تبلیغات

طرز تهیه ترشه تره گیلانی

غذاهای شمالی مخصوصا غذاهای گیلانی جای خودشون رو تقریبا توی سفره همه ایرانی ها باز کردن، از بین این غذاها هم بعضیاشون شناخته شده تر هستن مثل همین خورشتی که امروز میخوام طرز تهیه اش رو براتون بگم یعنی خورشت لذیذ ترشه تره.



غذاهای شمالی مخصوصا غذاهای گیلانی جای خودشون رو تقریبا توی سفره همه ایرانی ها باز کردن، از بین این غذاها هم بعضیاشون شناخته شده تر هستن مثل همین خورشتی که امروز میخوام طرز تهیه اش رو براتون بگم یعنی خورشت لذیذ ترشه تره. این خورشت با سبزی های مختلف درست میشه و معمولا با ماهی سرخ شده یا ماهی دودی و یا به تنهایی سرو میشه و مزه اش واقعا محشره. امیدوارم درستش کنین و از طعمش لذت ببرین.
 
مواد اولیه :
 
برای 5 نفر
 
    تخم مرغ 3 عدد
    سیر 1 بوته
    خالواش نصف پیمانه (سبزی سنتی گیلانی)
    آب نارنج 1 تا 1 و نیم لیوان
    فلفل به میزان لازم
    سبزی 1 كیلو (اسفناج،برگ چغندر،گشنیز،تره،جعفری و شوید( اسفناج بیشتر از بقیه))
    نعنا نصف پیمانه
    دارچین به میزان لازم
    روغن نصف پیمانه
    نمك به میزان لازم
    زردچوبه به میزان لازم
 
 
طرز تهیه ترشه تره گیلانی
 
طرز تهیه:
 
1. ابتدا سبزی ها را پاك كنید و بشویید. پس از اینكه كمی آب آنها رفت، همه را خرد كنید، ولی لازم نیست خیلی ریز شود. برنج را بشویید و با نمك كمی خیس كنید. برنج و سبزی های خرد شده را در قابلمه ای با ظرفیت مناسب یا در ظرف سنتی گیلان به نام گمج بریزید و با یك پیمانه آب و نمك بپزید.
 
2. بعد از پختن سبزی چاشنی این غذا یعنی آب نارنج را اضافه كنید و صبر كنید تا كمی با هم بجوشند. اگر ترشی غذا كم بود، باز هم به آن چاشنی اضافه كنید تا به اندازه كافی و دلخواه ترش شود.
 
3. نعنا،‌خالواش و سیر پوست كنده را خرد كنید و در تابه ای همراه نمك، فلفل، دارچین و زردچوبه در روغن فراوان، كمی سرخ كنید. این مخلوط را به سبزی و برنج پخته اضافه كنید تا با هم بپزند.
 
4. تخم مرغ ها را در ظرفی بشكنید و با چنگال بزنی و در صورت تمایل كمی زعفران به آن بیفزایید.
 
5.  سپس روی مخلوط سبزی ها و برنج بریزید. زمانی كه تخم مرغ ها پخت، خورش را هم بزنید و به آن فلفل و دارچین بیفزایید. وقتی همه مواد خوب پخت و خورش به روغن افتاد، غذا آماده است.
 
طرز تهیه ترشه تره گیلانی
 
نكات:
 
1) به جای آب نارنج میتوانید از آبغوره استفاده كنید و یا آب انار ترش بریزید.البته توجه داشته باشید كه آب انار رنگ خورش را تیره میكند.
 
2) این غذا را با برنج كته یا نان سرو كنید.
 
3) اگر خالواش در دسترس نبود آن را حذف كرده و مقدار بیشتری نعنا بریزید.
 
4) برای پوست كندن سیر كمی آن را در آب سرد بگذارید تا پوست آن به راحتی جدا شود و بعد با چاقو یا هر وسیله دیگری آن را خرد و له كنید.
 
5) اگر از نعنا و خالواش خشك استفاده می كنید، كمی آنها را خیس كنید و بعد با سیر سرخ كنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه کاپ کیک کره بادام زمینی

    کره بادام زمینی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین خوراکی‌های دنیا به حساب می‌‌آید و کودکان از خوردن آن بسیار لذت می‌برند به همین علت امروز در مجله...

  • سامسونگ می‌خواهد از قابلیت AR Emoji برای تماس تصویری استفاده کند

    به نظر می‌رسد سامسونگ می‌خواهد استفاده از قابلیت AR Emoji در چت‌های ویدیویی را امکان‌پذیر کند. این اطلاعات را یکی از پتنت‌های اخیر این شرکت نشان...

  • املت اسپانیایی

    و در ادامه.... ...

  • آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه

    https://zeitoonesiah.persianblog.ir z e i t o o n e s i a h ..........b l a c k o l i v e آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه fa-IR...

  • دکتر آشپز

    https://drashpaz.persianblog.ir دکتر آشپز fa-IR لازانیا رولی https://drashpaz.persianblog.ir/jQLk4ElgXKUEEA61jB93-لازانیا-رولی...

  • لذت پختن

    https://cookman.persianblog.ir آش‌خونه‌ی مسعود و آزی لذت پختن fa-IR میگوی آردی...

  • دادلی دوزلی

    https://vszf.persianblog.ir این وبلاگ یک سایت مرجع برای آشپزی ایرانی و بین المللی است.در این وبلاگ آشپزی را با تمام نکات و فوت وفن هایش...

  • رویای شیرین آشپزی

    https://chefstar.persianblog.ir دفتر یادداشت آشپزیهایم ********** به آشپزخونه من خوش امدید رویای شیرین آشپزی fa-IR سلام ***...

  • Arabian kitchen

    https://arabkitchen.persianblog.ir اینجا یه آشپز خونه عربیِ که البته توش غذاهای دیگه ای هم پخت میشه! Arabian kitchen fa-IR دوست خوبم...

  • خاطرات آشپزی

    https://cookingdiary.persianblog.ir خاطرات آشپزی fa-IR مرغ ناردون...