تبلیغات

چیکن ساما غذای بسیار خوشمزه

چیکن ساما یک غذای بسیار خوشمزه با مرغ است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

چیکن ساما یک غذای بسیار خوشمزه با مرغ است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.

 مواد مورد نیاز:

    سینه مرغ (مکعبی خردشده): ۵۰۰ گرم
    پیاز بزرگ (ریز خردشده): ۱ عدد
    نخود سبز (پخته شده): یک دوم پیمانه
    شیرنارگیل: یک چهارم پیمانه
    سیر (رنده شده): ۲ حبه
    گوجه فرنگی (رنده شده): ۲ عدد
    برگ نعنا و گشنیز (خردشده): ۲ ق س
    زنجبیل تازه (رنده شده): ۱ سانتی متر
    چوب دارچین: ۱ عدد
    میخک: ۶عدد
    دانه هل: ۶ عدد
    گل بادیان: ۳ عدد
    تخم گشنیز: ۱ ق چ
    زردچوبه: ۱ ق چ
    فلفل قرمز: ۲ ق چ
    ادویه کاری: ۱ ق س
    نمک: به میزان لازم
    رب گوجه فرنگی: ۱ ق س
    زعفران دم کرده: ۱ ق س
    روغن مایع: به میزان لازم

 چیکن ساما غذای بسیار خوشمزه
روش پخت:
 
۱. چوب دارچین، میخک، دانه هل، گل بادیان و تخم گشنیز را درون تابه ای با مقداری روغن مایع تفت دهید تا بوی آن به مشام برسد.
 
۲. سپس پیاز را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید تا سبک شود.
 
۳. زردچوبه، ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز، ادویه کاری، نمک، زنجبیل و سیر را به مواد بیفزایید و کمی تفت دهید.
 
۴. گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
 
۵. سینه مرغ را همراه با زعفران دم کرده، نمک و بقیه فلفل قرمز درون ظرفی قرار دهید تا مزه دار شود.
 
۶. سینه مرغ مزه دار شده را درون تابه ای با مقداری روغن مایع تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
 
۷. سپس شیرنارگیل، نخود سبز، نعنا و گشنیز را به آن افزوده و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت کم بگذارید تا جا بیفتد.

۸. چیکن ساما را درون ظرفی بریزید و با برگ های جعفری تزیین و به همراه پلو سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه مربا شاتوت مفید برای افردی که کم خونی دارند

    طرز تهیه مربای شاتوت مربای شاتوت به دلیل خواصی که دارد برای افرادی که به کم خونی مبتلا هستند بسیار مفید است. می توانید کم خونی را با میل کردن...

  • بستنی میوه‌ای مخلوط؛ دسر روز‌های تابستانی

    وب‌سایت دونفره - نسترن کوهی: توی گرمای تابستون معمولا آدم دلش هوس دسرهای خنک میکنه. حالا فکر کنید از بیرون بیاید و در حالی که هوا خیلی گرمه یک...

  • دستور تهیه چای لاته

    برترین ها - ترجمه از نسترن ریاضی: اگه جزء کسانی هستید که بجای قهوه، همیشه چایی را ترجیح می دهید چای لاته می تواند یک انتخاب خوب باشد. این چای...

  • طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی----

    پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و با درست کردن آن آشپزخانه به هم...

  • نوشیدنی خیار و نعنا، لذیذ و گوارا

    در آستانه‌ی فصل تابستان قرار داریم و بهترین وسیله برای پذیرایی، نوشیدنی خنک است. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک نوشیدنی گوارا و متفاوت را...

  • آشنایی با روش تهیه «دسر پسته»

    همشهری آنلاین: دسر پسته، شکل زیبا و جذابی دارد و از آن دسته دسر‌هایی است که می‌توانید آن را از قبل آماده نمایید. مواد لازم: آب ۸۵۰...

  • طرز تهیه خورش ریواس با نعناع و جعفری

    مواد لازم خورش ریواس با نعناع و جعفری ریواس یک کیلوگرم گوشت بدون استخوان نیم کیلو گرم پیاز ۲ عدد شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری روغن، نمک و فلفلبه میزان...

  •  طرز تهیه چکدرمه غذای محلی ترکمن ها

    شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری‌های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد. ترکمن‌ها از اقوام...

  • بوف بورگینیون؛ غذای سنتی فرانسوی

    وب سایت سوران: بوف بورگینیون یکی از غذا‌های معروف فرانسه است که تقریبا در تمامی شهر‌های فرانسه سرو می‌شود و اصالت آن به ناحیه "بورگونی” باز...

  • سبزی پلو با ماهی از دیدگاه طب سنتی

    مزاج ماهی سرد و خشک است. این غذا برای ایرانی‌ها که اغلب معده سرد دارند ایجاد مشکل می‌کند، اما ماهی فوایدی دارد که نمی‌توان از خوردن آن غافل شد. از...