تبلیغات

طرز تهیه یتیمچه؛ خوش طعم و به صرفه

همیشه نباید غذاها کلی مواد اولیه گرون و جورواجور داشته باشن تا خوشمزه و لذیذ بشن، گاهی میشه با کمترین و ارزون ترین مواد اولیه هم خوشمزه ترین غذاهارو درست کرد، مخصوصا وقتی پای بادمجون در میون باشه … در این مطلب طرز تهیه یتیمچه ، یه غذای محشر با بادمجون رو براتون میذارم تا درستش کنین و ازش لذت ببرین …
 
مواد لازم :
 
    ۱ عدد پیاز بزرگ
    ۴ عدد بادمجان
    ۴ عدد گوجه فرنگی
    نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم
 


مراحل تهیه :
 
1.ابتدا باید بادمجون هامون رو نگینی خورد کنیم و بهشون نمک بزنیم و بذاریم حدود نیم ساعت بمونن تا تلخیشون بره. بعد از این مدت آبشون رو بگیرین و با کمی روغن داخل ماهیتابه بریزین و تفتشون بدین تا بادمجون بپزه و سرخ بشه.
2.پیاز رو هم خورد میکنیم و با کمی روغن داخل یه ماهیتابه دیگه میریزیم و تفت میدیم.
3.وقتی که بادمجون سرخ و طلایی شد آماده است.
4.باید اجازه بدیم تا پیاز هم طلایی بشه.
5.حالا پیاز سرخ شده رو به بادمجون اضافه کرده و نمک، زرچوبه و فلفل هم اضافه میکنیم و کمی با هم تفتشون میدیم.
6.داخل همون قابلمه که پیاز رو سرخ کرده بودیم گوجه هایی که پوست کنده و خورد کردیم رو با کمی نمک تفت میدیم تا آب بندازن.
7.حالا گوجه ها رو هم به مابقی مواد اضافه میکنیم و با هم تفتشون میدیم.
8.به تفت دادن مواد ادامه میدیم تا آب غذا کشیده بشه و جا بیوفته.
9.حالا یتیمچه لذیذ ما آماده است … نوش جان
 

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار