تبلیغات

طرز تهیه مافین انار و موز برای شب یلدا


مافین یکی از خوشمزه ترین شیرینی هایی است که می توانید در خانه تان درست کنید. با انار و موز برای شب یلدای امسال تان می توانید مافین انار و موز درست کنید.

مافین انار و موز برای شب یلدا

زمان پخت : 20 دقیقه

کل زمان آماده سازی : 20 دقیقه

تعداد : 12 عدد


مواد لازم برای درست کردن شربت انار

دانه انار : پیمانه

شکر : ½ پیمانه

آب : ¼ پیمانه

 
مواد لازم برای تهیه مافین انار و موز برای شب یلدا

کره نرم شده : ½ پیمانه

موز رسیده : 2-3 عدد

شکر قهوه ای : ½ پیمانه

تخم مرغ : 2 عدد

نمک : ½ قاشق چایخوری

جوش شیرین : 1 قاشق چایخوری

بکینگ پودر : 2 قاشق چایخوری

جو پرک : ¾ پیمانه

آرد : 1 و ½ پیمانه

چیپس شکلات : ½ پیمانه

شربت انار (دستور بالا) : ½ پیمانه

طرز تهیه شربت انار برای شب یلدا

دانه های انار ، شکر و آب را داخل قابلمه ریخته بگذارید 10 دقیقه بجوشد تا شربت غلیظ و تیره شود سپس از روی حرارت بردارید.

 طرز تهیه مافین،مافین انار و موز

کره و شکر را زده تا حالت کرمی شود.موز و تخم مرغ را اضافه کرده به خوبی مخلوط کنید.جوش شیرین بکینگ پودر، جو را به خوبی مخلوط کرده سپس آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید.½ پیمانه آب انار را اضافه کرده خوب مخلوط کنید سپس چیپس شکلات را اضافه کنید.مخلوط را به طور مساوی بین قالبهای مافین تقسیم کرده با حرارت 187 درجه سانتی گراد به مدت 18 تا 22 دقیقه داخل فر بگذارید تا روی آنها کمی طلایی شود.

 
منبع :سیمرغ

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه مربا شاتوت مفید برای افردی که کم خونی دارند

    طرز تهیه مربای شاتوت مربای شاتوت به دلیل خواصی که دارد برای افرادی که به کم خونی مبتلا هستند بسیار مفید است. می توانید کم خونی را با میل کردن...

  • بستنی میوه‌ای مخلوط؛ دسر روز‌های تابستانی

    وب‌سایت دونفره - نسترن کوهی: توی گرمای تابستون معمولا آدم دلش هوس دسرهای خنک میکنه. حالا فکر کنید از بیرون بیاید و در حالی که هوا خیلی گرمه یک...

  • دستور تهیه چای لاته

    برترین ها - ترجمه از نسترن ریاضی: اگه جزء کسانی هستید که بجای قهوه، همیشه چایی را ترجیح می دهید چای لاته می تواند یک انتخاب خوب باشد. این چای...

  • طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی----

    پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و با درست کردن آن آشپزخانه به هم...

  • نوشیدنی خیار و نعنا، لذیذ و گوارا

    در آستانه‌ی فصل تابستان قرار داریم و بهترین وسیله برای پذیرایی، نوشیدنی خنک است. امروز تصمیم داریم روش تهیه‌ی یک نوشیدنی گوارا و متفاوت را...

  • آشنایی با روش تهیه «دسر پسته»

    همشهری آنلاین: دسر پسته، شکل زیبا و جذابی دارد و از آن دسته دسر‌هایی است که می‌توانید آن را از قبل آماده نمایید. مواد لازم: آب ۸۵۰...

  • طرز تهیه خورش ریواس با نعناع و جعفری

    مواد لازم خورش ریواس با نعناع و جعفری ریواس یک کیلوگرم گوشت بدون استخوان نیم کیلو گرم پیاز ۲ عدد شکر ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری روغن، نمک و فلفلبه میزان...

  •  طرز تهیه چکدرمه غذای محلی ترکمن ها

    شاید اولین چیزی که ترکمن‌ها را یاد ما می‌اندازد چشم‌های بادامی نژاد ترک، روسری‌های رنگارنگ ترکمنی و اسب‌های اصیل این قوم باشد. ترکمن‌ها از اقوام...

  • بوف بورگینیون؛ غذای سنتی فرانسوی

    وب سایت سوران: بوف بورگینیون یکی از غذا‌های معروف فرانسه است که تقریبا در تمامی شهر‌های فرانسه سرو می‌شود و اصالت آن به ناحیه "بورگونی” باز...

  • سبزی پلو با ماهی از دیدگاه طب سنتی

    مزاج ماهی سرد و خشک است. این غذا برای ایرانی‌ها که اغلب معده سرد دارند ایجاد مشکل می‌کند، اما ماهی فوایدی دارد که نمی‌توان از خوردن آن غافل شد. از...