تبلیغات

طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ خوشمزه قالبی

ته چین یکی از پلوهای خوشمزه ای است که معمولا در میهمانی ها و جشن ها طبخ می شود؛ ولی تهیه آن به مقدار مصرف یک وعده غذای خانواده مشکل نیست و به راحتی می‌توانید این کار را در منزل انجام دهید. در این مطلب با طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ آشنا خواهید شد.

ته چین از دو بخش تشکیل شده: ته دیگ زعفرانی که مقداری گوشت در آن وجود دارد و برنج ساده که روی ته دیگ ریخته می‌شود و به هنگام کشیدن زیر ته دیگ یا در کنار آن قرار می‌گیرد. البته قسمت برنج ساده قابل حذف است و غالبا قسمت ته دیگ، تحت عنوان ته چین شناخته می‌شود. این غذای خوشمزه انواع مختلفی دارد و با انواع گوشت و سبزیجات تهیه می شود؛ از جمله ته چین گوشت و بادمجان، ته چین گوشت مجلسی، ته چین مرغ تک نفره که طرز تهیه آن‌ها را قبلا به شما آموزش داده‌ایم. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ قالبی و نکات اصولی در تهیه آن آشنا سازیم. طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ خوشمزه قالبی این دستور برای ۶ نفر مناسب است، زمان آماده سازی مواد اولیه حدود ۳۰ دقیقه و زمان پخت حدود ۹۰ دقیقه می‌باشد.

طرز تهیه ته چین مرغ و قارچ

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ و قارچ برنج 6 پیمانه ماست چکیده 2 قاشق غذاخوری تخم مرغ 4 عدد زعفران دم کرده 6 قاشق غذاخوری سینه یا ران مرغ 1 کیلوگرم پیاز 1 عدد چهار سبزی (جعفری، کرفس، ترخون، مرزه) 1 دسته کوچک هویج 1 عدد زردچوبه 1 قاشق چایخوری روغن 1/2 پیمانه نمک  به میزان لازم

دستور تهیه:

برنج را پاک کرده، بشویید و به مدت 3-2 ساعت در ۱۲ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید. ۶ لیتر آب را در یک قابلمه جادار به جوش آورده و حدود ۴-۳ قاشق نمک به آن اضافه کنید. آب برنج خیس خورده را خالی کنید و برنج را در قابلمه آب جوش بریزید. با کفگیر یکی دو دور برنج را آهسته بگردانید، طوری که برنج خرد نشود و سپس کف برنج را بگیرید. پس از اینکه برنج ۱۰-۸ دقیقه جوشید، چند دانه برنج را میان انگشت شست و اشاره یا زیر دندان تست کنید، اگر مغز آن استخوانی نباشد باید آبکش شود. برنج را از روی حرارت برداشته آبکش کنید و کمی آب سرد روی آن بدهید، برنج را بچشید اگر شور بود آب بیشتری روی آن بریزید تا نمک آن اندازه شود. ۳-۴ قاشق روغن را در یک قابلمه داغ کنید و مرغ را در آن تفت دهید تا رویه آن طلایی شود. یک پیمانه آب، کمی نمک و فلفل به مرغ اضافه کرده و روی حرارت زیاد به جوش آورید، سپس زردچوبه، پیاز و چهار سبزی را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را ببندید و ۳۰ دقیقه فرصت دهید تا مرغ بپزد و ۵-۴ قاشق آب مرغ باقی بماند. قارچ را به صورت ورقه‌ای خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. تخم مرغ را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید. ماست را با کمی آب مرغ و نمک مخلوط کرده و هم بزنید. مرغ را پس از پختن خرد کنید. ماست را با تخم مرغ مخلوط کرده و ۳-۲ قاشق محلول زعفران به آن اضافه کنید (مقدار زعفران باید به اندازه‌ای باشد که مخلوط را به رنگ زرد تندی درآورد). برنج آبکش شده را با مایه‌ی حاصل به آرامی مخلوط کنید به طوریکه برنج خرد نشود. کف قالب مورد نظر را چرب کرده، نیمی از مخلوط برنج را در آن ریخته، روی برنج قارچ، و روی قارچ، مرغ را اضافه کرده، در لایه آخر مابقی مخلوط برنج را بریزید و با پشت قاشق کمی فشار دهید تا برنج منسجم شود و موقع کشیدن از هم نپاشد. قالب را به مدت ۹۵-۹۰ دقیقه در فر گرم شده روی درجه حرارت ۲۰۰-۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا ته چین بپزد. هنگام کشیدن ته چین، ته قالب را چند دقیقه در آب سرد قرار دهید تا ته چین به راحتی جدا شود، سپس قالب را روی ظرف سرو برگردانید و طبق سلیقه خود تزیین کنید. ته چین مرغ و قارچ خوشمزه قالبی
نکات مهم و اصولی در تهیه ته چین مرغ و قارچ ظرف یا قالبی که برای پخت ته چین به کار می‌رود باید سطح وسیعی داشته باشد، چون مقدار ته دیگ به وسعت کف قالب بستگی دارد. برای تهیه ته چین قالبی بر روی اجاق گاز، یک ماهیتابه لبه بلند دردار کافی است. برای این منظور: پس از ریختن برنج و سایر مواد در ماهیتابه، در آن را بسته و ماهیتابه را با شعله پخش کن روی حرارت بالا قرار دهید. پس از ۱۲-۱۰ دقیقه شعله را کم کرده، نیم پیمانه آب روغن داغ روی ته چین بدهید و روی قابلمه دمی بگذارید. پس از حدود ۹۵-۹۰ دقیقه ته چین آماده است.


گروه آشپزی ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه پاستا پوتانسکا ایتالیایی

    پاستای یکی از غذهای خوشمزه ایتالیایی است و بسیار طرفدار دارد که انواع مختلفی نیز دارد، پاستا پوتانسکا یکی از غذاهایی است که به دلیل وجود ماهی...

  • نان کدو حلوایی با تکه‌های شکلات

    قطعا کودکان ما با غذا‌های سالم مانند نان‌های خانگی می‌توانند غذای بهتری در زنگ‌های تفریح داشته باشند. در ادامه طرز تهیه نان کدو حلوایی را برای شما...

  • ادویه‌های مخصوص هر غذا چیست؟

    استفاده از ادوبه جات برای خوشمزه‌تر شدن غذا‌ها لازم است. ادویه هر غذا با غذای دیگر فرق می‌کند. شاید بسیاری از ما ندانیم ادویه‌های مخصوص هر غذا...

  • طرز تهیه نان زیتون یونانی

    مواد لازم برای نان زیتون یونانی آرد ۳۲۵ گرم مایه خمیر ۶ گرم نمک نصف قاشق مرباخوری آب ولرم ۲۱۰ میلی لیتر روغن زیتون یک قاشق غذاخوری زیتون بدون...

  • طرز تهیه دال حبوبات، آبگوشت گیاهخواران

    مواد لازم: نخود ازشب قبل خیس شده یک پیمانه لوبیاسفید ازشب قبل خیس شده یک پیمانه لوبیا چیتی ازشب قبل خیس شده ۲/۱ پیمانه سویا ۲/۱ پیمانه...

  • طرز تهیه پنیر خامه‌ای خانگی بسیار خوشمزه

    مواد اولیه لازم برای درست کردن پنیر خامه ای: اگر می‌خواهید در منزل پنیر خامه‌ای درست کنید ابتدا مواد اولیه لازم را مطابق آنچه ما در ذیل نوشته ایم،...

  • چیپس سیب؛ خوراکی مدرسه بچه‌ها

    چیپس سیب بسیار ساده و خوشمزه را در خانه درست کنید. مواد لازم: سیب هسته در آورده ۲ عدد شکر ۲ قاشق سوپ خوری دارچین ۱ قاشق سوپ خوری طرز تهیه: فر...

  • نوشیدنی عالی برای کاهش وزن

    برخی از مواد غذایی در کاهش وزن موثر است. یکی از موادغذایی که باعث کاهش وزن می‌شود، سرکه سیب است؛ این ماده غذایی، مهار کننده طبیعی اشتهاست. سرکه...

  • یک آشپزی حرفه ای با چند ترفند ساده!!

    اگر آشپزی را یک تجربه پر استرس و گیج کننده می دانید نگران نباشید چون شما تنها نیستید. درست است که تخصص در آشپزی با تمرین به دست می آید اما با تلاش...

  • طرز تهیه کوکوی برگ کرفس

    بعد از خورش‌ها و غذا‌های مفصل ایرانی، کوکو‌ها هم به عنوان یک میان وعده و حتی وعده اصلی از جایگاه ویژه‌ای برخوردارند. اکثر ما برای درست کردن...

  • ایده‌های ناب تزیین ته‌چین مرغ برای مجالس

    ته چین یکی از غذا‌های مورد علاقه ایرانی‌ها است که در کنار انواع پولو سرو می‌شود و معمولا افراد با دیدن آن بر سر سفره، بسیار خوشحال می‌شوند. برای...

  • دسر اورئو؛ یک بمب بیسکوییتی خوشمزه

    دسر اورئو یک دسر فوق العاده خوشمزه با تزئین بیسکوییت است که به بمب بیسکوییتی هم معروف است. این دسر خامه‌ای را تهیه کنید و لذت ببرید. مواد لازم:...

  • طرز تهیه خورش قیمه با مرغ

    خورش قیمه یکی از محبوب‌ترین انواع خورش‌ها در کشورمان است. این غذا با گوشت قرمز و لپه تهیه می‌شود، اما می‌توانید خورش قیمه با مرغ و لپه...

  • روش تهیه “آش رشته” خوشمزه پیش غذای محبوب ایرانی

    آش رشته یکی از خوشمزه ترین غذاهای ایرانیان است و بین ایرانیان بسیار محبوب است. در این مطلب طرز تهیه آش رشته خوشمزه با تزیینی زیبا را به شما...

  • طرز تهیه بروشتای ایتالیایی، یک صبحانه سالم

    مواد لازم: ۱ عدد نان باگت یا انواع نان‌های حجیم ۴ عدد گوجه گیلاسی ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون پنیر فتا به مقدار لازم زیتون، نمک و فلفل به میزان...

  • پنکک سیب‌زمینی؛ یک صبحانه خوشمزه!

    مواد لازم ۲، ۱/۴ پیمانه سیب‌زمینی سرخ شده ۱/۴ پیمانه پیاز سرخ شده یک عدد تخم‌مرغ درشت دو قاشق غذاخوری آرد ۳/۴ قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه تخم شوید...

  • طرز تهیه بیسکویت آمارتی، دسر میوه ای بادامی

    بیسکویت آمارتی از مغز پودر بادام تهیه می‌شود و به همین دلیل درصد چربی بالایی دارد، اما شما می‌توانید از بیسکویتی که از مغز هسته زردآلو تهیه شده و...

  • چیزبرگر، یک غذای کم کربوهیدرات خوشمزه

    مواد لازم: کره همبرگر پنیر چدار پنیر خامه‌ای سالسا ادویه جات اسفناج دستورالعمل: کره را در تابه گذاشته و حرارت دهید همبرگر و ادویه جات را اضافه...

  • مدل کاپ کیک جشن الفبا به همراه تزئینات جدید

    کاپ کیک جشن الفبا یکی از گزینه‌های راحت برای سرو تک نفره بین بچه‌ها در مدرسه است. اگر طرز تهیه یک کاپ کیک وانیلی راحت را بلد باشید،...

  • خورش ریواس با گوشت لذیذ

    حامد 29 دقیقه پیش انواع غذا با گوشت 4 بازدید...

  • طرز تهیه آش لپه پاییزی

    مواد لازم برای آش لپه پاییزی لپه نصف پیمانه سویا ۱ پیمانه خرده برنج نصف پیمانه عدس نصف پیمانه سبزی آش ۱ کیلوگرم نعناع و جعفری ۲۰۰ گرم روغن زیتون...

  • انواع مدل کیک جشن الفبا

    شیرین‌ترین اتفاقی که برای کلاس اولی‌ها می‌افتد، یاد گرفتن نوشتن اسم خودشان است. رسم جالبی که مدتی است شاهد آن هستیم، برگزاری جشن الفبا و یا جشن...

  • طرز تهیه کوکی کاتلا

    این دسر از دسر‌های بسیار مشهور کشور‌های آمریکای لاتین است. دولسه دلچه در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار می‌شود، ورژن فرانسوی آن دارای...

داغ ترین اخبار

  • دسر اورئو؛ یک بمب بیسکوییتی خوشمزه

    دسر اورئو یک دسر فوق العاده خوشمزه با تزئین بیسکوییت است که به بمب بیسکوییتی هم معروف است. این دسر خامه‌ای را تهیه کنید و لذت ببرید. مواد لازم:...

  • ایده‌های ناب تزیین ته‌چین مرغ برای مجالس

    ته چین یکی از غذا‌های مورد علاقه ایرانی‌ها است که در کنار انواع پولو سرو می‌شود و معمولا افراد با دیدن آن بر سر سفره، بسیار خوشحال می‌شوند. برای...

  • یک آشپزی حرفه ای با چند ترفند ساده!!

    اگر آشپزی را یک تجربه پر استرس و گیج کننده می دانید نگران نباشید چون شما تنها نیستید. درست است که تخصص در آشپزی با تمرین به دست می آید اما با تلاش...

  • نوشیدنی عالی برای کاهش وزن

    برخی از مواد غذایی در کاهش وزن موثر است. یکی از موادغذایی که باعث کاهش وزن می‌شود، سرکه سیب است؛ این ماده غذایی، مهار کننده طبیعی اشتهاست. سرکه...

  • چیپس سیب؛ خوراکی مدرسه بچه‌ها

    چیپس سیب بسیار ساده و خوشمزه را در خانه درست کنید. مواد لازم: سیب هسته در آورده ۲ عدد شکر ۲ قاشق سوپ خوری دارچین ۱ قاشق سوپ خوری طرز تهیه: فر...

  • طرز تهیه پنیر خامه‌ای خانگی بسیار خوشمزه

    مواد اولیه لازم برای درست کردن پنیر خامه ای: اگر می‌خواهید در منزل پنیر خامه‌ای درست کنید ابتدا مواد اولیه لازم را مطابق آنچه ما در ذیل نوشته ایم،...

  • طرز تهیه دال حبوبات، آبگوشت گیاهخواران

    مواد لازم: نخود ازشب قبل خیس شده یک پیمانه لوبیاسفید ازشب قبل خیس شده یک پیمانه لوبیا چیتی ازشب قبل خیس شده ۲/۱ پیمانه سویا ۲/۱ پیمانه...

  • ادویه‌های مخصوص هر غذا چیست؟

    استفاده از ادوبه جات برای خوشمزه‌تر شدن غذا‌ها لازم است. ادویه هر غذا با غذای دیگر فرق می‌کند. شاید بسیاری از ما ندانیم ادویه‌های مخصوص هر غذا...

  • نان کدو حلوایی با تکه‌های شکلات

    قطعا کودکان ما با غذا‌های سالم مانند نان‌های خانگی می‌توانند غذای بهتری در زنگ‌های تفریح داشته باشند. در ادامه طرز تهیه نان کدو حلوایی را برای شما...

  • طرز تهیه پاستا پوتانسکا ایتالیایی

    پاستای یکی از غذهای خوشمزه ایتالیایی است و بسیار طرفدار دارد که انواع مختلفی نیز دارد، پاستا پوتانسکا یکی از غذاهایی است که به دلیل وجود ماهی...