تبلیغات

آموزش تهیه ۴ غذای پنیری بی نظیر

ماهنامه سفره ایرانی: پنیر غذای پروتیینی کاملی است و منبع خوبی از کلسیم و فسفر می باشد. پنیر کاملا می تواند جای گوشت را بگیرد و به همین جهت گیاه خوارانی که گوشت نمی خورند به جای آن پنیر مصرف می کنند.
 
پنیر به استثنای لاکتوز، موادی دارد که در شیر موجود است از جمله پروتیین، چربی و ویتامین ها خصوصا ویتامین های A و B. در این مطلب قصد داریم دستورهای تهیه ای با این خوراکی مغذی در اختیار شما خوانندگان عزیز قرار دهیم.
 
استیک پنیری
 
بفرمایید! شام حاضره
 
میزان سرو: 4 نفر
 
مواد لازم:
 
 
    گوشت گوساله استیکی: 4 عدد
    سویاسس: 4 ق س
    سس باربیکیو: 4 ق س
    سرکه بالزامیک: یک ق س
    پودر سیر: یک ق چ
    پنیر ماتزرلا (باریک خرد شده): یک پیمانه
    ژامبون: 4 ورقه
    روغن: برای سرخ کردن
 
 
مواد لازم سالاد:
 
 
    آووکادو (نگینی خرد شده): نصف یک عدد
    انبه (نگینی خرد شده): نصف پیمانه
    آناناس (نگینی خرد شده): نصف پیمانه
    گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): یک چهارم پیمانه
    پیاز قرمز (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه
    فلفل سبز (ریز خرد شده): یک چهارم پیمانه
    فلفل سبز (ریز خرد شده): یک ق س
    روغن زیتون: 2 ق س
    آب لیموترش: 2 ق س
    فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    کاهو: برای سرو
 
 
 
طرز تهیه:
 
1. گوشت را آنقدر با استیک کوب بکوبید تا پهن و نازک شود.
2. سویاسس، سس باربیکیو، سرکه بالزامیک و پودر سیر را به گوشت اضافه کرده.
3. حداقل حدود 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا گوشت مزه دار شود.
4. گوشت مزه دار شده را روی سطح کار قرار داده و روی آن برش های پنیر قرار دهید و رول کنید.
5. در صورت نیاز رول های گوشت را با خلال چوبی محکم کنید.
6. دور تا دور گوشت یک ورقه ژامبون بپیچید.
7. رول های گوشت را در مقدار کمی روغن سرخ کنید تا کاملا پخته و برشته شوند.
8. سپس به همراه سالاد سرو کنید.
 
طرز تهیه سالاد:
 
1. آووکادو، انبه، آناناس و گوجه فرنگی نگینی خرد شده را با پیاز و فلفل سبز ریز خرد شده در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
2. روغن زیتون و آب لیمو ترش اضافه کنید و کمی فلفل بپاشید.
3. سالاد را روی برگ های کاهو سرو کنید.
 
 
املت پنیری
 
یه غذای سریع و خوشمزه
 
میزان سرو: 4 الی 6 نفر
 
مواد لازم:
 
 
    پنیر چدار (رنده شده): 150 گرم
    ژامبون (ریز خرد شده): 5 ورقه
    تخم مرغ: 6 عدد
    شیر: یک پیمانه
    فلفل سیاه (پودر شده): یک چهارم ق چ
    فلفل قرمز (ریز خرد شده): یک عدد
    روغن زیتون: یک ق س
    نمک: یک دوم ق چ
 
 
 
طرز تهیه:
 
1. تخم مرغ، شیر، نمک و فلفل سیاه را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
2. فلفل قرمز ریز خرد شده و پنیر چدار رنده شده را اضافه کرده و با چنگال مواد را مخلوط کنید.
3. ژامبون را در روغن زیتون کمی تفت دهید و به مواد اضافه و مخلوط کنید.
4. مخلوط به دست آمده را در تابه چرب شده بریزید.
5. به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط قرار دهید.
6. سپس تابه را حدود 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا املت بپزد.
 
 
چیکن پنیری
 
لذیذ و خوشمزه
 
میزان سرو: 4 نفر
 
مواد لازم:
 
 
    سینه مرغ: 2 عدد
    نمک: به مقدار لازم
    فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
    ژامبون: 4 ورقه
    پنیر پارمزان: 4 ورقه
    تخم مرغ: 3 عدد
    پودر سوخاری: 2 پیمانه
    روغن: به مقدار لازم
 
 
 
طرز تهیه:
 
1. سینه های مرغ را از پهنا به طور افقی برش دهید و آنقدر با استیک کوب بکوبید تا نازک شوند.
2. روی آنها نمک و فلفل سیاه بپاشید.
3. یک ورقه ژامبون و یک ورقه پنیر پارمزان را روی یک طرف هر یک قرار دهید.
4. طرف دیگر را روی آن تا کنید و با خلال چوبی محکم نمایید.
5. تخم مرغ ها را در ظرفی زده و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید.
6. سینه های مرغ را در تخم مرغ فرو کنید و سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
7. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
8. سپس آنها را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی شان گرفته شود.
9. این چیکن پنیری های خوشمزه را به همراه سیب زمینی سوخاری سرو کنید.
 
نکته:
 
اگر قبل از سرخ کردن سینه های مرغ، آنها را به مدت 15 دقیقه در یخچال قرار دهید، سفت تر و تردتر خواهندشد.
 
 
نان پنیری
 
لذت یک صبحانه خوشمزه
 
مواد لازم:
 
 
    پنیر چدار ماتزرلا: 250 گرم
    برگ رزماری تازه (خردشده): یک ق س
    خمیر مایه: 10 گرم
    آب گرم: یک و یک دوم پیمانه
    آرد: 4 پیمانه
    شکر: یک ق چ
    نمک: یک ق چ
    روغن زیتون: 3 ق س
 
 
 
طرز تهیه:
 
1. خمیر مایه را در آب گرم بریزید و حدود 10 دقیقه کنار بگذارید.
2. آرد، نمک و شکر را در ظرفی جداگانه با هم مخلوط کنید.
3. خمیرمایه ورآمده را در آب را به مواد اضافه و مخلوط کنید.
4. خمیر را ورز دهید.
5. ظرفی را با یک قاشق سوپ خوری روغن زیتون چرب کنید و خمیر را در آن قرار دهید.
6. روی خمیر را با پارچه ای تمیز بپوشانید و حدود یک ساعت در محلی گرم استراحت دهید تا ور آید.
7. خمیر ورآمده را به 16 قسمت مساوی تقسیم کنید.
8. هر بخش خمیر را کف  دست خود باز کرده و وسط آن یک برش پنیر قرار دهید و رول کنید.
9. آنها را در یک قالب تارت گرد (به قطر 24 سانتی متر) کنار هم بچینید.
10. روی آنها را با پارچه بپوشانید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید.
11. پس از گذشت این زمان بقیه روغن زیتون را با برس روی آنها بمالید و برگ رزماری خردشده بپاشید.
12. به مدت 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد. این شربت علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، می‌تواند یک نوشیدنی مفید برای...

  • طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی

    استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستور‌های متفاوتی داره و...

  • طرز تهیه کوکو کدو سبز

    کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکو‌های ایرانی است که به خاطر وجود کدو سبز در آن شاید خیلی‌ها احساس کنند طعم جالبی ندارد. اما ما با مواد موجود در این...

  • طرز تهیه یک صبحانه پنیری ساده و خوشمزه

    امروز هم یک غذای بسیار خوشمزه آموزش داده میشه که خیلی راحت و سریع می‌تونید اون رو به عنوان صبحانه درست کرده و میل کنید. مواد مورد نیاز: ۱ عدد نان...

  • طرز تهیه اشکنه سیب زمینی و نکاتی برای طبخ آن

    اشکنه یکی از غذاهای محلی کشورمان است و به روش‌های متفاوتی طبخ می‌شود. در این مطلب قصد داریم اشکنه سیب زمینی که یکی از انواع خوشمزه این...

  • طرز تهیه بورک اسفناج با خمیر یوفکا

    بورک اسفناج، غذایی ترکی است که با چند لایه خمیر یوفکا و به اشکال و اندازه های مختلفی درست می شود. بورک اسفناج مسطح و مارپیچی، دو نوع...

  • تارت زردآلو و پسته؛ دسر شیک و مجلسی

    ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو...

  • چگونه خطا‌های آشپزی خود را اصلاح کنیم؟

    وب‌سایت شور و شیرین: حتی با تجربه ترین آشپزها ممکن است هنگام آشپزی، اشتباه کنند. از بیش از حد پختن غذا گرفته تا بیش از حد نمک زدن، ممکن است، غذا...

  • طرز تهیه خورشت دال عدس برای رژیم روزانه گیاه خواران

    در رژیم‌های گیاهخواری همراه با حبوبات یکی از غذا‌های مورد اقبال، خورشت دال عدس هندی است. در این نوشته به دستور عمل تهیه خورشت دال عدس می‌پردازیم....

  • طرز تهیه کومپیر ترکیه

    وب سایت سوران: با خوردن غذای کشور‌های دیگه، یک جورایی میشود تو تخیل، به اون کشور‌ها سفر کرد. امروز هم ما میخواهیم سفر کنیم به کشور ترکیه و یکی از...

  • سالمون کبابی یک غذای رژیمی و خوشمزه

    سالمون و گل کلم غذا‌هایی هستند که وقتی ادویه جات را با آن‌ها ترکیب می‌کنید فوق العاده می‌شوند. ادویه جات علاوه بر اینکه می‌توانند طعم غذا را از این...

  • طرز تهیه کیک ماکارونی ، یک غذای خوشمزه و زیبا

    مراحل تهیه کیک ماکارونی برای تهیه این ماکارونی لذیذ هم در ابتدا باید مایه ماکارونی رو درست کنیم پس پیاز داغ، فلفل دلمه‌ای رو که خورد کردیم،...

  • تزیین آناناس به شکل طوطی

    مواد لازم: آناناس یک عدد هویج یک عدد کوچک فلفل سیاه درسته ۲ عدد خلال دندان ۴-۵ عدد طرز تهیه: • مطابق تصویر از ۵ سانتی بالای آناناس یک برش افقی...

  • تخم‌مرغ آنتیب، نرگسی به سبک فرانسوی

    این خوراک خیلی شبیه نرگسی خودمان است، فقط کمی مفصل‌تر است و به شهر آنتیب فرانسه تعلق دارد که مردم آن در زمینه آشپزی شهرت جهانی دارند. اگر این غذا...

  • خاگینه گل نیلوفر یک دسر خوشمزه و سنتی

    خاگینه گل نیلوفر یکی از انواع دسر‌های خوشمزه و سنتی است که مانند دیگر انواع خاگینه با استفاده از آرد، ماست، تخم مرغ و … تهیه شده و در نهایت داخل...

  • طرز تهیه سوپ لوبیا با زیره ویژه پیش غذا

    سوپ لوبیا با زیره غذایی مقوی است که خیلی زود آماده می شود. مواد لازم برای  سوپ لوبیا با زیره سوپ لوبیا با زیره سوپی خوشمزه و مقوی است که خیلی...

  • طرز تهیه‌ی دنت شکلاتی

    اختصاصی تابناک باتو ؛ دنت از دسرهای پرطرفدار به ویژه در میان کودکان است. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع دنت در خانه آشنا کنیم....

  • طرز تهیه رشته پلو بدون گوشت

    رشته پلو بدون گوشت غذایی گیاهی و یکی از انواع پلوهای ایرانی است که در گذشته معمولا در ایام نوروز تهیه و سرو می شده و امروزه نیز در...

  • طرز تهیه بورک ترکیه ای

    بورک ترکیه ای غذایی ساده و مغذی است که می توانید در میهمانی ها به عنوان پیش غذا یا در دورهمی ها به عنوان عصرانه درست کنید و بسته به...

  • طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

    پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و با درست کردن آن آشپزخانه به هم...

  • کباب ترکی با مرغ خانگی

    حامد 35 دقیقه پیش غذای ترکی 6 بازدید...

  • طرز تهیه پای همبرگر با سس مخصوص سرآشپز

    پای همبرگری با سس مخصوص یک غذای خوشمزه با سس خوشمزه را در این جا آموزش ببنید. پای همبرگری با سس قارچ، غذایی سریع مناسب برای شام یا ناهار...

  • آموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی

    وب‌سایت نبض ما: حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به عنوان به دسر لذیذ مصرف می شود. در این مطلب طرز تهیه...

داغ ترین اخبار

  • کباب ترکی با مرغ خانگی

    حامد 35 دقیقه پیش غذای ترکی 6 بازدید...

  • طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

    پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و با درست کردن آن آشپزخانه به هم...

  • طرز تهیه بورک ترکیه ای

    بورک ترکیه ای غذایی ساده و مغذی است که می توانید در میهمانی ها به عنوان پیش غذا یا در دورهمی ها به عنوان عصرانه درست کنید و بسته به...

  • طرز تهیه رشته پلو بدون گوشت

    رشته پلو بدون گوشت غذایی گیاهی و یکی از انواع پلوهای ایرانی است که در گذشته معمولا در ایام نوروز تهیه و سرو می شده و امروزه نیز در...

  • طرز تهیه‌ی دنت شکلاتی

    اختصاصی تابناک باتو ؛ دنت از دسرهای پرطرفدار به ویژه در میان کودکان است. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع دنت در خانه آشنا کنیم....

  • طرز تهیه پای همبرگر با سس مخصوص سرآشپز

    پای همبرگری با سس مخصوص یک غذای خوشمزه با سس خوشمزه را در این جا آموزش ببنید. پای همبرگری با سس قارچ، غذایی سریع مناسب برای شام یا ناهار...

  • طرز تهیه سوپ لوبیا با زیره ویژه پیش غذا

    سوپ لوبیا با زیره غذایی مقوی است که خیلی زود آماده می شود. مواد لازم برای  سوپ لوبیا با زیره سوپ لوبیا با زیره سوپی خوشمزه و مقوی است که خیلی...

  • خاگینه گل نیلوفر یک دسر خوشمزه و سنتی

    خاگینه گل نیلوفر یکی از انواع دسر‌های خوشمزه و سنتی است که مانند دیگر انواع خاگینه با استفاده از آرد، ماست، تخم مرغ و … تهیه شده و در نهایت داخل...

  • تخم‌مرغ آنتیب، نرگسی به سبک فرانسوی

    این خوراک خیلی شبیه نرگسی خودمان است، فقط کمی مفصل‌تر است و به شهر آنتیب فرانسه تعلق دارد که مردم آن در زمینه آشپزی شهرت جهانی دارند. اگر این غذا...

  • تزیین آناناس به شکل طوطی

    مواد لازم: آناناس یک عدد هویج یک عدد کوچک فلفل سیاه درسته ۲ عدد خلال دندان ۴-۵ عدد طرز تهیه: • مطابق تصویر از ۵ سانتی بالای آناناس یک برش افقی...