تبلیغات

طرز تهیه کیک گاناش شکلاتی

کیک گاناش نوعی کیک شکلاتی است. گاناش که مخلوطی از شکلات و خامه است برای لایه میانی و تزیین این کیک استفاده می شود و آن را به رویایی برای دوستداران شکلات تبدیل می کند. در این مطلب شما را با طرز تهیه کیک گاناش به دو روش، کیک گاناش شکلاتی سیاه و کیک گاناش شکلاتی سیاه و سفید آشنا خواهیم کرد.

امروزه برای تزیین و پوشش کیک‌ها کرم‌های زیادی نظیر کرم کارامل، خامه‌ای، کره‌ای، شکلاتی، میوه‌ای، و پنیری وجود دارند. یکی از این کرم‌ها گاناش شکلاتی است که از ترکیب شکلات و خامه به نسبت‌های مختلف درست می‌شود و کاربرد‌های بسیاری دارد. برای تهیه گاناش شکلاتی از شکلات و خامه استفاده می‌شود و به عنوان رویه یا برای میان کیک استفاده می‌گردد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه دو نوع کیک گاناش شکلاتی سیاه و کیک گاناش شکلاتی سیاه و سفید آشنا سازیم؛ با ما همراه باشید... طرز تهیه کیک گاناش شکلاتی
طرز تهیه کیک گاناش شکلاتی سیاه مواد لازم برای تهیه کیک گاناش شکلاتی سیاه کره 175 گرم (3/4 پیمانه) شکر دانه ریز 175 گرم (3/4 پیمانه) تخم مرغ زده شده 4 عدد آرد بکینگ پودردار 200 گرم (3/4+1 پیمانه) پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری شکلات خالص آب شده 50 گرم


دستور تهیه:

قالب کیک به قطر ۲۰ سانتیمتر را با کمی روغن چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید. شکر و کره را داخل کاسه‌ای ریخته و با همزن برقی آنقدر بزنید تا کرم رنگ شود و پف کند. تخم مرغ‌ها را کم کم اضافه کنید و توجه داشته باشید که بعد از هر بار اضافه کردن، مواد را خوب بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند. آرد و پودر کاکائو را الک کرده و به مایه کیک اضافه کنید. ۵۰ گرم شکلات را به روش بن ماری ذوب کرده و آن را به مایه کیک اضافه کنید. مایه کیک را داخل قالب از قبل آماده شده بریزید و روی آن را صاف و یکدست کنید. قالب را در فری که از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد. برای تست کردن، با انگشت خود روی کیک فشار دهید، اگر کیک به حالت اول برگردد، پخته و آماده است. اجازه دهید کیک برای مدتی داخل قالب بماند تا خنک شود، سپس آن را روی سینی مشبک فلزی برگردانید تا کاملا سرد شود. کیک خنک شده را به دو لایه تقسیم کنید. مواد لازم برای تهیه گاناش خامه پرچرب 450 میلی لیتر (2 پیمانه) شکلات خالص 375 گرم لایه روی کیک با طعم شکلات 200 گرم


دستور تهیه:

ابتدا خامه را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید، آن را مرتب هم بزنید تا جوش آید و فقط حباب‌هایی در کناره ظرف ظاهر گردد. خامه را از روی حرارت برداشته و تکه‌های شکلات را به آن اضافه کنید. فرصت دهید تا شکلات در حرارت خامه، ذوب شود و سپس آن را هم بزنید تا خامه و شکلات کاملا با هم مخلوط شوند. مخلوط آماده شده را داخل کاسه‌ای بریزید و به مدت ۵ دقیقه با دور متوسط همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد.

طرز تهیه گاناش

تزیین کیک با گاناش شکلاتی:

۱/۲ مخلوط گاناش را نگه دارید و باقی آن را برای مابین دولایه، رویه و کناره‌های کیک استفاده کنید. شکلاتی را که برای رویه کیک است، ذوب کنید و آن را روی یک کاغذ روغنی بزرگ بریزید و پهن کنید. اجازه دهید شکلات در حدی سرد شود که فقط کمی خودش را بگیرد، سپس آن را به صورت نوار‌هایی که کمی از ارتفاع کیک پهن‌تر است، ببرید و آن‌ها را آرام دور تا دور کیک قرار دهید، طوریکه لبه هایشان روی هم بیافتد. باقیمانده گاناش را که از قبل نگه داشته‌اید، داخل قیف بریزید و با ماسوره قطره اشک یا صدفی، روی سطح کیک را بپوشاند و تزیین کنید. کیک را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود و سپس میل کنید.


طرز کیک گاناش شکلاتی

طرز تهیه کیک گاناش شکلاتی سیاه و سفید مواد لازم برای تهیه کیک گاناش شکلاتی سیاه و سفید تخم مرغ 4 عدد شکر دانه ریز 100 گرم (7 قاشق غذاخوری) آرد معمولی 100 گرم (3/4 پیمانه) خامه پرچرب 300 میلی لیتر (2/3 پیمانه بزرگ) شکلات خالص 150 گرم


دستور تهیه:

یک قالب کیک دایره‌ای به قطر ۲۰ سانتیمتر را با کمی روغن چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بیاندازید. تخم مرغ‌ها و شکر دانه ریز را داخل کاسه‌ای بریزید و با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه بزنید تا مخلوط کاملا کمرنگ شده و به حالت پفی درآید و وقتی با همزن روی آن خط می‌اندازید تا چند ثانیه رد آن باقی بماند. آرد را الک کرده و به مایه اضافه کنید، با کاردک یا قاشق فلزی خوب هم بزنید. مایه کیک را در قالب ریخته و قالب را در فری که از قبل روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم شده، به مدت ۴۰-۳۵ دقیقه قرار دهید. برای اطمینان از پخت، باید وقتی با انگشت روی کیک فشار وارد می‌کنید حالت ارتجاعی داشته و سر جای خود برگردد. کیک را از فر خارج کرده و کنار قرار دهید تا خنک شود. سپس آن را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید تا کاملا سرد شود و از میان به دو لایه تقسیم کنید. گاناش شکلاتی را طبق دستور کیک گاناش شکلاتی سیاه، آماده کنید. گاناش شکلاتی را بین لایه‌های کیک بمالید و خوب پهن کنید، لایه‌های کیک را روی هم قرار دهید و آن را روی سینی مشبک فلزی قرار دهید. مواد لازم برای تهیه گاناش سفید روی کیک شکلات سفید 75 گرم پودر قند 15 گرم (4 قاشق غذاخوری) کره 15 گرم (1 قاشق غذاخوری) شیر 1 قاشق غذاخوری لوله های نازک شکلاتی (caraque) به میزان لازم

دستور تهیه:

شکلات سفید و کره را با هم مخلوط کرده، به روش بن ماری ذوب کنید و آنقدر هم بزنید تا مخلوط شوند. شیر و پودر قند را مخلوط کرده و با مخلوط شکلات و کره، چند دقیقه بزنید تا دمای آن پایین بیاید. مخلوط آماده شده را روی کیک بریزید و با کمک کاردک روی کیک و دیواره‌های آن بمالید. سطح روی کیک را با لوله‌های caraque شکلاتی تزیین کنید. نکته: برای تهیه caraque، شکلات خالص را آب کنید و آن را روی سنگ مرمر یا تخته پلاستیکی آشپزخانه پهن کنید. وقتی شکلات هنوز کاملا سفت نشده، چاقو را با زاویه ۴۵ درجه روی آن بکشید. اگر این کار را سریع انجام دهید، لوله‌های باریک و درازی از شکلات درست می‌شود. کیک گاناش شکلاتی سیاه و سفید

اگر شما نمی دانید بین شکلات خالص و شکلات سفید خامه‌ای کدامیک را انتخاب کنید، این کیک‌ها را به شما پیشنهاد می‌کنیم. در این مطلب شما را با طرز تهیه دو نوع کیک گاناش شکلاتی و نحوه تزیین آنها آشنا ساختیم. امیدواریم این کیک ها را درست کرده و از آنها لذت ببرید. اگر در این خصوص سوال یا پیشنهادی داشتید خوشحال می شویم که از طریق بخش نظرات با ما در تماس باشید.  

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • دسر سمولینای شیری خوشمزه

    دسر سمولینای شیری یکی از خوشمزه ترین دسرهایی را که میتوانید رد منزل تهیه کنید با شیر است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه دسر سمولینای شیری خوشمزه...

  • دستور پخت ماهی به روش ترکیه ایی

    دستور پخت ماهی به روش کشور ترکیه مواد لازم: ماهی یک کیلو پیازدو عدد گوجه فرنگی پوست کنده و تکه تکه شده پنج عدد فلفل سبز تند به میزان ذائقه شما فلفل...

  • روش هایی برای نگهداری آلبالو

    در این مقاله قصد دارم چند روش از بهترین روش های نگهداری آلبالو را به شما آموزش دهم.در ادامه این مطلب را به نقل از یاد بگیر دات کام بخوانید....

  • در چه ظروفی غذا مي‌پزيد و چگونه؟

    وسايل و لوازم آشپزخانه هم، به‌ويژه قابلمه‌ها و ظروفي که غذا در آن پخته مي‌شود، از اهميت زيادي برخوردار هستند. تغذيه سالم تنها به کيفيت غذاها و نحوه...

  • طعم دار کردن ماهی و غذاهای دریایی با گیاهان

    همه ما با بوی زُهم ماهی، میگو و غذاهای دریایی آشنا هستیم، در این مقاله راهکارها و ادویه و گیاهانی ارائه شده است که با عطرو طعم فوق العاده ای که...

  • چگونه سبزیجات را خشک کنیم؟

    در صورتی که قصد دارید میوه یا سبزیجات را خشک کنید، حتما میوه و سبزیجات رسیده و سالم را انتخاب کنید. جالب است بدانید سبزیجاتی که به محض چیده شدن در...

  • آموزش خشک کردن آناناس به شکل گل

    استفاده از میوه‌های خشک شده یک ایده زیبا و در عین حال ساده برای تزیین کیک و کاپ کیک هست. همچنین میوه‌های خشک رو به عنوان تنقلات هم میشه مصرف کردن...

  • میوه و سبزیجات را چگونه تازه نگه‌داریم؟

    به گزارش « پارسینه »، باتوجه به مدت زمان کم حفظ میوه و گیاهان همواره مقدار زیادی از آن‌ها به دلیل پلاسیدگی و خراب شدن دور انداخته...

  • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

    کتلت سالمون یونانی • تعداد: ۴ نفر • زمان تهیه: ۱۰ دقیقه • زمان پخت: ۱۸ تا ۲۰ دقیقه مواد لازم • یک عدد لیموترش • ۶۰۰ گرم فیله بدون استخوان...

  • روش تهیه نوشیدنی های زنجبیلی برای لاغری

    بر کسی پوشیده نیست که شکم و اطراف آن جزو نواحی است که چربی‌ها به این مناطق هجوم آورده و در آنجا جا خوش می‌کنند.امروز پیر و جوان و حتی کودکان و...

  • طرز تهیه سوفله سبزیجات و پنیر

    سوفله سبزیجات و پنیر نوعی میان وعده یا پیش غذای مغذی بوده که انواع سبزیجات به کار رفته در این غذا باعث تنوع بالای آن شده است. ترکیبی...

  • طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی

    کوفته تبریزی غذایی است که با گوشت چرخ شده، برنج، لپه، سیب زمینی پخته و سایر ادویه‌ها پخته می‌شود. البته در آب کوفته تبریزی می‌توان از...

  • طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه

    شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی‌های بزرگ سرو می‌شود. دوست‌داران غذای شیرین به این پلو علاقه‌مند...

  • نرگسی لوبیا سبز، غذایی ساده اما خوشمزه

    مجله اینترنتی آرگا: نرگسی لوبیا سبز یکی از غذاهای فوق العاده ساده است که با کمترین مواد غذایی قابل تهیه می باشد اما بسیار مقوی است. در این مطلب می...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...