تبلیغات

کبه‌ی نان تست و مرغ، لذیذ و متفاوت

کبه‌ی نان تست و مرغ، لذیذ و متفاوتاختصاصی تابناک باتو؛ کبه، غذایی عربی است که در آن برنج یا سیب زمینی پخته شده، به عنوان پایه‌ی اصلی در نظر گرفته می‌شود که مواد گوشتی را در بر می‌گیرد و در روغن سرخ می‌شود. اما امروز برای شما روش پخت یک کبه‌ی متفاوت را قرار داده‌ایم. پایه‌ی اصلی این کبه، نان تست است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی کبه‌ی نان تست و مرغ، با ما همراه باشید.

کبه‌ی نان تست و مرغ، لذیذ و متفاوت

مواد لازم:
سینه‌ی مرغ: 2 عدد (پخته شده و ریش ریش شده)

ادویه کاری: یک قاشق چایخوری

زردچوبه: یک چهارم قاشق چایخوری

فلفل سیاه: یک چهارم قاشق چایخوری

نمک: یک قاشق چایخوری

جعفری خرد شده: دو قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده: یک عدد

سیر رنده شده: دو حبه

روغن: یک قاشق غذاخوری

تخم مرغ: دو عدد

شیر: دو پیمانه

آرد سوخاری: دو پیمانه

طرز تهیه:

کناره‌های نان تست را از آن جدا می‌کنیم و هر نان تست را به دو بخش مساوی تقسیم می‌کنیم.
روغن را در ظرفی ریخته، پیاز و سیر را به آن می‌افزاییم. پس از آنکه خامی پیاز و سیر گرفته شد، مرغ، ادویه کاری، نمک و فلفل را به آن اضافه می‌کنیم. مواد را خوب مخلوط می‌کنیم سپس از روی حرارت برمی‌داریم. پس از آن جعفری خرد شده را اضافه و مواد را مخلوط می‌کنیم و در کناری قرار می‌دهیم.
تخم مرغ‌ها را در ظرفی ریخته و خوب هم می‌زنیم.
یک تکه از نان تست را برداشته داخل شیر فرو می‌بریم. وقتی شیر کمی به خورد نان رفت، آن را از داخل شیر خارج می‌کنیم و در کف دست به آرامی آن را فشار می‌دهیم تا کمی به شکل خمیر درآید.
از مخلوط مرغ آماده شده، یک قاشق برداشته داخل خمیر نان تست قرار می‌دهیم سپس اطراف مایه‌ی مرغ را با خمیر تست می‌پوشانیم و آن را به شکل دلخواه درمی‌آوریم.
کبه‌ی آماده شده را ابتدا داخل تخم مرغ زده شده فرو برده و پس از آن، درون آرد سوخاری می‌غلتانیم.
بقیه‌ی کبه‌ها را نیز به همین شکل آماده کرده و داخل سینی می‌چینیم.
سینی حاوی کبه‌ها را دست کم به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار می‌دهیم تا کبه‌ها خود را بگیرند.
پس از آن، کبه‌ها را از فریزر خارج کرده و داخل روغن داغ سرخ می‌کنیم. بهتر است روغن در هنگام سرخ شدن، روی کبه‌ها را بپوشاند.
کبه‌های سرخ شده را روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن گرفته شود و سپس آن‌ها را با سالاد یا ترشی، سرو می‎‌‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: yumyume

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • دستور تهیه رولت توت فرنگی و ماسکارپونه

    مواد لازم برای رولت توت فرنگی و ماسکارپونه توت فرنگی:٢۵٠ گرم شکر:٢ ق. غذاخوری برای کیک تخم مرغ:٣ عدد وانیل:کمی شکر:٨٠ گرم آب گرم:١ ق. غذاخوری...

  • طرز تهیه کوکی کاتلا

    این دسر از دسر‌های بسیار مشهور کشور‌های آمریکای لاتین است. دولسه دلچه در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار می‌شود، ورژن فرانسوی آن دارای...

  • انواع مدل کیک جشن الفبا

    شیرین‌ترین اتفاقی که برای کلاس اولی‌ها می‌افتد، یاد گرفتن نوشتن اسم خودشان است. رسم جالبی که مدتی است شاهد آن هستیم، برگزاری جشن الفبا و یا جشن...

  • طرز تهیه آش لپه پاییزی

    مواد لازم برای آش لپه پاییزی لپه نصف پیمانه سویا ۱ پیمانه خرده برنج نصف پیمانه عدس نصف پیمانه سبزی آش ۱ کیلوگرم نعناع و جعفری ۲۰۰ گرم روغن زیتون...

  • خورش ریواس با گوشت لذیذ

    حامد 29 دقیقه پیش انواع غذا با گوشت 4 بازدید...

  • مدل کاپ کیک جشن الفبا به همراه تزئینات جدید

    کاپ کیک جشن الفبا یکی از گزینه‌های راحت برای سرو تک نفره بین بچه‌ها در مدرسه است. اگر طرز تهیه یک کاپ کیک وانیلی راحت را بلد باشید،...

  • چیزبرگر، یک غذای کم کربوهیدرات خوشمزه

    مواد لازم: کره همبرگر پنیر چدار پنیر خامه‌ای سالسا ادویه جات اسفناج دستورالعمل: کره را در تابه گذاشته و حرارت دهید همبرگر و ادویه جات را اضافه...

  • طرز تهیه بیسکویت آمارتی، دسر میوه ای بادامی

    بیسکویت آمارتی از مغز پودر بادام تهیه می‌شود و به همین دلیل درصد چربی بالایی دارد، اما شما می‌توانید از بیسکویتی که از مغز هسته زردآلو تهیه شده و...

  • پنکک سیب‌زمینی؛ یک صبحانه خوشمزه!

    مواد لازم ۲، ۱/۴ پیمانه سیب‌زمینی سرخ شده ۱/۴ پیمانه پیاز سرخ شده یک عدد تخم‌مرغ درشت دو قاشق غذاخوری آرد ۳/۴ قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه تخم شوید...

  • طرز تهیه بروشتای ایتالیایی، یک صبحانه سالم

    مواد لازم: ۱ عدد نان باگت یا انواع نان‌های حجیم ۴ عدد گوجه گیلاسی ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون پنیر فتا به مقدار لازم زیتون، نمک و فلفل به میزان...