تبلیغات

با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید

ماهنامه کیک و شیرینی: سوفله شکلات تلخ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مواد لازم:


خامه: یک و یک دوم پیمانه نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری پودر کاکائو: سه چهارم قاشق سوپ خوری شکلات تلخ: 150 گرم زرده تخم مرغ: 4 عدد سفیده تخم مرغ: 4 عدد پودر شکر: سه چهارم پیمانه کره: به مقدار لازم  سوفله شکلات تلخ


طرز تهیه:


1. خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند.

2. زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و حدود 3 دقیقه به پخت مواد ادامه دهید تا مواد غلظت یابد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

3. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به خوبی بزنید تا پف کنند.

4. پودر شکر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به بقیه مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.


5. خمیر به دست آمده را در قالب های رامکین از قبل چرب شده با کره بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.

6. سپس روی سوفله ها را با میوه های دلخواه تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار