تبلیغات

طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ خوشمزه قالبی

ته چین یکی از پلوهای خوشمزه ای است که معمولا در میهمانی ها و جشن ها طبخ می شود؛ ولی تهیه آن به مقدار مصرف یک وعده غذای خانواده مشکل نیست و به راحتی می‌توانید این کار را در منزل انجام دهید. در این مطلب با طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ آشنا خواهید شد.

ته چین از دو بخش تشکیل شده: ته دیگ زعفرانی که مقداری گوشت در آن وجود دارد و برنج ساده که روی ته دیگ ریخته می‌شود و به هنگام کشیدن زیر ته دیگ یا در کنار آن قرار می‌گیرد. البته قسمت برنج ساده قابل حذف است و غالبا قسمت ته دیگ، تحت عنوان ته چین شناخته می‌شود. این غذای خوشمزه انواع مختلفی دارد و با انواع گوشت و سبزیجات تهیه می شود؛ از جمله ته چین گوشت و بادمجان، ته چین گوشت مجلسی، ته چین مرغ تک نفره که طرز تهیه آن‌ها را قبلا به شما آموزش داده‌ایم. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ قالبی و نکات اصولی در تهیه آن آشنا سازیم. طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ خوشمزه قالبی این دستور برای ۶ نفر مناسب است، زمان آماده سازی مواد اولیه حدود ۳۰ دقیقه و زمان پخت حدود ۹۰ دقیقه می‌باشد.

طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ و قارچ برنج 6 پیمانه ماست چکیده 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد زعفران دم کرده 6 قاشق غذاخوری سینه یا ران مرغ 1 کیلوگرم پیاز 1 عدد چهار سبزی (جعفری، کرفس، ترخون، مرزه) 1 دسته کوچک هویج 1 عدد زردچوبه 1 قاشق چایخوری روغن 1/2 پیمانه نمک  به میزان لازم

دستور تهیه:

برنج را پاک کرده، بشویید و به مدت 3-2 ساعت در ۱۲ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید. ۶ لیتر آب را در یک قابلمه جادار به جوش آورده و حدود ۴-۳ قاشق نمک به آن اضافه کنید. آب برنج خیس خورده را خالی کنید و برنج را در قابلمه آب جوش بریزید. با کفگیر یکی دو دور برنج را آهسته بگردانید، طوری که برنج خرد نشود و سپس کف برنج را بگیرید. پس از اینکه برنج ۱۰-۸ دقیقه جوشید، چند دانه برنج را میان انگشت شست و اشاره یا زیر دندان تست کنید، اگر مغز آن استخوانی نباشد باید آبکش شود. برنج را از روی حرارت برداشته آبکش کنید و کمی آب سرد روی آن بدهید، برنج را بچشید اگر شور بود آب بیشتری روی آن بریزید تا نمک آن اندازه شود. ۳-۴ قاشق روغن را در یک قابلمه داغ کنید و مرغ را در آن تفت دهید تا رویه آن طلایی شود. یک پیمانه آب، کمی نمک و فلفل به مرغ اضافه کرده و روی حرارت زیاد به جوش آورید، سپس زردچوبه، پیاز و چهار سبزی را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید و ۳۰ دقیقه فرصت دهید تا مرغ بپزد و ۵-۴ قاشق آب مرغ باقی بماند. قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. تخم مرغ را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید. ماست را با کمی آب مرغ و نمک مخلوط کرده و هم بزنید. مرغ را پس از پختن خرد کنید. ماست را با تخم مرغ مخلوط کرده و ۳-۲ قاشق محلول زعفران به آن اضافه کنید (مقدار زعفران باید به اندازه‌ای باشد که مخلوط را به رنگ زرد تندی درآورد). برنج آبکش شده را با مایه‌ی حاصل به آرامی مخلوط کنید به طوریکه برنج خرد نشود. کف قالب مورد نظر را چرب کرده، نیمی از مخلوط برنج را در آن ریخته، روی برنج قارچ، و روی قارچ، مرغ را اضافه کرده، در لایه آخر مابقی مخلوط برنج را بریزید و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا برنج منسجم شود و موقع کشیدن از هم نپاشد. قالب را به مدت ۹۵-۹۰ دقیقه در فر گرم شده روی درجه حرارت ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا ته چین بپزد. هنگام کشیدن ته چین، ته قالب را چند دقیقه در آب سرد قرار دهید تا ته چین به راحتی جدا شود، سپس قالب را روی ظرف سرو برگردانید و طبق سلیقه خود تزیین کنید. ته چین مرغ و قارچ خوشمزه قالبی
نکات مهم و اصولی در تهیه ته چین مرغ و قارچ ظرف یا قالبی که برای پخت ته چین به کار می‌رود باید سطح وسیعی داشته باشد، چون مقدار ته دیگ به وسعت کف قالب بستگی دارد. برای تهیه ته چین قالبی بر روی اجاق گاز، یک ماهیتابه لبه بلند دردار کافی است. برای این منظور: پس از ریختن برنج و سایر مواد در ماهیتابه، در آن را بسته و ماهیتابه را با شعله پخش کن روی حرارت بالا قرار دهید. پس از ۱۲-۱۰ دقیقه شعله را کم کرده، نیم پیمانه آب روغن داغ روی ته چین بدهید و روی قابلمه دمی بگذارید. پس از حدود ۹۵-۹۰ دقیقه ته چین آماده است.


گروه آشپزی ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد. این شربت علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، می‌تواند یک نوشیدنی مفید برای...

  • طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی

    استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستور‌های متفاوتی داره و...

  • طرز تهیه کوکو کدو سبز

    کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکو‌های ایرانی است که به خاطر وجود کدو سبز در آن شاید خیلی‌ها احساس کنند طعم جالبی ندارد. اما ما با مواد موجود در این...

  • طرز تهیه یک صبحانه پنیری ساده و خوشمزه

    امروز هم یک غذای بسیار خوشمزه آموزش داده میشه که خیلی راحت و سریع می‌تونید اون رو به عنوان صبحانه درست کرده و میل کنید. مواد مورد نیاز: ۱ عدد نان...

  • طرز تهیه اشکنه سیب زمینی و نکاتی برای طبخ آن

    اشکنه یکی از غذاهای محلی کشورمان است و به روش‌های متفاوتی طبخ می‌شود. در این مطلب قصد داریم اشکنه سیب زمینی که یکی از انواع خوشمزه این...

  • طرز تهیه بورک اسفناج با خمیر یوفکا

    بورک اسفناج، غذایی ترکی است که با چند لایه خمیر یوفکا و به اشکال و اندازه های مختلفی درست می شود. بورک اسفناج مسطح و مارپیچی، دو نوع...

  • تارت زردآلو و پسته؛ دسر شیک و مجلسی

    ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو...

  • چگونه خطا‌های آشپزی خود را اصلاح کنیم؟

    وب‌سایت شور و شیرین: حتی با تجربه ترین آشپزها ممکن است هنگام آشپزی، اشتباه کنند. از بیش از حد پختن غذا گرفته تا بیش از حد نمک زدن، ممکن است، غذا...

  • طرز تهیه خورشت دال عدس برای رژیم روزانه گیاه خواران

    در رژیم‌های گیاهخواری همراه با حبوبات یکی از غذا‌های مورد اقبال، خورشت دال عدس هندی است. در این نوشته به دستور عمل تهیه خورشت دال عدس می‌پردازیم....

  • طرز تهیه کومپیر ترکیه

    وب سایت سوران: با خوردن غذای کشور‌های دیگه، یک جورایی میشود تو تخیل، به اون کشور‌ها سفر کرد. امروز هم ما میخواهیم سفر کنیم به کشور ترکیه و یکی از...

  • سالمون کبابی یک غذای رژیمی و خوشمزه

    سالمون و گل کلم غذا‌هایی هستند که وقتی ادویه جات را با آن‌ها ترکیب می‌کنید فوق العاده می‌شوند. ادویه جات علاوه بر اینکه می‌توانند طعم غذا را از این...

  • طرز تهیه کیک ماکارونی ، یک غذای خوشمزه و زیبا

    مراحل تهیه کیک ماکارونی برای تهیه این ماکارونی لذیذ هم در ابتدا باید مایه ماکارونی رو درست کنیم پس پیاز داغ، فلفل دلمه‌ای رو که خورد کردیم،...

  • تزیین آناناس به شکل طوطی

    مواد لازم: آناناس یک عدد هویج یک عدد کوچک فلفل سیاه درسته ۲ عدد خلال دندان ۴-۵ عدد طرز تهیه: • مطابق تصویر از ۵ سانتی بالای آناناس یک برش افقی...

  • تخم‌مرغ آنتیب، نرگسی به سبک فرانسوی

    این خوراک خیلی شبیه نرگسی خودمان است، فقط کمی مفصل‌تر است و به شهر آنتیب فرانسه تعلق دارد که مردم آن در زمینه آشپزی شهرت جهانی دارند. اگر این غذا...

  • خاگینه گل نیلوفر یک دسر خوشمزه و سنتی

    خاگینه گل نیلوفر یکی از انواع دسر‌های خوشمزه و سنتی است که مانند دیگر انواع خاگینه با استفاده از آرد، ماست، تخم مرغ و … تهیه شده و در نهایت داخل...

  • طرز تهیه سوپ لوبیا با زیره ویژه پیش غذا

    سوپ لوبیا با زیره غذایی مقوی است که خیلی زود آماده می شود. مواد لازم برای  سوپ لوبیا با زیره سوپ لوبیا با زیره سوپی خوشمزه و مقوی است که خیلی...

  • طرز تهیه‌ی دنت شکلاتی

    اختصاصی تابناک باتو ؛ دنت از دسرهای پرطرفدار به ویژه در میان کودکان است. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع دنت در خانه آشنا کنیم....

  • طرز تهیه رشته پلو بدون گوشت

    رشته پلو بدون گوشت غذایی گیاهی و یکی از انواع پلوهای ایرانی است که در گذشته معمولا در ایام نوروز تهیه و سرو می شده و امروزه نیز در...

  • طرز تهیه بورک ترکیه ای

    بورک ترکیه ای غذایی ساده و مغذی است که می توانید در میهمانی ها به عنوان پیش غذا یا در دورهمی ها به عنوان عصرانه درست کنید و بسته به...

  • طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

    پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و با درست کردن آن آشپزخانه به هم...

  • کباب ترکی با مرغ خانگی

    حامد 35 دقیقه پیش غذای ترکی 6 بازدید...

  • طرز تهیه پای همبرگر با سس مخصوص سرآشپز

    پای همبرگری با سس مخصوص یک غذای خوشمزه با سس خوشمزه را در این جا آموزش ببنید. پای همبرگری با سس قارچ، غذایی سریع مناسب برای شام یا ناهار...

  • آموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی

    وب‌سایت نبض ما: حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به عنوان به دسر لذیذ مصرف می شود. در این مطلب طرز تهیه...

داغ ترین اخبار

  • کباب ترکی با مرغ خانگی

    حامد 35 دقیقه پیش غذای ترکی 6 بازدید...

  • طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

    پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و با درست کردن آن آشپزخانه به هم...

  • طرز تهیه بورک ترکیه ای

    بورک ترکیه ای غذایی ساده و مغذی است که می توانید در میهمانی ها به عنوان پیش غذا یا در دورهمی ها به عنوان عصرانه درست کنید و بسته به...

  • طرز تهیه رشته پلو بدون گوشت

    رشته پلو بدون گوشت غذایی گیاهی و یکی از انواع پلوهای ایرانی است که در گذشته معمولا در ایام نوروز تهیه و سرو می شده و امروزه نیز در...

  • طرز تهیه‌ی دنت شکلاتی

    اختصاصی تابناک باتو ؛ دنت از دسرهای پرطرفدار به ویژه در میان کودکان است. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع دنت در خانه آشنا کنیم....

  • طرز تهیه پای همبرگر با سس مخصوص سرآشپز

    پای همبرگری با سس مخصوص یک غذای خوشمزه با سس خوشمزه را در این جا آموزش ببنید. پای همبرگری با سس قارچ، غذایی سریع مناسب برای شام یا ناهار...

  • طرز تهیه سوپ لوبیا با زیره ویژه پیش غذا

    سوپ لوبیا با زیره غذایی مقوی است که خیلی زود آماده می شود. مواد لازم برای  سوپ لوبیا با زیره سوپ لوبیا با زیره سوپی خوشمزه و مقوی است که خیلی...

  • خاگینه گل نیلوفر یک دسر خوشمزه و سنتی

    خاگینه گل نیلوفر یکی از انواع دسر‌های خوشمزه و سنتی است که مانند دیگر انواع خاگینه با استفاده از آرد، ماست، تخم مرغ و … تهیه شده و در نهایت داخل...

  • تخم‌مرغ آنتیب، نرگسی به سبک فرانسوی

    این خوراک خیلی شبیه نرگسی خودمان است، فقط کمی مفصل‌تر است و به شهر آنتیب فرانسه تعلق دارد که مردم آن در زمینه آشپزی شهرت جهانی دارند. اگر این غذا...

  • تزیین آناناس به شکل طوطی

    مواد لازم: آناناس یک عدد هویج یک عدد کوچک فلفل سیاه درسته ۲ عدد خلال دندان ۴-۵ عدد طرز تهیه: • مطابق تصویر از ۵ سانتی بالای آناناس یک برش افقی...