تبلیغات

کیک هل و وانیل

کیک هل و وانیل بسیار لطیف و مرطوب است و طعم هل و وانیل خیلی ملایمی دارد. کیک هل و وانیل نوعی پوند کیک (pound cake) است. پوند کیک ها در اصل به کیک‌هایی گفته می‌شده که در آنها یک پوند (واحد وزن) از هر یک از چهار ماده اصلی، یعنی آرد، شکر، تخم مرغ و کره به کار رفته باشد اما امروزه تعریف آن کمی تغییر کرده است و به هر کیکی گفته می‌شود که وزن نسبتاً برابر از هر کدام از این چهار ماده در آنها به کار رفته باشد.

برای تهیه کیک هل و وانیل مواد به تدریج با هم مخلوط می‌شوند که برای این کار از همزن برقی استفاده می‌شود. در مرحله اول کره و شکر باید مدتی طولانی و با سرعت زیاد همزده شوند تا هوا به خوبی در آن نفوذ کند ولی در مراحل بعدی هم زدن زیادی لازم نیست. در آخر هم مایه در قالب ریخته می شود و روی آن از خلال بادام پوشانده می‌شود. کیک هل و وانیل با خامه و زردآلو طعم خیلی خوبی پیدا می‌کند. اما شما می‌توانید آن را به تنهایی یا همراه با توت فرنگی هم سرو کنید.

    مواد لازم:


        کره ۱۵۰ گرم
        شکر ۱ پیمانه
        تخم مرغ ۳ عدد
        عصاره وانیل ۱ و ۱/۲ قاشق چایخوری
        عصاره بادام ۱/۴ قاشق چایخوری (دلخواه)
        آرد ۲ پیمانه
        بیکینگ پودر ۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری
        هل ۱ قاشق چایخوری
        نمک ۳/۴ قاشق چایخوری
        خامه صبحانه ۱/۲ پیمانه
        شیر کامل ۱/۴ پیمانه
        خلال بادام ۱/۴ پیمانه  کیک هل و وانیل

طرز تهیه: فر را از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. کف قالب لوف با سایز متوسط را با اسپری روغن یا با چند قطره روغن چرب کنید. روی قالب کاغذ روغنی بکشید به طوری که کاغذ دیواره‌ها را بپوشاند و کمی هم از قالب بیرون بزند (برای این که کیک راحت تر از قالب خارج شود). سپس روی کاغذ را هم چرب کنید.

کره و شکر را داخل کاسه‌ای بریزید و ۵ دقیقه با سرعت بالای همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود و مخلوط سبکی به دست آید. سپس تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط نمایید.

آرد، بیکینگ پودر، هل و نمک را در ظرف دیگری با هم مخلوط کنید. سپس آن را به تدریج به مخلوط کره اضافه کنید و همزمان با سرعت کم هم بزنید. سپس شیر، خامه، وانیل و عصاره بادام (اختیاری) را هم با یکدیگر مخلوط کنید و به همان ترتیب به مایه اضافه نمایید.

کناره‌های ظرف را با سری همزن پاک کنید و سپس مایه کیک را داخل قالب آماده شده بریزید. سطح مایه را با پشت قاشق صاف کنید. حال خلال بادام را روی سطح کیک بپاشید.

حدود ۱ ساعت آن را در فر بگذارید تا کاملاً پخته شود. وقتی خلال دندانی را در کیک فرو می‌کنید باید تمیز بیرون بیاید و چیزی از مایه کیک به آن نچسبد. بعد از بیرون آوردن قالب از فر ۱۰ دقیقه اجازه بدهید خنک شود سپس کیک را از قالب خارج کنید.

وقتی کیک خنک شد کاغذ روغنی را جدا کنید. کیک را برش بزنید و روی آن را با اسپری خامه و زردآلو تزیین کنید و نوش جان بفرمایید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • دستور تهیه رولت توت فرنگی و ماسکارپونه

    مواد لازم برای رولت توت فرنگی و ماسکارپونه توت فرنگی:٢۵٠ گرم شکر:٢ ق. غذاخوری برای کیک تخم مرغ:٣ عدد وانیل:کمی شکر:٨٠ گرم آب گرم:١ ق. غذاخوری...

  • طرز تهیه کوکی کاتلا

    این دسر از دسر‌های بسیار مشهور کشور‌های آمریکای لاتین است. دولسه دلچه در مکزیک از شیر بز تهیه و با وانیل طعم دار می‌شود، ورژن فرانسوی آن دارای...

  • انواع مدل کیک جشن الفبا

    شیرین‌ترین اتفاقی که برای کلاس اولی‌ها می‌افتد، یاد گرفتن نوشتن اسم خودشان است. رسم جالبی که مدتی است شاهد آن هستیم، برگزاری جشن الفبا و یا جشن...

  • طرز تهیه آش لپه پاییزی

    مواد لازم برای آش لپه پاییزی لپه نصف پیمانه سویا ۱ پیمانه خرده برنج نصف پیمانه عدس نصف پیمانه سبزی آش ۱ کیلوگرم نعناع و جعفری ۲۰۰ گرم روغن زیتون...

  • خورش ریواس با گوشت لذیذ

    حامد 29 دقیقه پیش انواع غذا با گوشت 4 بازدید...

  • مدل کاپ کیک جشن الفبا به همراه تزئینات جدید

    کاپ کیک جشن الفبا یکی از گزینه‌های راحت برای سرو تک نفره بین بچه‌ها در مدرسه است. اگر طرز تهیه یک کاپ کیک وانیلی راحت را بلد باشید،...

  • چیزبرگر، یک غذای کم کربوهیدرات خوشمزه

    مواد لازم: کره همبرگر پنیر چدار پنیر خامه‌ای سالسا ادویه جات اسفناج دستورالعمل: کره را در تابه گذاشته و حرارت دهید همبرگر و ادویه جات را اضافه...

  • طرز تهیه بیسکویت آمارتی، دسر میوه ای بادامی

    بیسکویت آمارتی از مغز پودر بادام تهیه می‌شود و به همین دلیل درصد چربی بالایی دارد، اما شما می‌توانید از بیسکویتی که از مغز هسته زردآلو تهیه شده و...

  • پنکک سیب‌زمینی؛ یک صبحانه خوشمزه!

    مواد لازم ۲، ۱/۴ پیمانه سیب‌زمینی سرخ شده ۱/۴ پیمانه پیاز سرخ شده یک عدد تخم‌مرغ درشت دو قاشق غذاخوری آرد ۳/۴ قاشق چایخوری نمک فلفل سیاه تخم شوید...

  • طرز تهیه بروشتای ایتالیایی، یک صبحانه سالم

    مواد لازم: ۱ عدد نان باگت یا انواع نان‌های حجیم ۴ عدد گوجه گیلاسی ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون پنیر فتا به مقدار لازم زیتون، نمک و فلفل به میزان...