تبلیغات

طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان خوشمزه و لذیذ

سالاد نخود و بادمجان، بسیار خوشمزه و لذیذ است و طعم دودی بادمجان کبابی در این سالاد اشتهای هر کسی را باز می کند. تنوع سبزیجات و سس مخصوصی که در این سالاد استفاده شده، فرصت امتحان پیش غذایی بی نظیر و متفاوت را برای شما فراهم می کند.

سالاد نخود و بادمجان، نوعی سالاد با طعم متفاوت است که در تهیه آن از نخود پخته، بادمجان کبابی و انواع سبزیجات استفاده شده است. بادمجان کبابی بوی دود بسیار مطبوعی دارد و نسبت به بادمجان سرخ شده برای افرادی که از چربی پرهیز دارند یا بیزارند، مطلوب‌تر و سالم‌تر است؛ زیرا بادمجان سرخ شده، مقدار زیادی روغن جذب می‌کند. قبلا با طرز تهیه انواع سالاد نظیر سالاد ماکارونی با قارچ، سالاد کاردینال و ... آشنا شده‌اید، در این مقاله با طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان، خواص نخود و خواص بادمجان آشنا خواهید شد. طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان مواد لازم برای تهیه سالاد نخود و بادمجان خیار شود 5 عدد گوجه فرنگی 2 عدد نخود پخته 1 پیمانه بادمجان 3 عدد فلفل قرمز 2 عدد پیازچه ریز خرد شده 1 پیمانه شوید ریز خرد شده  1/2 پیمانه جعفری ریز خرد شده 1/2 پیمانه روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم  رب انار شیرین 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

بادمجان‌ها را به صورت درسته، روی صفحه شعله پخش کن بخوابانید و شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار دهید. بادمجان‌ها را گاهی بغلطانید تا پوست آن‌ها بسوزد و مغزشان بپزد. سپس بادمجان‌ها را زیر آب سرد بگیرید و روی تخته کار، شکم آن‌ها را با چاقو چاک دهید. با قاشق، مغز پخته بادمجان را از پوست سوخته جدا کرده و سپس آن را خرد کنید. فلفل قرمز را نیز به همین ترتیب روی شعله پخش کن اجاق گاز، کباب کنید. پوست فلفل قرمز کبابى را گرفته و خرد کنید. گوجه فرنگى و خیار شور‌ها را ریز خرد کنید. پیازچه و شوید و جعفرى را ریز خرد کرده و به همراه نخود پخته به مواد اضافه کنید. روغن زیتون، آبلیموى تازه، نمک، فلفل سیاه و رب انار شیرین را مخلوط کنید. سپس سس حاصل را به مواد سالاد اضافه کرده و هم بزنید. سالاد را به ظرف سرو منتقل کرده و به دلخواه با با برش هایى از لیمو تزیین کنید.

سالاد نخود و بادمجان خوشمزه و لذیذ


خواص نخود مورد استفاده در تهیه سالاد نخود و بادمجان نخود تقویت کننده قلب بوده و در رفع یبوست‌های حاد و مزمن موثر است. باعث تقویت عضلات اسکلتی می‌شود و مصرف آن برای ورزشکاران مفید است. دارای خاصیت ضد سرفه و سرماخوردگی است، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و برای افرادی که دارای بیماری‌های خود ایمنی مانند ام اس هستند مفید می‌باشد. انگل‌های روده را از بین می‌برد. درد سینه و تنگی نفس را بهبود می‌بخشد. تقویت کننده ریشه مو است. برای درمان زردی، درد‌های کلیه و افزایش حافظه مفید است. سرشار از کلسیم است و برای درمان پوکی استخوان بسیار سودمند است و در دوران رشد استخوان‌ها و دندان‌ها مصرف آن توصیه می‌شود. ضدعفونی کننده مجاری ادراری می‌باشد. خواص بادمجان مورد استفاده در تهیه سالاد نخود و بادمجان بادمجان، گرم و خیلی خشک بوده و مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است، بنابراین غذای مناسبی برای افرادی است که می‌خواهند وزن کم کنند. زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می‌باشد. بادمجان خاصیت نرم کنندگی و مدر (ادرار آور) دارد. دارای آهن است و در رفع کم خونی موثر می‌باشد. پادزهر خوبی برای مسمومیت حاصل از خوردن قارچ است. بازکننده‌ی گرفتگی رگ هاست و از سکته قلبی جلوگیری می‌کند. بادمجان برطرف کننده یبوست است.


گروه آشپزی ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار