تبلیغات

طرز تهیه شيرينى مغزدار خرمایی

شیرینی مغزدار یکی از انواع شیرینی لقمه ای است که مواد میانی مختلفی در تهیه آن استفاده می شود. خرما یکی از مغزهایی است که در شیرینی پزی کاربرد فراوان دارد و علاوه بر شیرینی طبیعی، بسیار مقوی و مغذی می باشد. در این مطلب شما را با طرز تهیه شيرينى مغزدار خرمایی آشنا خواهیم کرد.

درست کردن شیرینی عموما بر خلاف آشپزی معمولی، کار دقیقی است و از انتخاب نوع شیرینی که بگذریم در این کار جای زیادی برای اعمال سلیقه شخصی وجود ندارد. برای خوب درآوردن نتیجه کار باید دستور طبخ شیرینی را از اول تا آخر با دقت خواند و کار‌ها را گام به گام انجام داد، مواد را با پیمانه اندازه گرفت و به حدس و تخمین تکیه نکرد.

در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه شیرینی مغزدار خرمایی آشنا سازیم. شیرینی مغزدار، یکی از انواع شیرینی مجلسی است که از دو لایه بیرونی و میانی تشکیل شده و ماده اصلی در تهیه لایه بیرونی آرد و تخم مرغ و شکر می‌باشد. برای مواد میانی می‌توان از انواع مغزها، میوه‌ها و شکلات استفاده کرد. منظور از آرد در دستور ارائه شده، آرد گندم است. البته آرد گندم بر حسب این که از چه نوع گندمی تهیه شده باشد و نسبت نشاسته، پروتئین، سبوس، چسب و ... در آن از چه قراری باشد، بسیار متنوع است؛ آنچه در بازار‌های ما در دسترس است در دو نوع آرد سفید و آرد غیر سفید خلاصه می‌شود. آرد غیر سفید معمولا به صورت بسته بندی عرضه نمی‌شود و باید آن را از نانوایی‌ها تهیه کرد که این نوع آرد بیشتر برای تهیه انواع حلوا و رنگینک استفاده می‌شود؛ اما برای تهیه کیک و شیرینی، آرد سفید مناسب است. آرد را همیشه قبل از استفاده باید الک کرد. منظور از این کار تنها گرفتن ناخالصی آن نیست، بلکه منظور بیشتر این است که ذرات آرد از هم جدا شوند و ترکیب آن با آب و شیر و مانند این‌ها آسان باشد.

شيرينى مغزدار خرمایی


طرز تهیه مواد میانی شیرینی مغزدار خرمایی مواد لازم میانى برای شیرینی مغزدار خرمایی خرمای بدون هسته 1 پیمانه دارچین 1 قاشق مرباخوری

دستور تهیه:

هسته خرما‌ها را خارج کرده و با غذاساز آن را له کنید. سپس دارچین را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
طرز تهیه شیرینی مغزدار خرمایی مواد لازم برای تهیه شیرینی مغزدار خرمایی کره 125 گرم شکر 3/4 پیمانه تخم مرغ 1 عدد آرد 3.5 پیمانه ماست 1/2 پیمانه روغن مایع 1/2 پیمانه وانیل شکری 1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه:

کره و شکر را با همزن برقى بزنید تا کرم رنگ و سبک شود. سپس تخم مرغ را به همراه وانیل شکرى اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شوند. ماست و روغن مایع را مرحله به مرحله اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و الک کنید. سپس با کنترل به مواد اضافه کرده و مخلوط کنید تا حدى که خمیر لطیفى به دست آید. خمیر را در کیسه نایلونى گذاشته و به مدت بیست دقیقه در یخچال استراحت دهید. پس از این مدت، خمیر را به کمک وردنه روى سطح صافى به قطر نیم سانتى متر باز کرده و با کاترگرد یا پنچ پر قالب بزنید.

قالب زدن خمیر

کل خمیر را قالب بزنید.

خمیر قالب زده

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر قالب زده را با رعایت فاصله روی کاغذ روغنی بچینید.  

شيرينى قالب زده

از مواد میانى به اندازه یک قاشق چایخورى روى نصف خمیر‌ها بگذارید.

قرار دادن مواد میانی روی خمیر

وسط نصف دیگر خمیرهاى قالب زده را با انتهاى دسته قاشق سوپخورى ضربدر بیندازید. بهتر هست هر بار انتهاى دسته قاشق را در آرد بزنید تا به خمیر نچسبد. سپس آنها را روی خمیر اولی قرار دهید.

شيرينى مغزدار خرمایی

پس از قرار دادن خمیرها روى یکدیگر، اطراف دو خمیر را با چنگال طرح بیندازید تا خمیر‌ها به هم بچسبند.

شيرينى مغزدار خرمایی

سینى را در فرى که از قبل روى ١٨٠ درجه سانتى گراد گرم شده قرار داده و به مدت ٣٠ تا ٤٠ دقیقه یا تا زمانى که روى شیرینى طلایى شود، فرصت دهید تا بپزد. شیرینى‌ها را بعد از پخت به روى سیمى طورى منتقل کرده و به مدت ده دقیقه استراحت دهید تا خنک شود. سپس با پودر شکر تزیین کنید.


گروه آشپزی ستاره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • دسر سمولینای شیری خوشمزه

    دسر سمولینای شیری یکی از خوشمزه ترین دسرهایی را که میتوانید رد منزل تهیه کنید با شیر است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه دسر سمولینای شیری خوشمزه...

  • دستور پخت ماهی به روش ترکیه ایی

    دستور پخت ماهی به روش کشور ترکیه مواد لازم: ماهی یک کیلو پیازدو عدد گوجه فرنگی پوست کنده و تکه تکه شده پنج عدد فلفل سبز تند به میزان ذائقه شما فلفل...

  • روش هایی برای نگهداری آلبالو

    در این مقاله قصد دارم چند روش از بهترین روش های نگهداری آلبالو را به شما آموزش دهم.در ادامه این مطلب را به نقل از یاد بگیر دات کام بخوانید....

  • در چه ظروفی غذا مي‌پزيد و چگونه؟

    وسايل و لوازم آشپزخانه هم، به‌ويژه قابلمه‌ها و ظروفي که غذا در آن پخته مي‌شود، از اهميت زيادي برخوردار هستند. تغذيه سالم تنها به کيفيت غذاها و نحوه...

  • طعم دار کردن ماهی و غذاهای دریایی با گیاهان

    همه ما با بوی زُهم ماهی، میگو و غذاهای دریایی آشنا هستیم، در این مقاله راهکارها و ادویه و گیاهانی ارائه شده است که با عطرو طعم فوق العاده ای که...

  • چگونه سبزیجات را خشک کنیم؟

    در صورتی که قصد دارید میوه یا سبزیجات را خشک کنید، حتما میوه و سبزیجات رسیده و سالم را انتخاب کنید. جالب است بدانید سبزیجاتی که به محض چیده شدن در...

  • آموزش خشک کردن آناناس به شکل گل

    استفاده از میوه‌های خشک شده یک ایده زیبا و در عین حال ساده برای تزیین کیک و کاپ کیک هست. همچنین میوه‌های خشک رو به عنوان تنقلات هم میشه مصرف کردن...

  • میوه و سبزیجات را چگونه تازه نگه‌داریم؟

    به گزارش « پارسینه »، باتوجه به مدت زمان کم حفظ میوه و گیاهان همواره مقدار زیادی از آن‌ها به دلیل پلاسیدگی و خراب شدن دور انداخته...

  • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

    کتلت سالمون یونانی • تعداد: ۴ نفر • زمان تهیه: ۱۰ دقیقه • زمان پخت: ۱۸ تا ۲۰ دقیقه مواد لازم • یک عدد لیموترش • ۶۰۰ گرم فیله بدون استخوان...

  • روش تهیه نوشیدنی های زنجبیلی برای لاغری

    بر کسی پوشیده نیست که شکم و اطراف آن جزو نواحی است که چربی‌ها به این مناطق هجوم آورده و در آنجا جا خوش می‌کنند.امروز پیر و جوان و حتی کودکان و...

  • طرز تهیه سوفله سبزیجات و پنیر

    سوفله سبزیجات و پنیر نوعی میان وعده یا پیش غذای مغذی بوده که انواع سبزیجات به کار رفته در این غذا باعث تنوع بالای آن شده است. ترکیبی...

  • طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی

    کوفته تبریزی غذایی است که با گوشت چرخ شده، برنج، لپه، سیب زمینی پخته و سایر ادویه‌ها پخته می‌شود. البته در آب کوفته تبریزی می‌توان از...

  • طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه

    شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی‌های بزرگ سرو می‌شود. دوست‌داران غذای شیرین به این پلو علاقه‌مند...

  • نرگسی لوبیا سبز، غذایی ساده اما خوشمزه

    مجله اینترنتی آرگا: نرگسی لوبیا سبز یکی از غذاهای فوق العاده ساده است که با کمترین مواد غذایی قابل تهیه می باشد اما بسیار مقوی است. در این مطلب می...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...