تبلیغات

طرز تهیه دسر با آرد ذرت

دسر با آرد ذرت برای کسانی که به خوردن خوراکی های شیرین علاقه بیشتری دارند و هیچ یک از وعده های غذاییشان را بدون یک دسر خوشمزه تمام نمی کنند، گزینه مناسبی است. در این مطلب شما را با طرز تهیه دسر با آرد ذرت به دو روش آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

دسر‌ها همواره در طول تاریخ جایگاه ویژه‌ای روی میز‌های غذا در همه جای دنیا داشته اند. از دسر‌های شکلاتی که در اروپای غربی قرن هجدهم برای تهیه آن‌ها از مقدار زیادی دانه کاکائو استفاده می‌شد تا سالاد‌های ساده و خوشمزه‌ی میوه که برای تهیه آن‌ها از میوه‌های تازه درختان استوایی استفاده می‌گردد. دسر‌ها شکل‌های مختلفی دارند و ما در این مقاله قصد داریم شما را با دو نوع دسر خوشمزه که با آرد ذرت تهیه می‌شود، آشنا سازیم. دسر با آرد ذرت
۱. طرز تهیه دسر با آرد ذرت مواد لازم برای تهیه دسر با آرد ذرت شکلات خالص 100 گرم شیر 300 میلی لیتر (1/4+1 پیمانه) کره 25 گرم (2 قاشق غذاخوری) تخم مرغ بزرگ 4 عدد آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز 50 گرم (4 قاشق غذاخوری) اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری  شکلات چیپسی 100 گرم
دستور تهیه: ظرف مخصوص دسر به حجم ۸۵۰ میلی لیتر را چرب کنید و کمی شکر دانه ریز داخل آن بپاشید. شکلات خالص را به قطعات کوچک تقسیم کنید. شیر و کره را در تابه کوچکی بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا تقریبا به جوش آید. زرده‌های تخم مرغ، آرد ذرت و شکر را داخل کاسه‌ای ریخته و مقداری از شیر داغ شده را روی آن‌ها بریزید و مواد را با همزن خوب بزنید. آن‌ها را به تابه شیر برگردانید و روی حرارت کم، مرتب هم بزنید تا سفت شوند. شکلات را به مواد اضافه کنید تا آب شود، تابه را از روی حرارت بردارید و وانیل را به آن اضافه کنید. سفیده تخم مرغ‌ها را آنقدر بزنید تا سفت شوند و وقتی ظرف را برمی گردانید، از ظرف نریزند. نیمی از سفیده‌ها را به مخلوط شکلات اضافه کنید و باقیمانده آن را با شکلات چیپسی ترکیب کنید. مخلوط شکلات را داخل ظرف مخصوص سرو بریزید و آن را در فری که از قبل گرم شده روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا عدد ۴ فر‌های گازی به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه بپزید تا کاملا پف کند. در همین فاصله، مایه شکلاتی را آماده کنید. مواد لازم برای تهیه مایه شکلاتی آرد ذرت 2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز 1 قاشق غذاخوری شیر 450 میلی لیتر (2 پیمانه) شکلات خالص 50 گرم

دستور تهیه مایه شکلاتی:

شکر و آرد ذرت را داخل کاسه‌ای بریزید و خوب هم بزنید، مقداری شیر اضافه کنید تا خمیر نرمی به دست آید. باقیمانده شیر را حرارت دهید تا تقریبا به جوش آید، مقدار کمی از شیر داغ را روی آرد ذرت بریزید و خوب هم بزنید و دوباره به تابه شیر برگردانید، آن را روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا سفت شود. شکلات خالص را خرد کرده و به مایه فرنی مانند اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات‌ها آب شوند. روی دسر آماده شده، شکر بپاشید و آن را با مایه شکلاتی سرو نمایید.


دسر با آرد ذرت

۲. طرز تهیه دسر با آرد ذرت مواد لازم برای تهیه دسر با آرد ذرت بیسکوییت سبوسدار شکلاتی 225 گرم کره 50 گرم (4 قاشق غذاخوری) زرده تخم مرغ 3 عدد شکر دانه ریز 50 گرم (4 قاشق غذاخوری) آرد ذرت 4 قاشق غذاخوری شیر 600 میلی لیتر (2.5 پیمانه) شکلات خالص آب شده 100 گرم
دستور تهیه: بیسکوییت‌های سبوس دار شکلاتی را داخل کیسه پلاستیکی بریزید و با استفاده از وردنه آن‌ها را خرد کنید و داخل کاسه بزرگی بریزید. کره آب شده را به خرده بیسکوییت‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند. مخلوط بیسکوییت‌ها را داخل قالب گردی به قطر ۲۳ سانتیمتر بریزید و آن‌ها را به کف و لبه‌های قالب فشار دهید. برای تهیه مخلوط میانی کیک، زرده‌های تخم مرغ را به همراه شکر و آرد ذرت داخل کاسه بزرگی بریزید و خوب هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی درست شود. اگر سفت بود کمی به آن شیر اضافه کنید. شیر را گرم کنید تا تقریبا به جوش آید، آن را کم کم به مایه تخم مرغ بیافزایید و خوب با همزن بزنید تا با هم ترکیب شوند. مخلوط آماده شده را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و مرتب هم بزنید تا کاملا سفت شود. قابلمه را از روی حرارت بردارید، شکلات آب شده را به مایه اضافه کنید و با همزن بزنید. مخلوط آماده شده را روی بیسکوییت‌ها بریزید. سپس مایه رویی دسر را آماده کنید. مواد لازم برای تهیه مایه رویی شکر دانه ریز 100 گرم (7 قاشق غذاخوری) سفیده تخم مرغ 2 عدد وانیل 1/4 قاشق چایخوری


دستور تهیه مایه رویی:

سفیده تخم مرغ‌ها را داخل کاسه‌ای بزرگ بریزید و آنقدر بزنید تا سفت شود و از ظرف نریزد. حدود ۲/۳ شکر را کم کم به سفیده‌ها بیافزایید و مرتب هم بزنید تا سفت شود. باقیمانده شکر و وانیل را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. مایه حاصل را روی مخلوط میانی کیک بریزید و با استفاده از پشت قاشق آن را پیچ و تاب دهید، تا طرح جذابی روی آن به وجود آید. سپس قالب را در طبقه وسط فر و روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد یا ۳۷۵ درجه فارنهایت و یا عدد ۳ فر‌های گازی به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا روی مایه طلایی شود. این دسر را به صورت گرم مصرف کنید.


دسر با آرد ذرت

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • دسر سمولینای شیری خوشمزه

    دسر سمولینای شیری یکی از خوشمزه ترین دسرهایی را که میتوانید رد منزل تهیه کنید با شیر است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه دسر سمولینای شیری خوشمزه...

  • دستور پخت ماهی به روش ترکیه ایی

    دستور پخت ماهی به روش کشور ترکیه مواد لازم: ماهی یک کیلو پیازدو عدد گوجه فرنگی پوست کنده و تکه تکه شده پنج عدد فلفل سبز تند به میزان ذائقه شما فلفل...

  • روش هایی برای نگهداری آلبالو

    در این مقاله قصد دارم چند روش از بهترین روش های نگهداری آلبالو را به شما آموزش دهم.در ادامه این مطلب را به نقل از یاد بگیر دات کام بخوانید....

  • در چه ظروفی غذا مي‌پزيد و چگونه؟

    وسايل و لوازم آشپزخانه هم، به‌ويژه قابلمه‌ها و ظروفي که غذا در آن پخته مي‌شود، از اهميت زيادي برخوردار هستند. تغذيه سالم تنها به کيفيت غذاها و نحوه...

  • طعم دار کردن ماهی و غذاهای دریایی با گیاهان

    همه ما با بوی زُهم ماهی، میگو و غذاهای دریایی آشنا هستیم، در این مقاله راهکارها و ادویه و گیاهانی ارائه شده است که با عطرو طعم فوق العاده ای که...

  • چگونه سبزیجات را خشک کنیم؟

    در صورتی که قصد دارید میوه یا سبزیجات را خشک کنید، حتما میوه و سبزیجات رسیده و سالم را انتخاب کنید. جالب است بدانید سبزیجاتی که به محض چیده شدن در...

  • آموزش خشک کردن آناناس به شکل گل

    استفاده از میوه‌های خشک شده یک ایده زیبا و در عین حال ساده برای تزیین کیک و کاپ کیک هست. همچنین میوه‌های خشک رو به عنوان تنقلات هم میشه مصرف کردن...

  • میوه و سبزیجات را چگونه تازه نگه‌داریم؟

    به گزارش « پارسینه »، باتوجه به مدت زمان کم حفظ میوه و گیاهان همواره مقدار زیادی از آن‌ها به دلیل پلاسیدگی و خراب شدن دور انداخته...

  • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

    کتلت سالمون یونانی • تعداد: ۴ نفر • زمان تهیه: ۱۰ دقیقه • زمان پخت: ۱۸ تا ۲۰ دقیقه مواد لازم • یک عدد لیموترش • ۶۰۰ گرم فیله بدون استخوان...

  • روش تهیه نوشیدنی های زنجبیلی برای لاغری

    بر کسی پوشیده نیست که شکم و اطراف آن جزو نواحی است که چربی‌ها به این مناطق هجوم آورده و در آنجا جا خوش می‌کنند.امروز پیر و جوان و حتی کودکان و...

  • طرز تهیه سوفله سبزیجات و پنیر

    سوفله سبزیجات و پنیر نوعی میان وعده یا پیش غذای مغذی بوده که انواع سبزیجات به کار رفته در این غذا باعث تنوع بالای آن شده است. ترکیبی...

  • طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی

    کوفته تبریزی غذایی است که با گوشت چرخ شده، برنج، لپه، سیب زمینی پخته و سایر ادویه‌ها پخته می‌شود. البته در آب کوفته تبریزی می‌توان از...

  • طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه

    شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی‌های بزرگ سرو می‌شود. دوست‌داران غذای شیرین به این پلو علاقه‌مند...

  • نرگسی لوبیا سبز، غذایی ساده اما خوشمزه

    مجله اینترنتی آرگا: نرگسی لوبیا سبز یکی از غذاهای فوق العاده ساده است که با کمترین مواد غذایی قابل تهیه می باشد اما بسیار مقوی است. در این مطلب می...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...