تبلیغات

دستور پخت هویج پلو نسبتا شیرین

هیچ وقت پیش نیومده که هویج توی یخچال باشه و من واسه درست کردن این غذای خوشمزه وسوسه نشم. بر خلاف خورشت هویج که براتون آموزش داده شد و یه غذای ترش بود این پلو بخاطر طبع شیرین هویج و استفاده از کمی عسل بیشتر به سمت شیرینی میره و رنگ و لعابشم اشتها برانگیزه. برنج‌های مخلوط همیشه پرطرفدارن مثل لوبیا پلو، عدس پلو، سبزی پلو و بقیه‌ی پلو‌های خوشمزه. فکر کنم شما هم اگه یه بار امتحانش کنید مثل من طرفدار پروپا قرصش بشین.

مواد لازم برای تهیه‌ی هویج پلو

برنج ۲ پیمانه
هویج ۵ تا ۶ عدد درشت
مرغ ۳ تکه
پیاز ۳ عدد متوسط
زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
زرشک دلخواه
عسل ۱ الی ۲ قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
نمک و فلفل به مقدار لازم

روش تهیه‌ی هویج پلو

۲ پیمانه برنج رو از ۳ ساعت قبل شسته و مقداری نمک بهش بزنید تا خیس بخوره. داخل قابلمه‌ای ۱.۵ لیوان آب بریزین و مرغهارو داخلش قرار بدین سپس یکی از پیاز‌ها رو به همراه نمک و زردچوبه بهش اضافه کنین تا بپزه و آبش خشک بشه. هویج هارو هم با مقداری آب بذارین تا بپزه.۲ عدد پیاز باقیمانده رو خلالی خرد کرده و با مقداری زردچوبه سرخ کنید.

پیاز‌های خلالی را تفت دهید

وقتی که پیاز‌ها طلایی شدن رب گوجه رو بهش اضافه کرده و هم بزنید تا رب تفت بخوره‌ی بوی خامیش گرفته بشه.

مرغ هارو بعد از پختن به هر صورتی که دوست دارین خرد یا ریش ریش کنید و به رب و پیاز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

افزودن مرغ به بقیه‌ی مواد

هویج رو هم بعد از پختن یا خلالی کنید یا رنده بزنید طبق سلیقه‌ی خودتون. حتی میتونین هویج‌ها رو نگینی هم خرد کنید. هویج خرد شده رو داخل یه قاشق غذاخوری سرخالی روغن کمی تفت دهید و عسل رو بهش اضافه کنید. تفت دادن هویج با عسل باعث باز شدن رنگ هویج میشه. اگه با شیرینی رابطه‌ی خوبی ندارین میتونین از عسل فاکتور بگیرین.

در این مرحله هویج رو هم به بقیه‌ی مواد اضافه کرده و هم بزنید و در صورت تمایل مقداری زرشک به مواد اضافه کنید یا مثل من از زرشک فقط برای تزئین استفاده کنید.

هویج را هم با مواد مخلوط کنید

در قابلمه‌ای مناسب آب ریخته وقتی جوش آمد برنج را درون قابلمه ریخته تا برنج بپزد و حواستون باشه که برنج رو کمی زنده‌تر آبکش کنید. مواد هویج پلو رو هم میتونین لابه لای برنج بذارین و هم میتونین از ابتدا برنج و مواد را مخلوط کرده و دم بگذارید. برای ته دیگ هم میتونین از نون یا سیب زمینی استفاده کنید. وقتی برنج رو داخل قابلمه ریختین چند تا سوراخ به کمک قاشق داخلش ایجاد کنید تا بخار خارج بشه و برنج شفته نشه.

۵ دقیقه‌ی اول حرارت گاز رو زیاد کنید و وقتی دیدین برنج به جلز و ولز افتاد زیرش رو کم کم کنید با اینکار ته دیگتون بهتر در میاد. حدود ۴۰ دقیقه دم کشیدن برنج طول میکشه البته بازم بستگی به میزان برنجتون داره.

منبع: 2نفره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • سوپ هندوانه تابستانی خوشمزه

    حامد 55 دقیقه پیش انواع سوپ 4 بازدید...

  • سبزی قلیه ماهی، ترکیب و نسبت آن

    سبزی قلیه ماهی مهمترین ماده مورد استفاده در تهیه این غذاست، چراکه باعث از بین رفتن بوی نامطبوع ماهی می‌شود. به جرات می توان گفت...

  • طرز تهیه قلیه ماهی شمالی

    قلیه ماهی، یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که بیشتر در مناطقی از کشور که در کنار دریا واقع شده اند یعنی مناطق شمالی و جنوبی طبخ می‌شود. این غذا در...

  • قیقناق صبحانه ای مقوی

    قیقناق نوعی خاگینه محسوب می‌شود که در آذربایجان شرقی مخصوصا تبریز طبخ آن رواج دارد. موادلازم: تخم مرغ ۴ عدد آرد ۱ قاشق...

  • طرز تهیه خورش آلو مسمای گیلانی

    مواد لازم: مرغ برای هر نفر یه تکه آلو قیسی برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد آلو سیاه برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد پیاز ۲ عدد شکر ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه مقداری...

  • تفاوت سوفله با گراتن چیست؟

    سوفله و گراتن هر دو از غذاهایی هستند که آماده کردن آنها زمان کمی از شما می گیرد و جزو غذاهایی است که برای میهمانی ها بسیار مناسب است. اما گراتن...

  • طرز تهیه سوپ شیر و قارچ، پیش غذای خوشمزه و مقوی

    سوپ شیر و قارچ یکی از انواع سوپ های مغذی است که شامل املاح و ویتامین های ضروری برای سیستم دفاعی بدن می باشد و می تواند در بهبود بیماری موثر واقع...

  • قلیه ماهی شمالی و نکات مهم و اصولی در تهیه آن

    قلیه ماهی شمالی نوعی قلیه ماهی است که به سبک خاصی طبخ می شود و مواد مورد استفاده در آن با قلیه ماهی اصل جنوبی تا حدودی متفاوت است....

  • ترشی آلوچه سبز(گوجه سبز)

    آموزش در ادامه... "به نام خدا" آلوچه ها را در ظرف چیده،2-3 حبه سیر لابلایش گذاشته.کمی تمر...

  • طرز تهیه بورانی بادمجان

    مواد لازم: ۶۰۰ گرم بادمجان ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی ۳ حبه سیر ۱ فنجان ماست ۴/۱ تا ۲/۱ فنجان روغن نمک و فلفل به میزان لازم نان لواش یا چیپس پیتاطرز تهیه...

  • چند ترفند مهم برای کباب کردن گوشت و سبزیجات

    جوجه کباب دودی همین که مرغ را روی زغال کباب می‌کنیم تا حدی بوی دود و آتش به خود می‌گیرد، اما برای اینکه بیشتر بوی دود بدهد از پاپریکای دودی یا...

  • معجون رازیانه خانگی پرخاصیت

    حامد 50 دقیقه پیش انواع نوشیدنی 6 بازدید...

  • طرز تهیه شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد. این شربت علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، می‌تواند یک نوشیدنی مفید برای...

  • طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی

    استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستور‌های متفاوتی داره و...

  • طرز تهیه کوکو کدو سبز

    کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکو‌های ایرانی است که به خاطر وجود کدو سبز در آن شاید خیلی‌ها احساس کنند طعم جالبی ندارد. اما ما با مواد موجود در این...

  • طرز تهیه یک صبحانه پنیری ساده و خوشمزه

    امروز هم یک غذای بسیار خوشمزه آموزش داده میشه که خیلی راحت و سریع می‌تونید اون رو به عنوان صبحانه درست کرده و میل کنید. مواد مورد نیاز: ۱ عدد نان...

  • طرز تهیه اشکنه سیب زمینی و نکاتی برای طبخ آن

    اشکنه یکی از غذاهای محلی کشورمان است و به روش‌های متفاوتی طبخ می‌شود. در این مطلب قصد داریم اشکنه سیب زمینی که یکی از انواع خوشمزه این...

  • طرز تهیه بورک اسفناج با خمیر یوفکا

    بورک اسفناج، غذایی ترکی است که با چند لایه خمیر یوفکا و به اشکال و اندازه های مختلفی درست می شود. بورک اسفناج مسطح و مارپیچی، دو نوع...

  • تارت زردآلو و پسته؛ دسر شیک و مجلسی

    ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو...

  • چگونه خطا‌های آشپزی خود را اصلاح کنیم؟

    وب‌سایت شور و شیرین: حتی با تجربه ترین آشپزها ممکن است هنگام آشپزی، اشتباه کنند. از بیش از حد پختن غذا گرفته تا بیش از حد نمک زدن، ممکن است، غذا...

  • طرز تهیه خورشت دال عدس برای رژیم روزانه گیاه خواران

    در رژیم‌های گیاهخواری همراه با حبوبات یکی از غذا‌های مورد اقبال، خورشت دال عدس هندی است. در این نوشته به دستور عمل تهیه خورشت دال عدس می‌پردازیم....

  • طرز تهیه کومپیر ترکیه

    وب سایت سوران: با خوردن غذای کشور‌های دیگه، یک جورایی میشود تو تخیل، به اون کشور‌ها سفر کرد. امروز هم ما میخواهیم سفر کنیم به کشور ترکیه و یکی از...

  • سالمون کبابی یک غذای رژیمی و خوشمزه

    سالمون و گل کلم غذا‌هایی هستند که وقتی ادویه جات را با آن‌ها ترکیب می‌کنید فوق العاده می‌شوند. ادویه جات علاوه بر اینکه می‌توانند طعم غذا را از این...

داغ ترین اخبار