تبلیغات

طرز تهیه خورش کدو سبز بدون گوشت

خورش کدو سبز بدون گوشت یک غذای گیاهی است که امروزه با توجه به تنوع موجود در فهرست غذاهای گیاهی، طبخ و تناول آن برای همه افراد گوشتخوار و گیاهخوار محبوب و دلچسب است. در این مطلب علاوه بر طرز تهیه خورش کدو سبز و نکات مربوط به آن، شما را با خواص این گیاه آشنا خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

سیزیجات منابعی طبیعی از ویتامین‌ها و مواد معدنی محسوب شده و در غذا‌های متنوعی یافت می‌شوند. این غذا‌ها در رنگ‌های مختلف و مزه‌های گوناگون هنگام ترکیب با سبزی‌ها و ادویه جات، چاشنی معطر و مجللی را ایجاد می‌کنند. رشد عامه پسند غذا‌های بدون گوشت، تحت تاثیر محدوده‌ای گسترده از آسیا و شمال آفریقا گرفته تا ایتالیا و مکزیک باعث شد انبوه وسیعی از مواد اولیه جدید و جالب معرفی شوند و ما را به تهیه غذا‌های گیاهی خوشمزه‌ای از سراسر جهان قادر سازند.
امروزه بسیاری از مردم به غذا‌ی گیاهی بدون گوشت روی آورده‌اند؛ زیرا این غذا‌ها بسیار سالم هستند و حاوی میزان زیادی فیبر، کربوهیدرات، ویتامین و مواد معدنی می‌باشند. خورش کدو سبز یکی از خورش‌های خوشمزه ایرانی است که می‌توان آن را با انواع گوشت و یا بدون گوشت طبخ کرد. خواص کدو سبز کدو سبز حاوی مقدار زیادی پتاسیم و فیبر‌های محلول و نامحلول است که منجر به سم زدایی کبد می‌شوند. نکته حائز اهمیت این است که مصرف کدو به تنهایی در طولانی مدت، بدن را دچار فقر غذایی می‌کند، اما اگر بتوانیم کدو را در غذای خود مصرف کنیم به علت پر کردن حجم معده و سیری حجمی، می‌تواند یک عامل مهم در کاهش وزن محسوب شود. مصرف کدو در غذا می‌تواند مانع از جذب چربی و قند اضافی شود و یک تعدیل کننده برای دریافت انرژی محسوب می‌شود.بیشتر بخوانید: خواص کدو سبز چیست؟ (آشنایی با مضرات و خواص کدو سبز) در تهیه خورش کدو سبز بدون گوشت از قارچ و گردو استفاده می‌شود، قارچ منبع غنی از پتاسیم است که به کاهش فشار خون و کاهش خطر سکته مغزی کمک می‌کند، برای تقویت استخوان‌ها مفید است، خستگی را رفع و کمبود ویتامین را جبران می‌کند. علاوه بر این برای اینکه مواد مغذی در بدن جذب شوند، بدن به ویتامین‌های گروه B نیاز دارد و قارچ می‌تواند یک دسته از این ویتامین‌ها را تامین کند. قارچ همچنین منبع مهمی از اسید فولیک است که ویتامین مهمی برای زنان بویژه در دوران بارداری محسوب می‌شود. قارچ را باید به صورت پخته مصرف کرد، زیرا قارچ‌ها آلوده به موادی هستند که فقط در اثر طبخ از بین می‌روند. گردو نیز بهترین منبع مواد معدنی نظیر منگنز، مس، منیزیم، روی، آهن، کلسیم، سلنیوم و فسفر؛ همچنین ویتامین‌های گروه B و E می‌باشد.
طرز تهیه خورش کدو سبز بدون گوشت مواد لازم برای تهیه خورش کدو سبز کدو سبز قلمی 6 عدد پیاز بزرگ  1 عدد مغز گردوی خرد شده 70 گرم قارچ 200 گرم آبغوره 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری  گوجه فرنگی 2 عدد پودر شنبلیله 1 قاشق مرباخوری نمک و فلفل قرمز به میزان لازم


دستور تهیه:

کدو را پوست گرفته، خرد کنید و روی آن نمک بپاشید. پس از نیم ساعت، کدو‌ها را زیر آب سرد بشویید و در آبکش قرار دهید تا آب آن گرفته شود. ۴-۳ قاشق روغن در یک تابه روی حرارت ملایم داغ کنید و کدو‌ها را در آن سرخ کنید. کدو‌ها را از تابه خارج کرده، کنار بگذارید و پیاز را در همان روغن کدو تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد. زردچوبه و فلفل قرمز را به پیاز اضافه کرده و کمی تفت دهید، سپس رب را بیافزایید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. کدو را به تابه اضافه کرده، نیم پیمانه آب جوش در تابه بریزید و حلقه‌های گوجه فرنگی را روی آن بچینید. درب تابه را ببندید، حرارت را ملایم کنید و فرصت دهید تا کدو بپزد. قارچ را ورقه‌ای خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود. پس از ۳۰ دقیقه قارچ، گردوی خرد شده و آبغوره را به خورش اضافه کرده و درب تابه را ببندید. ۱۵ دقیقه دیگر فرصت دهید تا خورش جا بیفتد، سپس کمی پودر شنبلیله به خورش اضافه کرده، نمک آن را میزان کنید و بلافاصله از روی حرارت بردارید.

خورش کدو سبز بدون گوشت


نکات مهم در تهیه خورش کدو سبز این خورش به صورت تند خوشمزه‌تر است. مقدار شنبلیله را زیاد نریزید، چون خورش را تلخ می‌کند.

در این مطلب با طرز تهیه خورش کدو سبز بدون گوشت و خواص آن آشنا شدید. اگر از خوردن غذا‌های گیاهی لذت می‌برید بهتر است این غذای خوشمزه و سالم را درست کرده و با برنج یا نان سرو کنید. شما همچنین می‌توانید طرز تهیه انواع غذا‌های گیاهی را در این سایت دنبال کنید و اگر سوالی در این خصوص داشتید از طریق بخش نظرات با ما در میان بگذارید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • دسر سمولینای شیری خوشمزه

    دسر سمولینای شیری یکی از خوشمزه ترین دسرهایی را که میتوانید رد منزل تهیه کنید با شیر است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه دسر سمولینای شیری خوشمزه...

  • دستور پخت ماهی به روش ترکیه ایی

    دستور پخت ماهی به روش کشور ترکیه مواد لازم: ماهی یک کیلو پیازدو عدد گوجه فرنگی پوست کنده و تکه تکه شده پنج عدد فلفل سبز تند به میزان ذائقه شما فلفل...

  • روش هایی برای نگهداری آلبالو

    در این مقاله قصد دارم چند روش از بهترین روش های نگهداری آلبالو را به شما آموزش دهم.در ادامه این مطلب را به نقل از یاد بگیر دات کام بخوانید....

  • در چه ظروفی غذا مي‌پزيد و چگونه؟

    وسايل و لوازم آشپزخانه هم، به‌ويژه قابلمه‌ها و ظروفي که غذا در آن پخته مي‌شود، از اهميت زيادي برخوردار هستند. تغذيه سالم تنها به کيفيت غذاها و نحوه...

  • طعم دار کردن ماهی و غذاهای دریایی با گیاهان

    همه ما با بوی زُهم ماهی، میگو و غذاهای دریایی آشنا هستیم، در این مقاله راهکارها و ادویه و گیاهانی ارائه شده است که با عطرو طعم فوق العاده ای که...

  • چگونه سبزیجات را خشک کنیم؟

    در صورتی که قصد دارید میوه یا سبزیجات را خشک کنید، حتما میوه و سبزیجات رسیده و سالم را انتخاب کنید. جالب است بدانید سبزیجاتی که به محض چیده شدن در...

  • آموزش خشک کردن آناناس به شکل گل

    استفاده از میوه‌های خشک شده یک ایده زیبا و در عین حال ساده برای تزیین کیک و کاپ کیک هست. همچنین میوه‌های خشک رو به عنوان تنقلات هم میشه مصرف کردن...

  • میوه و سبزیجات را چگونه تازه نگه‌داریم؟

    به گزارش « پارسینه »، باتوجه به مدت زمان کم حفظ میوه و گیاهان همواره مقدار زیادی از آن‌ها به دلیل پلاسیدگی و خراب شدن دور انداخته...

  • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

    کتلت سالمون یونانی • تعداد: ۴ نفر • زمان تهیه: ۱۰ دقیقه • زمان پخت: ۱۸ تا ۲۰ دقیقه مواد لازم • یک عدد لیموترش • ۶۰۰ گرم فیله بدون استخوان...

  • روش تهیه نوشیدنی های زنجبیلی برای لاغری

    بر کسی پوشیده نیست که شکم و اطراف آن جزو نواحی است که چربی‌ها به این مناطق هجوم آورده و در آنجا جا خوش می‌کنند.امروز پیر و جوان و حتی کودکان و...

  • طرز تهیه سوفله سبزیجات و پنیر

    سوفله سبزیجات و پنیر نوعی میان وعده یا پیش غذای مغذی بوده که انواع سبزیجات به کار رفته در این غذا باعث تنوع بالای آن شده است. ترکیبی...

  • طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی

    کوفته تبریزی غذایی است که با گوشت چرخ شده، برنج، لپه، سیب زمینی پخته و سایر ادویه‌ها پخته می‌شود. البته در آب کوفته تبریزی می‌توان از...

  • طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه

    شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی‌های بزرگ سرو می‌شود. دوست‌داران غذای شیرین به این پلو علاقه‌مند...

  • نرگسی لوبیا سبز، غذایی ساده اما خوشمزه

    مجله اینترنتی آرگا: نرگسی لوبیا سبز یکی از غذاهای فوق العاده ساده است که با کمترین مواد غذایی قابل تهیه می باشد اما بسیار مقوی است. در این مطلب می...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...