تبلیغات

خورش آلو مسما غذای گیلانی

آلو مسما (مسمی) از غذاهای خوشمزه ی گیلانی است. طعم این غذای ترش و شیرین را می توانید بر اساس ذائقه تان تغییر دهید.

آلو مسما (مسمی) از غذاهای خوشمزه ی گیلانی است. طعم این غذای ترش و شیرین را می توانید بر اساس ذائقه تان تغییر دهید.

مواد لازم:

    روغن به میزان لازم
    پیاز ۲ عدد
    لپه ۱/۲ پیمانه
    مرغ ۴ تکه
    نمک به میزان لازم
    فلفل به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم
    قیسی ۱۲ عدد
    آلو سیاه ۱۲ عدد
    زعفران به میزان لازم
    شکر ۲ قاشق غذاخوری
    رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری

  نکاتی در مورد تهیه ی خورش آلو مسما:

۱- پیاز را خرد کنید.
۲- لپه را از ۲۴ ساعت قبل از پخت خیس کنید. ترجیحا در این میان آب آن را ۲ بار عوض کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.
۳- به دلخواه از ۴ تکه گوشت از هر بخشی از مرغ استفاده کنید.
۴- آلو و قیسی را ۱ساعت قبل از پخت خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.
۵- در صورت تمایل رب را در مقداری روغن تفت دهید تا بوی خام آن گرفته شود.

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را در روغن سرخ کنید، تا طلایی شود.


لپه را به آن اضافه کنید و به همراه پیاز کمی تفت دهید، این کار نمی گذارد که لپه در هنگام پخت له شود.


۲ پیمانه آب به آن ها اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. سپس حرارت را کم کرده و بگذارید برای ۲ ساعت قل بزند.


در این میان، در ماهیتابه ای دیگر، مقداری روغن بریزید و تکه های مرغ را در آن تفت دهید.

 

به آن نمک، فلفل و در صورت تمایل زردچوبه بزنید. سپس آن را به ترکیب لپه اضافه کنید.

در ۳۰ دقیقه آخر پخت، آلو و قیسی ها را به همراه زعفران (آب کرده)، شکر و رب به خورش اضافه کنید.


وقتی خورش لعاب انداخت، آماده سرو است.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه کاپ کیک کره بادام زمینی

    کره بادام زمینی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین خوراکی‌های دنیا به حساب می‌‌آید و کودکان از خوردن آن بسیار لذت می‌برند به همین علت امروز در مجله...

  • سامسونگ می‌خواهد از قابلیت AR Emoji برای تماس تصویری استفاده کند

    به نظر می‌رسد سامسونگ می‌خواهد استفاده از قابلیت AR Emoji در چت‌های ویدیویی را امکان‌پذیر کند. این اطلاعات را یکی از پتنت‌های اخیر این شرکت نشان...

  • املت اسپانیایی

    و در ادامه.... ...

  • آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه

    https://zeitoonesiah.persianblog.ir z e i t o o n e s i a h ..........b l a c k o l i v e آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه fa-IR...

  • دکتر آشپز

    https://drashpaz.persianblog.ir دکتر آشپز fa-IR لازانیا رولی https://drashpaz.persianblog.ir/jQLk4ElgXKUEEA61jB93-لازانیا-رولی...

  • لذت پختن

    https://cookman.persianblog.ir آش‌خونه‌ی مسعود و آزی لذت پختن fa-IR میگوی آردی...

  • دادلی دوزلی

    https://vszf.persianblog.ir این وبلاگ یک سایت مرجع برای آشپزی ایرانی و بین المللی است.در این وبلاگ آشپزی را با تمام نکات و فوت وفن هایش...

  • رویای شیرین آشپزی

    https://chefstar.persianblog.ir دفتر یادداشت آشپزیهایم ********** به آشپزخونه من خوش امدید رویای شیرین آشپزی fa-IR سلام ***...

  • Arabian kitchen

    https://arabkitchen.persianblog.ir اینجا یه آشپز خونه عربیِ که البته توش غذاهای دیگه ای هم پخت میشه! Arabian kitchen fa-IR دوست خوبم...

  • خاطرات آشپزی

    https://cookingdiary.persianblog.ir خاطرات آشپزی fa-IR مرغ ناردون...