دستور پختی متفاوت از ته چین گوشت و بادمجان

تبلیغات

دستور پختی متفاوت از ته چین گوشت و بادمجان

ته چین از غذا‌های لذیذ و پر طرفدار ما ایرونی هاست که به روش‌های کمی متفاوتی تهیه میشه. ته چین مرغ رو قبلا در مطلبی براتون گذاشته بودم و خانوم محمد هاشم هم ته چین مرغ دیگه‌ای رو پارسال براتون گذاشتن. در این مطلب مدل دیگه‌ای از ته چین رو که ته چین گوشت و بادمجون هست میذارم که طعم خیلی خوبی داره و بسیار مناسب برای مهمانی هاست و میتونه در کنار غذا‌های دیگه جلوه و زیبایی خاصی داشته باشه و سفره تون رو زیباتر کنه. مهمترین نکته ته چین وا نرفتن اون هست که با نکاتی که در این مطلب خدمتتون عرض میکنم میتونید یک ته چین خیلی خوب درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت و بادمجان

برنج ۳ پیمانه
ماست ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده نصف استکان
بادمجان ۳ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق
پیاز ۱ عدد
روغن نصف لیوان

روش تهیه ته چین گوشت و بادمجون

برای تهیه ته چین بهتره قبل از هر کاری بهتره که برنجتون رو خیس بدید. البته خیلی ضروری نیست و تنها باعث نتیجه بهتر کارتون میشه. بعد هم طبق توضیحاتی که در مطلب برنج دادم آبکش کنید. بهتره برنج رو کمی نپخته‌تر آبکش کنید که ته چین شل نشه. بادمجان‌ها رو حلقه حلقه کنید و نمک بزنید و بذارید کمی تیزآبش بره. بعد هم در روغن سرخ کنید. گوشت‌ها رو هم با پیاز تفت بدید و بهش رب اضافه کنید. نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین هم بزنید.

من برای اینکه ته چین بهتری داشته باشم و آب ماست باعث شل شدن ته چینم نشه در زمانی که داشتم مواد میانی ته چین رو آماده میکردم٬ ماست رو در تنظیف گذاشتم تا کمی آبش بره. در نهایت بعد از حدود نیم ساعت چکیدن مثل این عکس شد.

در ادامه ماست رو در پارچه تمیزی بچکانیدماست رو در پارچه تمیزی بچکانید من برای ته چین از زرده تخم مرغ استفاده کردم. البته وقتی خواستم زرده‌ها رو جدا کنم اجازه دادم مقدار کمی از سفیده هم همراه زرده بافی بمونه.

ماست و برنج و زعفران و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید

جالا ماست و تخم مرغ و زعفرون رو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد هم تمام برنج رو بهشت اضافه میکنیم. یکی دو قاشق روغن هم به مخلوط برنج اضافه کردم.

ترکیب ماست و برنج و زعفران و تخم مرغ

حالا داخل قابلمه رو با روغن چرب کنید. کمی روغن هم کفش بریزید. مقداری از برنج رو کف قابلمه بریزید و روش رو با قاشق فشار بدید. بعد بادمجون‌ها رو روش میچینیم و مواد گوشت رو روی بادمجون‌ها میریزیم. مقداری برنج روی همش میریزیم و باز با قاشق فشار میدیم. مجددا یک لایه بادمجان و گوشت و بعد هم برنج باقی مونده رو بهش اضافه می‌کنیم.

اگه میخواید لایه‌های داخل ته چینتون پیدا نشه باید مواد میانی رو وسط‌تر بریزید تا وقتی روی برنج رو فشار میدید مواد از کناره‌های برنج خارج نشه.

یک لایه برنج. یک لایه مواد میانی و باز یک لایه برنج

انتهای کار رو با قاشق کاملا فشار میدیم. این کار باعث میشه بعد از پخت ته چینتون وا نره. بعد هم روی حرارت کم میذاریم تا خوب دم بکشه. من برای اینکه کاملا دم بشه و ته دیگ یک دست و خوشگلی داشته باشم روی شعله بزرگ گاز با حرارت کم گذاشتم و شعله پخش کن هم روش گذاشتم و حدود یک ساعت و ربع طول کشید که دم بکشه. شما با توجه به حرارت و قابلمه تون تنظیم کنید. چیزی بین ۴۰ دقیقه تا یک ساعت و نیم ممکنه زمان ببره.

انتهای کار

ته چینتون وقتی حاضره که دورش کمی جمع بشه و وقتی قابلمه رو تکون میدید ته چینتون از دیواره‌ها به راحتی جدا بشه و تکون بخوره. اگه در عکس زیر هم خوب دقت کنید دور ته چین کمی جمع شده و از دیواره جدا شده.

نکات مهم برای وا نرفتن ته چین

برای اینکه ته چینتون شل نشه و وا نره اولین چیزی که مهمه مقدار ماست هست. ماست رو باید به اندازه مصرف کنید. اگر ماستتون زیاد باشه ته چین شل میشه و اگر کم باشه دونه‌های برنج خوب به هم نمیچسبه. برنج رو هم باید نپخته‌تر آبکش کنید که در ترکیب با ماست و تخم مرغ شل نشه و وا نره. تعداد تخم مرغ هم مهمه. اگه تخم مرغتون کم باشه ممکنه ته چینتون وا بره. چون تخم مرغ به عنوان یه چسب عمل میکنه.

اگه کف قابلمه چرب نباشه میتونه باعث چسبیدن ته چین به دیواره‌های قابلمه بشه و باعث خراب شدن کارتون بشه.
بهتره برای ته چین از بهترین قابلمه نچسبی که دارید استفاده کنید. اگه قابلمه سرامیکی داشته باشید برای این کار خیلی بهتره.

تزیین ته چین

ته چینتون رو میتونید با انواع سبزیجات و ماست چکیده و خلال‌ها تزیین کنید. من بادمجونی رو ورقه طولی نازک سرخ کردم و باهاش گل درست کردم و دورش رو هم جعفری چیدم.

منبع: ۲ نفره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه خمیر فوندانت به ۲ روش

    خمیر فوندانت قابلیت شکل پذیری و رنگ پذیری بالایی دارد و غالبا برای تزیین لایه رویی انواع کیک و کاپ کیک استفاده می‌شود. خمیر فوندانت...

  • بیش از ۲۶۰ اسم دوقلو دختر زیبا و خاص

    مجموعه اسم دوقلو دختر که با توجه به زیبایی و هماهنگی در حروف و آوا انتخاب شده‌اند. این اسامی زیبا به شما برای...

  • آشنایی با ساز قانون

    قانون از ساز‌های قدیمی و کهن در موسیقی ایران است که قابلیت نواختن ردیف موسیقی ایرانی را دارد. سازی است زهی مضرابی، یعنی صدای ساز با...

  • بیوگرافی استیو جابز

    بیوگرافی استیو جابز: استیو جابز با نام کامل استیون پال جابز، در ۲۴ فوریه ۱۹۵۵ (۵ اسفند ۱۳۳۳)، در سان فرانسیسکو متولد شد. وی یکی از...

  • درگیری خونین کشتی در قزوین!

    مسابقات انتخابی کشتی استان قزوین به دلیل زدوخورد، چاقوکشی و فحاشی نیمه‌تمام ماند تا کشتی هم از حال بد این روزهای ورزشگاه‌ها و سالن‌های...

  • خبر خوش باشگاه پرسپولیس به خبر بد تبدیل شد!

    باشگاه پرسپولیس نتوانست بودجه لازم را برای پرداخت قسط اول به اعضای تیم تامین کند. ستاره |  سرویس اخبار -    مدیران...

  • استپ وی ۱۱۰ میلیون تومان شد

    بازار امروز قیمت خودرو همچنان با روند صعودی قیمت ها روبه رو است به نحوی که قیمت خودروی استپ وی با رشد ۳ میلیون تومانی به ۱۱۰ میلیون...

  • سودهای کلان بانکی بابت خرید خودرویی که وجود ندارد!

    «خودرو زیر قیمت بازار»، «اقساط طولانی و سود کم»، « قرعه‌کشی با جایزه‌های دهن پرکن» و... همه و همه آپشن‌هایی هستند که شما را به دام...

  • جدیدترین و جذاب‌ترین انواع مدل لباس شب زنانه

    مدل لباس شب معمولا از بین مدل‌‌های لباس زنانه مجلسی بلند و تقریبا پر زرق و برق انتخاب می‌شوند. مدل‌هایی که از جنس پولک، دانتل و حریر...

  • صبحانه‌های چاق کننده برای شما که لاغر هستید

    مجله اینترنتی ستاره: در این مطلب، قصد داریم شما را با طرز تهیه صبحانه‌ های چاق کننده آشنا کنیم. برای شما ۹ دستور صبحانه برای افزایش وزن آماده کرده...

  • طرز تهیه بیسکویت رزماری لیمویی با طعمی خاص و نرم

    بسکوییت لیمویی رزماری دارای طعمی خاص است و بسیار نرم است و طرز تهیه آن هم آسان است. مواد اولیه برای پخت بیکویت رزماری لیمویی  کره نرم  1...

  • کیک تولد پسرانه ماشین در مدل‌های جدید

    یکی از گزینه‌های همیشگی برای کیک تولد پسرانه، کیک ماشین است. فرقی نمی‌کند بزرگسال باشند یا خردسال، کیک تولد پسرانه ماشین در هر سنی...

  • عصرونه چی درست کنم ؟ + بهترین پیشنهاد عصرانه

    عصرونه چی درست کنم ؟ عصرانه وعده‌اي سبک باید باشد ؛ از این رو به فضای زیادی نیاز نیست و می تواند روی میز صبحانه یا ناهار و یا حتی در نشیمن و...

  • روش تشخیص زعفران اصل از تقلبی

    زیرا از این طریق بر وزن طلای سرخ افزوده می‌شود. البته برخی رنگ کردن قسمت‌های سفید این گیاه با رنگ طبیعی زعفران محترمانه‌ترین شیوه در تقلب زعفران...

  • طرز تهیه استیک هندی با سالاد پنیر

    مواد لازم مناسب برای استیک هندی با سالاد پنیر لیموترش:۲ عدد تازه راسته گوساله:۲ تکه ۳۰۰ گرمی گوشت ماست کم چربی:۲۵۰ گرم نعنای تازه:چند ساقه اسفناج...

  • “اشکنه پیاز” را با این روش ساده و سریع تهیه کنید

    مواد لازم برای اشکنه پیاز پیاز متوسط:۲ عدد، خلالی روغن:۴ قاشق غذاخوری زردچوبه:یک قاشق مرباخوری تخم مرغ:۳-۲ عدد نمک و فلفل قرمز:به میزان لازم...

  • طرز تهیه “کباب قلقلی با ورقه بادمجان”

    مواد لازم برای کباب قلقلی با ورقه بادمجان ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ عدد پیاز رنده شده ۱ ق. س. آرد سوخاری به میزان لازم نمک، فلفل و ادویه ۱ کیلوگرم...

  • طرز پخت حلیم عدس خراسانی

    مواد لازم برای حلیم عدس خراسانی ارزن بدون پوست - ۱ پیمانه گوشت چرخ کرده - ۱۵۰ گرم عدس پخته شده - نصف پیمانه سیر - ۵-۳ حبه پیازداغ - ۲ قاشق سوپ خوری...

  • طرز تهیه قرص آهن خانگی

    مواد لازم برای قرص آهن خانگی: شیره انگور شیره خرما شیره توت مخلوط سه شیره به جای قرص آهن: این سه شیره را به اندازه هم در یک شیشه مخلوط کنید و...

  • طرز تهیه حلیم اراکی

    مواد لازم حلیم اراکی برای ۴ نفر: بلغور گندم ۱ پیمانه آب قلم یا آب معمولی ۳ پیمانه نمک ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون یا کنجد ۱ قاشق سوپخوری دارچین...

  • طرز تهیه دلمه خیار

    مواد لازم برای دلمه خیار: خیار سالادی ۹ عدد گوشت چرخ کرده ۱ پیمانه رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری فلفل قرمز و فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری نمک ۱/۵...

  • طرز تهیه نان گل مربایی

    مواد لازم برای نان گل مربایی: آرد ۴۰۰ گرم روغن مایع ۳۵ گرم شیر ولرم با دمای ۴۵ درجه ۱/۲ پیمانه تخم مرغ یک عدد شکر یک قاشق سوپخوری زرده تخم مرغ...

  • طرز تهیه قورمه سبزی آذری

    چون این روش سرخ کردن گوشت کمی وقت گیر و مشکل است به مرور روش طبخ گوشت قورمه سبزی فرق کرده و شده آن چیزی که امروزه باهاش قورمه سبزی پخته می‌شود،...

داغ ترین اخبار