تبلیغات

طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان خوشمزه و لذیذ

سالاد نخود و بادمجان، بسیار خوشمزه و لذیذ است و طعم دودی بادمجان کبابی در این سالاد اشتهای هر کسی را باز می کند. تنوع سبزیجات و سس مخصوصی که در این سالاد استفاده شده، فرصت امتحان پیش غذایی بی نظیر و متفاوت را برای شما فراهم می کند.

سالاد نخود و بادمجان، نوعی سالاد با طعم متفاوت است که در تهیه آن از نخود پخته، بادمجان کبابی و انواع سبزیجات استفاده شده است. بادمجان کبابی بوی دود بسیار مطبوعی دارد و نسبت به بادمجان سرخ شده برای افرادی که از چربی پرهیز دارند یا بیزارند، مطلوب‌تر و سالم‌تر است؛ زیرا بادمجان سرخ شده، مقدار زیادی روغن جذب می‌کند. قبلا با طرز تهیه انواع سالاد نظیر سالاد ماکارونی با قارچ، سالاد کاردینال و ... آشنا شده‌اید، در این مقاله با طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان، خواص نخود و خواص بادمجان آشنا خواهید شد. طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه سالاد نخود و بادمجان مواد لازم برای تهیه سالاد نخود و بادمجان خیار شود 5 عدد گوجه فرنگی 2 عدد نخود پخته 1 پیمانه بادمجان 3 عدد فلفل قرمز 2 عدد پیازچه ریز خرد شده 1 پیمانه شوید ریز خرد شده  1/2 پیمانه جعفری ریز خرد شده 1/2 پیمانه روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری نمک و فلفل سیاه به میزان لازم  رب انار شیرین 3 قاشق غذاخوری

دستور تهیه:

بادمجان‌ها را به صورت درسته، روی صفحه شعله پخش کن بخوابانید و شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار دهید. بادمجان‌ها را گاهی بغلطانید تا پوست آن‌ها بسوزد و مغزشان بپزد. سپس بادمجان‌ها را زیر آب سرد بگیرید و روی تخته کار، شکم آن‌ها را با چاقو چاک دهید. با قاشق، مغز پخته بادمجان را از پوست سوخته جدا کرده و سپس آن را خرد کنید. فلفل قرمز را نیز به همین ترتیب روی شعله پخش کن اجاق گاز، کباب کنید. پوست فلفل قرمز کبابى را گرفته و خرد کنید. گوجه فرنگى و خیار شور‌ها را ریز خرد کنید. پیازچه و شوید و جعفرى را ریز خرد کرده و به همراه نخود پخته به مواد اضافه کنید. روغن زیتون، آبلیموى تازه، نمک، فلفل سیاه و رب انار شیرین را مخلوط کنید. سپس سس حاصل را به مواد سالاد اضافه کرده و هم بزنید. سالاد را به ظرف سرو منتقل کرده و به دلخواه با با برش هایى از لیمو تزیین کنید.

سالاد نخود و بادمجان خوشمزه و لذیذ


خواص نخود مورد استفاده در تهیه سالاد نخود و بادمجان نخود تقویت کننده قلب بوده و در رفع یبوست‌های حاد و مزمن موثر است. باعث تقویت عضلات اسکلتی می‌شود و مصرف آن برای ورزشکاران مفید است. دارای خاصیت ضد سرفه و سرماخوردگی است، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند و برای افرادی که دارای بیماری‌های خود ایمنی مانند ام اس هستند مفید می‌باشد. انگل‌های روده را از بین می‌برد. درد سینه و تنگی نفس را بهبود می‌بخشد. تقویت کننده ریشه مو است. برای درمان زردی، درد‌های کلیه و افزایش حافظه مفید است. سرشار از کلسیم است و برای درمان پوکی استخوان بسیار سودمند است و در دوران رشد استخوان‌ها و دندان‌ها مصرف آن توصیه می‌شود. ضدعفونی کننده مجاری ادراری می‌باشد. خواص بادمجان مورد استفاده در تهیه سالاد نخود و بادمجان بادمجان، گرم و خیلی خشک بوده و مهمترین خاصیت آن کم کالری بودن آن است، بنابراین غذای مناسبی برای افرادی است که می‌خواهند وزن کم کنند. زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می‌باشد. بادمجان خاصیت نرم کنندگی و مدر (ادرار آور) دارد. دارای آهن است و در رفع کم خونی موثر می‌باشد. پادزهر خوبی برای مسمومیت حاصل از خوردن قارچ است. بازکننده‌ی گرفتگی رگ هاست و از سکته قلبی جلوگیری می‌کند. بادمجان برطرف کننده یبوست است.


گروه آشپزی ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه کاپ کیک کره بادام زمینی

    کره بادام زمینی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین خوراکی‌های دنیا به حساب می‌‌آید و کودکان از خوردن آن بسیار لذت می‌برند به همین علت امروز در مجله...

  • سامسونگ می‌خواهد از قابلیت AR Emoji برای تماس تصویری استفاده کند

    به نظر می‌رسد سامسونگ می‌خواهد استفاده از قابلیت AR Emoji در چت‌های ویدیویی را امکان‌پذیر کند. این اطلاعات را یکی از پتنت‌های اخیر این شرکت نشان...

  • املت اسپانیایی

    و در ادامه.... ...

  • آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه

    https://zeitoonesiah.persianblog.ir z e i t o o n e s i a h ..........b l a c k o l i v e آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه fa-IR...

  • دکتر آشپز

    https://drashpaz.persianblog.ir دکتر آشپز fa-IR لازانیا رولی https://drashpaz.persianblog.ir/jQLk4ElgXKUEEA61jB93-لازانیا-رولی...

  • لذت پختن

    https://cookman.persianblog.ir آش‌خونه‌ی مسعود و آزی لذت پختن fa-IR میگوی آردی...

  • دادلی دوزلی

    https://vszf.persianblog.ir این وبلاگ یک سایت مرجع برای آشپزی ایرانی و بین المللی است.در این وبلاگ آشپزی را با تمام نکات و فوت وفن هایش...

  • رویای شیرین آشپزی

    https://chefstar.persianblog.ir دفتر یادداشت آشپزیهایم ********** به آشپزخونه من خوش امدید رویای شیرین آشپزی fa-IR سلام ***...

  • Arabian kitchen

    https://arabkitchen.persianblog.ir اینجا یه آشپز خونه عربیِ که البته توش غذاهای دیگه ای هم پخت میشه! Arabian kitchen fa-IR دوست خوبم...

  • خاطرات آشپزی

    https://cookingdiary.persianblog.ir خاطرات آشپزی fa-IR مرغ ناردون...