دستور پخت هویج پلو نسبتا شیرین

تبلیغات

دستور پخت هویج پلو نسبتا شیرین

هیچ وقت پیش نیومده که هویج توی یخچال باشه و من واسه درست کردن این غذای خوشمزه وسوسه نشم. بر خلاف خورشت هویج که براتون آموزش داده شد و یه غذای ترش بود این پلو بخاطر طبع شیرین هویج و استفاده از کمی عسل بیشتر به سمت شیرینی میره و رنگ و لعابشم اشتها برانگیزه. برنج‌های مخلوط همیشه پرطرفدارن مثل لوبیا پلو، عدس پلو، سبزی پلو و بقیه‌ی پلو‌های خوشمزه. فکر کنم شما هم اگه یه بار امتحانش کنید مثل من طرفدار پروپا قرصش بشین.

مواد لازم برای تهیه‌ی هویج پلو

برنج ۲ پیمانه
هویج ۵ تا ۶ عدد درشت
مرغ ۳ تکه
پیاز ۳ عدد متوسط
زردچوبه به مقدار لازم
رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
زرشک دلخواه
عسل ۱ الی ۲ قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
نمک و فلفل به مقدار لازم

روش تهیه‌ی هویج پلو

۲ پیمانه برنج رو از ۳ ساعت قبل شسته و مقداری نمک بهش بزنید تا خیس بخوره. داخل قابلمه‌ای ۱.۵ لیوان آب بریزین و مرغهارو داخلش قرار بدین سپس یکی از پیاز‌ها رو به همراه نمک و زردچوبه بهش اضافه کنین تا بپزه و آبش خشک بشه. هویج هارو هم با مقداری آب بذارین تا بپزه.۲ عدد پیاز باقیمانده رو خلالی خرد کرده و با مقداری زردچوبه سرخ کنید.

پیاز‌های خلالی را تفت دهید

وقتی که پیاز‌ها طلایی شدن رب گوجه رو بهش اضافه کرده و هم بزنید تا رب تفت بخوره‌ی بوی خامیش گرفته بشه.

مرغ هارو بعد از پختن به هر صورتی که دوست دارین خرد یا ریش ریش کنید و به رب و پیاز اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.

افزودن مرغ به بقیه‌ی مواد

هویج رو هم بعد از پختن یا خلالی کنید یا رنده بزنید طبق سلیقه‌ی خودتون. حتی میتونین هویج‌ها رو نگینی هم خرد کنید. هویج خرد شده رو داخل یه قاشق غذاخوری سرخالی روغن کمی تفت دهید و عسل رو بهش اضافه کنید. تفت دادن هویج با عسل باعث باز شدن رنگ هویج میشه. اگه با شیرینی رابطه‌ی خوبی ندارین میتونین از عسل فاکتور بگیرین.

در این مرحله هویج رو هم به بقیه‌ی مواد اضافه کرده و هم بزنید و در صورت تمایل مقداری زرشک به مواد اضافه کنید یا مثل من از زرشک فقط برای تزئین استفاده کنید.

هویج را هم با مواد مخلوط کنید

در قابلمه‌ای مناسب آب ریخته وقتی جوش آمد برنج را درون قابلمه ریخته تا برنج بپزد و حواستون باشه که برنج رو کمی زنده‌تر آبکش کنید. مواد هویج پلو رو هم میتونین لابه لای برنج بذارین و هم میتونین از ابتدا برنج و مواد را مخلوط کرده و دم بگذارید. برای ته دیگ هم میتونین از نون یا سیب زمینی استفاده کنید. وقتی برنج رو داخل قابلمه ریختین چند تا سوراخ به کمک قاشق داخلش ایجاد کنید تا بخار خارج بشه و برنج شفته نشه.

۵ دقیقه‌ی اول حرارت گاز رو زیاد کنید و وقتی دیدین برنج به جلز و ولز افتاد زیرش رو کم کم کنید با اینکار ته دیگتون بهتر در میاد. حدود ۴۰ دقیقه دم کشیدن برنج طول میکشه البته بازم بستگی به میزان برنجتون داره.

منبع: 2نفره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه خمیر فوندانت به ۲ روش

    خمیر فوندانت قابلیت شکل پذیری و رنگ پذیری بالایی دارد و غالبا برای تزیین لایه رویی انواع کیک و کاپ کیک استفاده می‌شود. خمیر فوندانت...

  • بیش از ۲۶۰ اسم دوقلو دختر زیبا و خاص

    مجموعه اسم دوقلو دختر که با توجه به زیبایی و هماهنگی در حروف و آوا انتخاب شده‌اند. این اسامی زیبا به شما برای...

  • آشنایی با ساز قانون

    قانون از ساز‌های قدیمی و کهن در موسیقی ایران است که قابلیت نواختن ردیف موسیقی ایرانی را دارد. سازی است زهی مضرابی، یعنی صدای ساز با...

  • بیوگرافی استیو جابز

    بیوگرافی استیو جابز: استیو جابز با نام کامل استیون پال جابز، در ۲۴ فوریه ۱۹۵۵ (۵ اسفند ۱۳۳۳)، در سان فرانسیسکو متولد شد. وی یکی از...

  • درگیری خونین کشتی در قزوین!

    مسابقات انتخابی کشتی استان قزوین به دلیل زدوخورد، چاقوکشی و فحاشی نیمه‌تمام ماند تا کشتی هم از حال بد این روزهای ورزشگاه‌ها و سالن‌های...

  • خبر خوش باشگاه پرسپولیس به خبر بد تبدیل شد!

    باشگاه پرسپولیس نتوانست بودجه لازم را برای پرداخت قسط اول به اعضای تیم تامین کند. ستاره |  سرویس اخبار -    مدیران...

  • استپ وی ۱۱۰ میلیون تومان شد

    بازار امروز قیمت خودرو همچنان با روند صعودی قیمت ها روبه رو است به نحوی که قیمت خودروی استپ وی با رشد ۳ میلیون تومانی به ۱۱۰ میلیون...

  • سودهای کلان بانکی بابت خرید خودرویی که وجود ندارد!

    «خودرو زیر قیمت بازار»، «اقساط طولانی و سود کم»، « قرعه‌کشی با جایزه‌های دهن پرکن» و... همه و همه آپشن‌هایی هستند که شما را به دام...

  • جدیدترین و جذاب‌ترین انواع مدل لباس شب زنانه

    مدل لباس شب معمولا از بین مدل‌‌های لباس زنانه مجلسی بلند و تقریبا پر زرق و برق انتخاب می‌شوند. مدل‌هایی که از جنس پولک، دانتل و حریر...

  • صبحانه‌های چاق کننده برای شما که لاغر هستید

    مجله اینترنتی ستاره: در این مطلب، قصد داریم شما را با طرز تهیه صبحانه‌ های چاق کننده آشنا کنیم. برای شما ۹ دستور صبحانه برای افزایش وزن آماده کرده...

  • طرز تهیه بیسکویت رزماری لیمویی با طعمی خاص و نرم

    بسکوییت لیمویی رزماری دارای طعمی خاص است و بسیار نرم است و طرز تهیه آن هم آسان است. مواد اولیه برای پخت بیکویت رزماری لیمویی  کره نرم  1...

  • کیک تولد پسرانه ماشین در مدل‌های جدید

    یکی از گزینه‌های همیشگی برای کیک تولد پسرانه، کیک ماشین است. فرقی نمی‌کند بزرگسال باشند یا خردسال، کیک تولد پسرانه ماشین در هر سنی...

  • عصرونه چی درست کنم ؟ + بهترین پیشنهاد عصرانه

    عصرونه چی درست کنم ؟ عصرانه وعده‌اي سبک باید باشد ؛ از این رو به فضای زیادی نیاز نیست و می تواند روی میز صبحانه یا ناهار و یا حتی در نشیمن و...

  • روش تشخیص زعفران اصل از تقلبی

    زیرا از این طریق بر وزن طلای سرخ افزوده می‌شود. البته برخی رنگ کردن قسمت‌های سفید این گیاه با رنگ طبیعی زعفران محترمانه‌ترین شیوه در تقلب زعفران...

  • طرز تهیه استیک هندی با سالاد پنیر

    مواد لازم مناسب برای استیک هندی با سالاد پنیر لیموترش:۲ عدد تازه راسته گوساله:۲ تکه ۳۰۰ گرمی گوشت ماست کم چربی:۲۵۰ گرم نعنای تازه:چند ساقه اسفناج...

  • “اشکنه پیاز” را با این روش ساده و سریع تهیه کنید

    مواد لازم برای اشکنه پیاز پیاز متوسط:۲ عدد، خلالی روغن:۴ قاشق غذاخوری زردچوبه:یک قاشق مرباخوری تخم مرغ:۳-۲ عدد نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم...

  • طرز تهیه “کباب قلقلی با ورقه بادمجان”

    مواد لازم برای کباب قلقلی با ورقه بادمجان ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ عدد پیاز رنده شده ۱ ق. س. آرد سوخاری به میزان لازم نمک، فلفل و ادویه ۱ کیلوگرم...

  • طرز پخت حلیم عدس خراسانی

    مواد لازم برای حلیم عدس خراسانی ارزن بدون پوست - ۱ پیمانه گوشت چرخ کرده - ۱۵۰ گرم عدس پخته شده - نصف پیمانه سیر - ۵-۳ حبه پیازداغ - ۲ قاشق سوپ خوری...

  • طرز تهیه قرص آهن خانگی

    مواد لازم برای قرص آهن خانگی: شیره انگور شیره خرما شیره توت مخلوط سه شیره به جای قرص آهن: این سه شیره را به اندازه هم در یک شیشه مخلوط کنید و...

  • طرز تهیه حلیم اراکی

    مواد لازم حلیم اراکی برای ۴ نفر: بلغور گندم ۱ پیمانه آب قلم یا آب معمولی ۳ پیمانه نمک ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون یا کنجد ۱ قاشق سوپخوری دارچین...

  • طرز تهیه دلمه خیار

    مواد لازم برای دلمه خیار: خیار سالادی ۹ عدد گوشت چرخ کرده ۱ پیمانه رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز و فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری نمک ۱/۵...

  • طرز تهیه نان گل مربایی

    مواد لازم برای نان گل مربایی: آرد ۴۰۰ گرم روغن مایع ۳۵ گرم شیر ولرم با دمای ۴۵ درجه ۱/۲ پیمانه تخم مرغ یک عدد شکر یک قاشق سوپخوری زرده تخم مرغ...

  • طرز تهیه قورمه سبزی آذری

    چون این روش سرخ کردن گوشت کمی وقت گیر و مشکل است به مرور روش طبخ گوشت قورمه سبزی فرق کرده و شده آن چیزی که امروزه باهاش قورمه سبزی پخته می‌شود،...

داغ ترین اخبار