تبلیغات

طرز تهیه گاناش + تزیین کیک با گاناش سفید

گاناش کرمی است که از ترکیب خامه و شکلات بدست می‌آید. تزیین کیک با گاناش یکی از روش های ساده ای است که زیبایی خاصی به کیک می بخشد و در طعم و مزه آن نیز نقش به سزایی دارد. در این مقاله با انواع گاناش، طرز تهیه گاناش و جدیدترین مدل های تزیین کیک با گاناش سفید آشنا خواهید شد.

کیک‌ها و دسر‌ها را می‌توان با روش‌های مختلفی مانند استفاده از فوندانت، خامه، شکلات و کاکائو و... تزیین کرد. یکی از کرم‌های مورد استفاده برای تزیین کیک، گاناش نام دارد. گاناش کلمه‌ای فرانسوی و کرمی است که از ترکیب خامه و شکلات درست می‌شود، البته مواد دیگری مانند کره، وانیل و افزودنی‌های معطر نیز می‌توان به آن افزود. این کرم خوشمزه در شیرینی پزی و برای تزیین انواع کیک برای مراسم و جشن‌های مختلف نظیر کیک عقد، کیک تولد و ... کاربرد دارد. یکی از ویژگی‌های مهم گاناش این است که در موارد زیادی مصرف می‌شود و بسته به غلظت شکلات و خامه مورد استفاده در آن برای تزیین کیک، کاپ کیک، بستنی و ... کاربرد دارد.
گاناش‌ها، براساس نسبت خامه و شکلات موجود در آن به سه دسته تقسیم می‌شوند: گاناش سبک: در گاناش سبک، نسبت خامه به شکلات ۲ به ۱ است، یعنی به ازای ۲ پیمانه خامه از ۱ پیمانه شکلات استفاده می‌شود. این نوع گاناش به عنوان سس بستنی و روکش میوه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. گاناش متوسط: از نسبت مساوی خامه و شکلات تهیه می‌شود، یعنی به ازای ۱ پیمانه خامه، ۱ پیمانه شکلات استفاده می‌شود. این نوع گاناش بری تزیین روی کیک استفاده می‌شود. گاناش سنگین: در گاناش سنگین، نسبت خامه به شکلات ۱ به ۲ است، یعنی به ازای ۱ پیمانه خامه از ۲ پیمانه شکلات استفاده می‌شود. این نوع گاناش معمولا برای تهیه ترافل استفاده می‌شود.

گاناش‌ها بر اساس نوع شکلات موجود در آن به سه دسته تقسیم می‌شوند:

گاناش با شکلات تلخ: در تهیه این نوع گاناش از شکلات تلخ استفاده می‌شود. در این نوع گاناش، نسبت شکلات به خامه، ۲ به ۱ است. گاناش سفید: در تهیه این نوع گاناش از شکلات سفید استفاده می‌شود. در این نوع گاناش، نسبت شکلات به خامه، ۳ به ۱ است. در کل تهیه این نوع گاناش به مراتب سخت‌تر از تهیه گاناش با شکلات تلخ است؛ زیرا وجود میزان شیر بیشتر در شکلات سفید، باعث می‌شود نسبت به حرارت حساس‌تر بوده و نباید بیش از حد حرارت داده شود. همچنین خامه اضافی در این نوع گاناش باعث نرم شدن آن می‌شود، پس باید میزان خامه را کم کرد. گاناش شیری: در تهیه این نوع گاناش از شکلات شیری استفاده می‌شود. در این نوع گاناش، نسبت شکلات به خامه ۲.۵ به ۱ است و تهیه آن نیز بنا به دلایل گفته شده در تهیه گاناش با شکلات سفید، کمی سخت می‌باشد.

گاناش را می‌توان بر روی اجاق گاز یا در مایکروفر درست کرد. در این مقاله قصد داریم شما را با طرز تهیه گاناش بر روی اجاق گاز و ماکروفر آشنا سازیم.

طرز تهیه گاناش بر روی اجاق گاز شکلات را به تکه‌های کوچک و هم اندازه تقسیم کنید تا راحت‌تر ذوب شوند. سپس تکه‌های شکلات را در ظرفی بریزید. خامه را در قابلمه‌ای کوچک (ترجیحا استیل) ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش آید. از آنجا که خامه زود می‌سوزد، تا انتهای کار بالای سر گاز بایستید. به محض دیدن حباب‌هایی در دیواره قابلمه، خامه را از روی حرارت بردارید و اجازه ندهید حباب‌ها در قسمت‌های دیگر نیز ایجاد شوند. شکلات خرد شده را در خامه داغ بریزید.

مراحل تهیه گاناش

اجازه دهید ۵-۳ دقیقه شکلات در خامه به همان صورت بماند تا گرمای خامه، شکلات را ذوب کند. سپس خامه و شکلات را به آرامی هم بزنید تا مایع کاملا یکنواختی بدست آید. در این مرحله می‌توانید طعم دهنده‌هایی مانند وانیل را به آن اضافه کنید.


مراحل تهیه گاناش شکلاتی

روی گاناش را با سلفون پوشانده و حدود ۱۵ ساعت در دمای محیط قرار دهید. پس از این مدت گاناش به حدی سفت می‌شود که دیگر در داخل ظرف حرکت نمی‌کند. از این گاناش می‌توانید به عنوان روکش کیک قبل از گذاشتن فوندانت استفاده کنید.

طرز تهیه گاناش در مایکروفر شکلات را خرد کرده و در ظرفی شیشه‌ای بریزید. خامه پرچرب را روی شکلات ریخته و حدود یک دقیقه در مایکروفر قرار دهید. سپس آن را از مایکروفر بیرون آورده و به مدت یک دقیقه هم بزنید. پس از آن دوباره ظرف را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروفر قرار داده و سپس بیرون آورده و دوباره یک دقیقه هم بزنید. این کار را تا زمانی که تکه‌های شکلات کاملا ذوب شده و خامه و شکلات به خوبی با هم ترکیب شوند، تکرار کنید. قرار ندادن مداوم ظرف در مایکروفر، باعث جلوگیری از سوختن خامه و شکلات می‌شود.
طرز تهیه گاناش فرم گرفته برای تزیین کیک پس از ترکیب خامه و شکلات که در فوق ذکر شد، روی گاناش را به گونه‌ای با سلفون بپوشانید که گاناش در معرض هوا نباشد. گاناش را به مدت ۴ ساعت در دمای محیط قرار دهید تا دمای آن به حدی برسد که وقتی با دست لمس می‌کنید نه داغ باشد و نه سرد. سپس سلفون را برداشته و با دور متوسط هم زن برقی آن را حدود ۵ دقیقه بزنید. پس از هم زدن رنگ گاناش روشن می‌شود، اما هنوز کمی حالت مایع دارد. دوباره روی گاناش را پوشانده و چند ساعت در دمای محیط یا در یخچال قرار دهید تا کمی سفت‌تر شود. دوباره با همزن برقی بزنید تا کاملا فرم بگیرد و در پره‌های همزن روی آن باقی بماند. با این گاناش می‌توانید با توجه به ایده‌ای که در ذهن دارید، با استفاده از پالت یا قیف و ماسوره کیک یا دسر را تزیین کنید.

فرم دادن گاناش


نکات مهم و اصولی در تهیه گاناش استفاده از خامه پرچرب با چربی حدود ۴۰% در تهیه گاناش ضروری است. استفاده از شکلات مرغوب با درصد بالای کره کاکائو در تهیه گاناش ضروری است، زیرا شکلات‌های با پارافین بالا، دیر ذوب می‌شوند و طعم خوبی ندارند. حال که با نحوه تهیه گاناش آشنا شدید، مشاهده مدل‌های زیبایی از تزیین انواع کیک با گاناش سفید خالی از لطف نیست. شما می‌توانید از این مدل‌ها ایده بگیرید و برای تزیین کیک در منزل از آن بهره ببرید. کیک توت فرنگی با روکش گاناش سفید

کیک توت فرنگی با روکش گاناش سفید

کیک جشن کریسمس با روکش گاناش سفید

کیک جشن کریسمس با روکش گاناش سفید

کیک با روکش گاناش سفید مناسب میهمانی

کیک با روکش گاناش سفید مناسب میهمانی

کیک شکوفه ای با روکش گاناش سفید

کیک شکوفه ای با روکش گاناش سفید

کیک دو طبقه با روکش گاناش سفید

کیک دو طبقه با روکش گاناش سفید

کیک سه لایه با لایه میانی و رویه گاناش سفید

کیک سه لایه با لایه میانی و رویه گاناش سفید

کیک تولد دخترانه با روکش گاناش سفید

کیک تولد دخترانه با روکش گاناش سفید

کیک تولد دخترانه با روکش گاناش سفید مناسب جشن تولد

کیک تولد دخترانه با روکش گاناش سفید مناسب جشن تولد

کیک تولد دخترانه با روکش گاناش سفید

کیک تولد دخترانه با روکش گاناش سفید

کیک تولد پسرانه با روکش گاناش سفید

کیک تولد پسرانه با روکش گاناش سفید


امیدواریم مشاهده مدل‌های زیبای تزیین کیک با گاناش سفید برای شما جذاب بوده باشد و با الگوبرداری از این مدل‌ها به تزیین کیک‌های خود بپردازید. شما می توانید تزیین های زیبایی از کیک فوندانت، تزیین کیک با کاکائو و شکلات، خامه، میوه و ... را در سایت مشاهده کنید و ما را از نظرات و پیشنهادات خود آگاه سازید. 

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • دسر سمولینای شیری خوشمزه

    دسر سمولینای شیری یکی از خوشمزه ترین دسرهایی را که میتوانید رد منزل تهیه کنید با شیر است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه دسر سمولینای شیری خوشمزه...

  • دستور پخت ماهی به روش ترکیه ایی

    دستور پخت ماهی به روش کشور ترکیه مواد لازم: ماهی یک کیلو پیازدو عدد گوجه فرنگی پوست کنده و تکه تکه شده پنج عدد فلفل سبز تند به میزان ذائقه شما فلفل...

  • روش هایی برای نگهداری آلبالو

    در این مقاله قصد دارم چند روش از بهترین روش های نگهداری آلبالو را به شما آموزش دهم.در ادامه این مطلب را به نقل از یاد بگیر دات کام بخوانید....

  • در چه ظروفی غذا مي‌پزيد و چگونه؟

    وسايل و لوازم آشپزخانه هم، به‌ويژه قابلمه‌ها و ظروفي که غذا در آن پخته مي‌شود، از اهميت زيادي برخوردار هستند. تغذيه سالم تنها به کيفيت غذاها و نحوه...

  • طعم دار کردن ماهی و غذاهای دریایی با گیاهان

    همه ما با بوی زُهم ماهی، میگو و غذاهای دریایی آشنا هستیم، در این مقاله راهکارها و ادویه و گیاهانی ارائه شده است که با عطرو طعم فوق العاده ای که...

  • چگونه سبزیجات را خشک کنیم؟

    در صورتی که قصد دارید میوه یا سبزیجات را خشک کنید، حتما میوه و سبزیجات رسیده و سالم را انتخاب کنید. جالب است بدانید سبزیجاتی که به محض چیده شدن در...

  • آموزش خشک کردن آناناس به شکل گل

    استفاده از میوه‌های خشک شده یک ایده زیبا و در عین حال ساده برای تزیین کیک و کاپ کیک هست. همچنین میوه‌های خشک رو به عنوان تنقلات هم میشه مصرف کردن...

  • میوه و سبزیجات را چگونه تازه نگه‌داریم؟

    به گزارش « پارسینه »، باتوجه به مدت زمان کم حفظ میوه و گیاهان همواره مقدار زیادی از آن‌ها به دلیل پلاسیدگی و خراب شدن دور انداخته...

  • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

    کتلت سالمون یونانی • تعداد: ۴ نفر • زمان تهیه: ۱۰ دقیقه • زمان پخت: ۱۸ تا ۲۰ دقیقه مواد لازم • یک عدد لیموترش • ۶۰۰ گرم فیله بدون استخوان...

  • روش تهیه نوشیدنی های زنجبیلی برای لاغری

    بر کسی پوشیده نیست که شکم و اطراف آن جزو نواحی است که چربی‌ها به این مناطق هجوم آورده و در آنجا جا خوش می‌کنند.امروز پیر و جوان و حتی کودکان و...

  • طرز تهیه سوفله سبزیجات و پنیر

    سوفله سبزیجات و پنیر نوعی میان وعده یا پیش غذای مغذی بوده که انواع سبزیجات به کار رفته در این غذا باعث تنوع بالای آن شده است. ترکیبی...

  • طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی

    کوفته تبریزی غذایی است که با گوشت چرخ شده، برنج، لپه، سیب زمینی پخته و سایر ادویه‌ها پخته می‌شود. البته در آب کوفته تبریزی می‌توان از...

  • طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه

    شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی‌های بزرگ سرو می‌شود. دوست‌داران غذای شیرین به این پلو علاقه‌مند...

  • نرگسی لوبیا سبز، غذایی ساده اما خوشمزه

    مجله اینترنتی آرگا: نرگسی لوبیا سبز یکی از غذاهای فوق العاده ساده است که با کمترین مواد غذایی قابل تهیه می باشد اما بسیار مقوی است. در این مطلب می...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...