تبلیغات

طرز تهیه انواع تارت غذایی (گل کلم، فلفل کبابی و میرزاقاسمی)

تارت غذایی را می توان به عنوان غذای اصلی در وعده صبحانه، نهار و شام، سرو کرد و در مجالس و میهمانی ها بر تنوع میز غذا افزود. در این مقاله با طرز تهیه انواع تارت غذایی که می‌توان آن‌ها را به عنوان غذای اصلی سرو می گردد، آشنا خواهید شد.

تارت، خمیری است که معمولا در قالب‌هایی به شکل دلخواه (گرد، مربع یا مستطیلی) پهن می‌شود و در دو نوع شور و شیرین طبخ می‌گردد. خمیر تارت یا با مواد گوشتی و سبزیجات مختلفی مانند اسفناج و سیب زمینی پر می‌شود و به عنوان پیش غذا یا غذای اصلی سرو می‌شود و یا با شکلات، خامه، و انواع میوه و ژله پر شده و به عنوان دسر مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه چند نوع تارت غذایی خوشمزه آشنا سازیم. انواع تارت غذایی
طرز تهیه تارت غذایی گل کلم و سس قارچ مواد لازم برای تهیه تارت غذایی گل کلم و سس قارچ گل کلم بلانچ شده 500 گرم گوشت چرخ کرده 500 گرم هویج نگینی خرد شده 1.5 پیمانه جعفری و پیازچه ساطوری شده 1 پیمانه سس قارچ 1/2 پیمانه پنیر پروسس 2 پیمانه رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری سیر له شده 1 قاشق سوپخوری پیاز خلالی خرد شده 1 عدد نمک و فلفل از هر کدام 1 قاشق چایخوری پودر آویشن، دارچین و زنجبیل از هر کدام 1/2 قاشق چایخوری روغن و کره به میزان لازم خمیر پایه تارت به میزان لازم

دستور تهیه:

در ظرفی مقداری کره و روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید، سپس پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شود. سیر و گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت دهید. در حین تفت دادن، هویج را اضافه کرده، نمک و ادویه‌ها را افزوده و به تفت دادن ادامه دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و سپس ۱ پیمانه آب جوش به مواد بیافزایید و اجازه دهید تا به جوش آید. پس از اینکه آب گوشت کشیده شد، پیازچه و جعفری را اضافه کنید. قالب مورد نظر را چرب کرده، خمیر تارت را در آن پهن کرده و با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد کنید. مقداری پنیر پروسس روی خمیر ریخته، سس قارچ را روی پنیر بریزید و صاف کنید. مایه گوشت را روی سس قارچ بریزید، سپس گل کلم را روی مواد چیده، مقداری از ادویه را روی گل کلم بپاشید و دوباره مقداری پنیر بریزید. قالب را در فر از قبل گرم شده در حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و ۴۰ دقیقه فرصت دهید تا بپزد. طرز تهیه تارت غذایی فلفل کبابی مواد لازم برای تهیه تارت غذایی فلفل کبابی آرد معمولی 175 گرم کره 75 گرم زیتون سبز بدون هسته ریز خرد شده 2 قاشق غذاخوری آب سرد 3 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای سبز، قرمز و زرد از هر کدام 1 عدد سیر له شده 2 حبه روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری پنیر مازارلا رنده شده 100 گرم تخم مرغ 2 عدد شیر 150 میلی لیتر نمک و فلفل به میزان لازم ریحان خرد شده 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه خمیر تارت غذایی فلفل کبابی

آرد و نمک را در یک کاسه الک کنید. کره و مارگارین را با آن درز دهید تا به شکل خرده‌های نان درآید. زیتون‌ها و آب سرد را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط کنید تا به خمیری نرم تبدیل شود.

دستور تهیه تارت:

خمیر حاصل را روی سطحی که آرد پاشیده شده، پهن کنید و آن را در یک قالب کف پیچ دار نانوایی به قطر ۲۰ سانتیمتر قرار دهید. سپس با چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد کنید و در یخچال قرار دهید تا سرد شود. در همین فاصله، فلفل‌ها را از طول نصف کنید، دانه‌های آن‌ها را بگیرید و روی سینی فر طوری که پوستشان رو به بالا باشد، قرار دهید. سیر و روغن را با هم مخلوط کنید و با قلم موی مخصوص آشپزی روی فلفل‌ها بمالید، سپس آن‌ها را در فری که از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا پوست آن‌ها بسوزد و سیاه شود. اجازه دهید تا فلفل‌ها کمی خنک شوند، سپس آن‌ها را پوست بکنید و باریک خلال کنید. فلفل‌ها را روی خمیر قرار دهید و یک لایه خمیر موزارلا روی آن‌ها بریزید. تخم مرغ‌ها و شیر را با هم زده و ریحان را اضافه کنید. نمک و فلفل را افزوده و همه را روی مواد داخل تارت بریزید. قالب تارت را به مدت ۲۰ دقیقه روی سینی فر قرار دهید تا خودش را بگیرد. این تارت را می‌توانید به صورت گرم یا سرد سرو نمایید. طرز تهیه تارت غذایی میرزا قاسمی مواد لازم برای تهیه تارت غذایی میرزا قاسمی کره سرد 90 گرم آرد 130 گرم آویشن 1 قاشق چایخوری پودر سیر 1 قاشق چایخوری آب سرد به میزان لازم (حدود 5 قاشق سوپخوری) نمک و فلفل به میزان لازم بادمجان 4-5 عدد گوجه فرنگی بدون پوست خرد شده 3-4 عدد تخم مرغ 4-5 عدد سیر له شده 7-8 حبه روغن و نمک به میزان لازم

دستور تهیه:

کره، نمک، آرد، فلفل، آویشن و پودر سیر را درون غذاساز بریزید تا مخلوط شوند و به شکل خرده نان درآیند. آب سرد را تا حدی به مخلوط حاصل اضافه کنید که به شکل خمیری درآید که به دست نچسبد. خمیر به دست آمده را سلفون کشیده و درون یخچال ۱ ساعت استراحت دهید. خمیر را روی سطح کار پهن کرده و در قالب‌های تارت کوچک باز کنید. خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. پس از این مدت، قالب‌ها را از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شوند. بادمجان را روی شعله پخش کن اجاق گاز کباب کنید تا پوست آن بسوزد و بادمجان بوی دود بگیرد. سپس بادمجان را بشکافید و با قاشق وسط آن را درآورده، ساطوری کنید و کنار بگذارید. ۴-۳ قاشق روغن در ماهیتابه ریخته، سیر را به مدت ۲-۱ دقیقه در روغن تفت دهید. بادمجان را اضافه کرده، اندکی نمک بپاشید و ۸-۷ دقیقه تفت دهید. گوجه فرنگی را اضافه کرده، ۴-۳ دقیقه تفت دهید. درب ماهیتابه را ببندید و فرصت دهید تا روی حرارت ملایم به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه بپزد. درب ماهیتابه را برداشته، تخم مرغ را در آن بشکنید و حرارت را کمی زیاد کنید تا تخم مرغ سفت شود. مواد آماده شده را درون تارت‌ها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.


انواع تارت غذایی

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • دسر سمولینای شیری خوشمزه

    دسر سمولینای شیری یکی از خوشمزه ترین دسرهایی را که میتوانید رد منزل تهیه کنید با شیر است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه دسر سمولینای شیری خوشمزه...

  • دستور پخت ماهی به روش ترکیه ایی

    دستور پخت ماهی به روش کشور ترکیه مواد لازم: ماهی یک کیلو پیازدو عدد گوجه فرنگی پوست کنده و تکه تکه شده پنج عدد فلفل سبز تند به میزان ذائقه شما فلفل...

  • روش هایی برای نگهداری آلبالو

    در این مقاله قصد دارم چند روش از بهترین روش های نگهداری آلبالو را به شما آموزش دهم.در ادامه این مطلب را به نقل از یاد بگیر دات کام بخوانید....

  • در چه ظروفی غذا مي‌پزيد و چگونه؟

    وسايل و لوازم آشپزخانه هم، به‌ويژه قابلمه‌ها و ظروفي که غذا در آن پخته مي‌شود، از اهميت زيادي برخوردار هستند. تغذيه سالم تنها به کيفيت غذاها و نحوه...

  • طعم دار کردن ماهی و غذاهای دریایی با گیاهان

    همه ما با بوی زُهم ماهی، میگو و غذاهای دریایی آشنا هستیم، در این مقاله راهکارها و ادویه و گیاهانی ارائه شده است که با عطرو طعم فوق العاده ای که...

  • چگونه سبزیجات را خشک کنیم؟

    در صورتی که قصد دارید میوه یا سبزیجات را خشک کنید، حتما میوه و سبزیجات رسیده و سالم را انتخاب کنید. جالب است بدانید سبزیجاتی که به محض چیده شدن در...

  • آموزش خشک کردن آناناس به شکل گل

    استفاده از میوه‌های خشک شده یک ایده زیبا و در عین حال ساده برای تزیین کیک و کاپ کیک هست. همچنین میوه‌های خشک رو به عنوان تنقلات هم میشه مصرف کردن...

  • میوه و سبزیجات را چگونه تازه نگه‌داریم؟

    به گزارش « پارسینه »، باتوجه به مدت زمان کم حفظ میوه و گیاهان همواره مقدار زیادی از آن‌ها به دلیل پلاسیدگی و خراب شدن دور انداخته...

  • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

    کتلت سالمون یونانی • تعداد: ۴ نفر • زمان تهیه: ۱۰ دقیقه • زمان پخت: ۱۸ تا ۲۰ دقیقه مواد لازم • یک عدد لیموترش • ۶۰۰ گرم فیله بدون استخوان...

  • روش تهیه نوشیدنی های زنجبیلی برای لاغری

    بر کسی پوشیده نیست که شکم و اطراف آن جزو نواحی است که چربی‌ها به این مناطق هجوم آورده و در آنجا جا خوش می‌کنند.امروز پیر و جوان و حتی کودکان و...

  • طرز تهیه سوفله سبزیجات و پنیر

    سوفله سبزیجات و پنیر نوعی میان وعده یا پیش غذای مغذی بوده که انواع سبزیجات به کار رفته در این غذا باعث تنوع بالای آن شده است. ترکیبی...

  • طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی

    کوفته تبریزی غذایی است که با گوشت چرخ شده، برنج، لپه، سیب زمینی پخته و سایر ادویه‌ها پخته می‌شود. البته در آب کوفته تبریزی می‌توان از...

  • طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه

    شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی‌های بزرگ سرو می‌شود. دوست‌داران غذای شیرین به این پلو علاقه‌مند...

  • نرگسی لوبیا سبز، غذایی ساده اما خوشمزه

    مجله اینترنتی آرگا: نرگسی لوبیا سبز یکی از غذاهای فوق العاده ساده است که با کمترین مواد غذایی قابل تهیه می باشد اما بسیار مقوی است. در این مطلب می...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...