خورش ریواس با نعناع و جعفری ریواس یک کیلوگرم گوشت بدون استخوان نیم کیلو گرم پیاز ۲ عدد شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری روغن، نمک و فلفلبه میزان...

  •  طرز تهیه چکدرمه غذای محلی ترکمن ها

    شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری‌های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد. ترکمن‌ها از اقوام...

  • بوف بورگینیون؛ غذای سنتی فرانسوی

    وب سایت سوران: بوف بورگینیون یکی از غذا‌های معروف فرانسه است که تقریبا در تمامی شهر‌های فرانسه سرو می‌شود و اصالت آن به ناحیه "بورگونی” باز...

  • سبزی پلو با ماهی از دیدگاه طب سنتی

    مزاج ماهی سرد و خشک است. این غذا برای ایرانی‌ها که اغلب معده سرد دارند ایجاد مشکل می‌کند، اما ماهی فوایدی دارد که نمی‌توان از خوردن آن غافل شد. از...