تبلیغات

طرز تهیه شیرینی عسلی ترد و خوشمزه برای عید نوروز

شیرینی عسلی از انواع شیرینی های خوشمزه و خوش طعم است و شما می توانید این نوع شیرینی را برای پذیرایی از مهمان ها در عید نوروز بپزید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید. در طرز تهیه شیرینی عسلی از پودر قند و روغن جامد و وانیل و تخم مرغ و بیکینگ پودر و آرد استفاده می شود همچنین برای تهیه رویه این شیرینی خوشمزه می توانید از کره و عسل و شکر و بادام پرک شده و زعفران حل شده و پودر پسته استفاده کنید. 

شیرینی عسلی و شیرینی زعفرانی و شیرینی خشک از انواع شیرینی های عید نوروز هستند و اگر شما به پخت انواع شیرینی ها در منزل علاقه مند هستید بهتر است از پخت این نوع شیرینی های مخصوص و بی نظیر غافل نشوید.

طرز تهیه شیرینی عسلی

مواد لازم پودر قند : ۱۰۰ گرم روغن جامد : ۲۰۰ گرم وانیل : ۱/۴ قاشق چایخوری تخم مرغ : دو عدد بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری آرد : به میزان لازم مواد لازم برای تهیه رویه شیرینی کره : ۲۰۰ گرم  عسل : ۳۲۰ گرم شکر : ۷۰ گرم بادام پرک شده : ۳۰۰ گرم  زعفران حل شده در آبجوش : یک قاشق سوپخوری پودر پسته یا خلال پسته : به میزان لازم طرز تهیه شیرینی عسلی در منزل

ابتدا فر را روی دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی گرم شود سپس پودر قند و وانیل و روغن را درون ظرفی مناسب بریزید و به کمک همزن برقی این مواد را با یکدیگر مخلوط کنید. تخم مرغ را به صورت دانه دانه به مایه شیرینی بیفزایید و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ یک دقیقه مایه شیرینی را هم بزنید تا یکدست و صاف شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی عسلی بیکینگ پودر را به همراه آرد به تدریج به مایه شیرینی بیفزایید اضافه کردن آرد به خمیر شیرینی باید به صورتی باشد که خمیر به دست نچسبد.
کف سینی در ابعاد ۳۵*۴۵ را با کمک مقداری روغن چرب کنید سپس کف سینی فر را آرد پاشی نمایید و خمیر را درون سینی فر پهن کنید و به کمک نوک چنگال روی سطح خمیر را سوراخ کنید و سینی فر را در طبقه وسط فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده سینی فر را از درون فر بیرون آورید.

شیرینی عسلی

در مرحله آخر طرز تهیه شیرینی عسلی کره و شکر و عسل را درون ظرفی مناسب بریزید سپس ظرف را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید بادام پرک شده را به همراه زعفران آب کرده به مخلوط کره بیفزایید و اجازه دهید تا مخلوط این مواد به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت گاز بمانند سپس مخلوط رویه شیرینی را از روی حرارت گاز بردارید و مایه را روی خمیر شیرینی بریزید و خمیر شیرینی را در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار دهید تا روی شیرینی ها طلایی رنگ شود. سینی فر را از درون فر بیرون آورید و خلال پسته یا پودر پسته را روی خمیر شیرینی بپاشید و شیرینی عسلی را برش بزنید.

شیرینی عسلی

در این مطلب با طرز تهیه شیرینی عسلی در منزل آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این نوع شیرینی خوشمزه نهایت لذت را ببرید و لحظات خوبی را در کنار اعضای خانواده خود سپری کنید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت شیرینی عید کلیک کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد. این شربت علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، می‌تواند یک نوشیدنی مفید برای...

  • طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی

    استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستور‌های متفاوتی داره و...

  • طرز تهیه کوکو کدو سبز

    کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکو‌های ایرانی است که به خاطر وجود کدو سبز در آن شاید خیلی‌ها احساس کنند طعم جالبی ندارد. اما ما با مواد موجود در این...

  • طرز تهیه یک صبحانه پنیری ساده و خوشمزه

    امروز هم یک غذای بسیار خوشمزه آموزش داده میشه که خیلی راحت و سریع می‌تونید اون رو به عنوان صبحانه درست کرده و میل کنید. مواد مورد نیاز: ۱ عدد نان...

  • طرز تهیه اشکنه سیب زمینی و نکاتی برای طبخ آن

    اشکنه یکی از غذاهای محلی کشورمان است و به روش‌های متفاوتی طبخ می‌شود. در این مطلب قصد داریم اشکنه سیب زمینی که یکی از انواع خوشمزه این...

  • طرز تهیه بورک اسفناج با خمیر یوفکا

    بورک اسفناج، غذایی ترکی است که با چند لایه خمیر یوفکا و به اشکال و اندازه های مختلفی درست می شود. بورک اسفناج مسطح و مارپیچی، دو نوع...

  • تارت زردآلو و پسته؛ دسر شیک و مجلسی

    ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو...

  • چگونه خطا‌های آشپزی خود را اصلاح کنیم؟

    وب‌سایت شور و شیرین: حتی با تجربه ترین آشپزها ممکن است هنگام آشپزی، اشتباه کنند. از بیش از حد پختن غذا گرفته تا بیش از حد نمک زدن، ممکن است، غذا...

  • طرز تهیه خورشت دال عدس برای رژیم روزانه گیاه خواران

    در رژیم‌های گیاهخواری همراه با حبوبات یکی از غذا‌های مورد اقبال، خورشت دال عدس هندی است. در این نوشته به دستور عمل تهیه خورشت دال عدس می‌پردازیم....

  • طرز تهیه کومپیر ترکیه

    وب سایت سوران: با خوردن غذای کشور‌های دیگه، یک جورایی میشود تو تخیل، به اون کشور‌ها سفر کرد. امروز هم ما میخواهیم سفر کنیم به کشور ترکیه و یکی از...

  • سالمون کبابی یک غذای رژیمی و خوشمزه

    سالمون و گل کلم غذا‌هایی هستند که وقتی ادویه جات را با آن‌ها ترکیب می‌کنید فوق العاده می‌شوند. ادویه جات علاوه بر اینکه می‌توانند طعم غذا را از این...

  • طرز تهیه کیک ماکارونی ، یک غذای خوشمزه و زیبا

    مراحل تهیه کیک ماکارونی برای تهیه این ماکارونی لذیذ هم در ابتدا باید مایه ماکارونی رو درست کنیم پس پیاز داغ، فلفل دلمه‌ای رو که خورد کردیم،...

  • تزیین آناناس به شکل طوطی

    مواد لازم: آناناس یک عدد هویج یک عدد کوچک فلفل سیاه درسته ۲ عدد خلال دندان ۴-۵ عدد طرز تهیه: • مطابق تصویر از ۵ سانتی بالای آناناس یک برش افقی...

  • تخم‌مرغ آنتیب، نرگسی به سبک فرانسوی

    این خوراک خیلی شبیه نرگسی خودمان است، فقط کمی مفصل‌تر است و به شهر آنتیب فرانسه تعلق دارد که مردم آن در زمینه آشپزی شهرت جهانی دارند. اگر این غذا...

  • خاگینه گل نیلوفر یک دسر خوشمزه و سنتی

    خاگینه گل نیلوفر یکی از انواع دسر‌های خوشمزه و سنتی است که مانند دیگر انواع خاگینه با استفاده از آرد، ماست، تخم مرغ و … تهیه شده و در نهایت داخل...

  • طرز تهیه سوپ لوبیا با زیره ویژه پیش غذا

    سوپ لوبیا با زیره غذایی مقوی است که خیلی زود آماده می شود. مواد لازم برای  سوپ لوبیا با زیره سوپ لوبیا با زیره سوپی خوشمزه و مقوی است که خیلی...

  • طرز تهیه‌ی دنت شکلاتی

    اختصاصی تابناک باتو ؛ دنت از دسرهای پرطرفدار به ویژه در میان کودکان است. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع دنت در خانه آشنا کنیم....

  • طرز تهیه رشته پلو بدون گوشت

    رشته پلو بدون گوشت غذایی گیاهی و یکی از انواع پلوهای ایرانی است که در گذشته معمولا در ایام نوروز تهیه و سرو می شده و امروزه نیز در...

  • طرز تهیه بورک ترکیه ای

    بورک ترکیه ای غذایی ساده و مغذی است که می توانید در میهمانی ها به عنوان پیش غذا یا در دورهمی ها به عنوان عصرانه درست کنید و بسته به...

  • طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

    پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و با درست کردن آن آشپزخانه به هم...

  • کباب ترکی با مرغ خانگی

    حامد 35 دقیقه پیش غذای ترکی 6 بازدید...

  • طرز تهیه پای همبرگر با سس مخصوص سرآشپز

    پای همبرگری با سس مخصوص یک غذای خوشمزه با سس خوشمزه را در این جا آموزش ببنید. پای همبرگری با سس قارچ، غذایی سریع مناسب برای شام یا ناهار...

  • آموزش تصویری تهیه حلوای زنجبیلی

    وب‌سایت نبض ما: حلوای زنجبیلی یکی از شیرینی های سنتی در ایران است که معمولاً همراه با چای به عنوان به دسر لذیذ مصرف می شود. در این مطلب طرز تهیه...

داغ ترین اخبار

  • کباب ترکی با مرغ خانگی

    حامد 35 دقیقه پیش غذای ترکی 6 بازدید...

  • طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

    پاناکوتا شکلاتی غذای مورد علاقه دوستداران شکلات است. تهیه آن راحت است، از تخم مرغ استفاده نمی‌شود و با درست کردن آن آشپزخانه به هم...

  • طرز تهیه بورک ترکیه ای

    بورک ترکیه ای غذایی ساده و مغذی است که می توانید در میهمانی ها به عنوان پیش غذا یا در دورهمی ها به عنوان عصرانه درست کنید و بسته به...

  • طرز تهیه رشته پلو بدون گوشت

    رشته پلو بدون گوشت غذایی گیاهی و یکی از انواع پلوهای ایرانی است که در گذشته معمولا در ایام نوروز تهیه و سرو می شده و امروزه نیز در...

  • طرز تهیه‌ی دنت شکلاتی

    اختصاصی تابناک باتو ؛ دنت از دسرهای پرطرفدار به ویژه در میان کودکان است. امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع دنت در خانه آشنا کنیم....

  • طرز تهیه پای همبرگر با سس مخصوص سرآشپز

    پای همبرگری با سس مخصوص یک غذای خوشمزه با سس خوشمزه را در این جا آموزش ببنید. پای همبرگری با سس قارچ، غذایی سریع مناسب برای شام یا ناهار...

  • طرز تهیه سوپ لوبیا با زیره ویژه پیش غذا

    سوپ لوبیا با زیره غذایی مقوی است که خیلی زود آماده می شود. مواد لازم برای  سوپ لوبیا با زیره سوپ لوبیا با زیره سوپی خوشمزه و مقوی است که خیلی...

  • خاگینه گل نیلوفر یک دسر خوشمزه و سنتی

    خاگینه گل نیلوفر یکی از انواع دسر‌های خوشمزه و سنتی است که مانند دیگر انواع خاگینه با استفاده از آرد، ماست، تخم مرغ و … تهیه شده و در نهایت داخل...

  • تخم‌مرغ آنتیب، نرگسی به سبک فرانسوی

    این خوراک خیلی شبیه نرگسی خودمان است، فقط کمی مفصل‌تر است و به شهر آنتیب فرانسه تعلق دارد که مردم آن در زمینه آشپزی شهرت جهانی دارند. اگر این غذا...

  • تزیین آناناس به شکل طوطی

    مواد لازم: آناناس یک عدد هویج یک عدد کوچک فلفل سیاه درسته ۲ عدد خلال دندان ۴-۵ عدد طرز تهیه: • مطابق تصویر از ۵ سانتی بالای آناناس یک برش افقی...