تبلیغات

دستور پختی متفاوت از ته چین گوشت و بادمجان

ته چین از غذا‌های لذیذ و پر طرفدار ما ایرونی هاست که به روش‌های کمی متفاوتی تهیه میشه. ته چین مرغ رو قبلا در مطلبی براتون گذاشته بودم و خانوم محمد هاشم هم ته چین مرغ دیگه‌ای رو پارسال براتون گذاشتن. در این مطلب مدل دیگه‌ای از ته چین رو که ته چین گوشت و بادمجون هست میذارم که طعم خیلی خوبی داره و بسیار مناسب برای مهمانی هاست و میتونه در کنار غذا‌های دیگه جلوه و زیبایی خاصی داشته باشه و سفره تون رو زیباتر کنه. مهمترین نکته ته چین وا نرفتن اون هست که با نکاتی که در این مطلب خدمتتون عرض میکنم میتونید یک ته چین خیلی خوب درست کنید.

مواد لازم برای تهیه ته چین گوشت و بادمجان

برنج ۳ پیمانه
ماست ۱ لیوان
زرده تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده نصف استکان
بادمجان ۳ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۲ قاشق
پیاز ۱ عدد
روغن نصف لیوان

روش تهیه ته چین گوشت و بادمجون

برای تهیه ته چین بهتره قبل از هر کاری بهتره که برنجتون رو خیس بدید. البته خیلی ضروری نیست و تنها باعث نتیجه بهتر کارتون میشه. بعد هم طبق توضیحاتی که در مطلب برنج دادم آبکش کنید. بهتره برنج رو کمی نپخته‌تر آبکش کنید که ته چین شل نشه. بادمجان‌ها رو حلقه حلقه کنید و نمک بزنید و بذارید کمی تیزآبش بره. بعد هم در روغن سرخ کنید. گوشت‌ها رو هم با پیاز تفت بدید و بهش رب اضافه کنید. نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین هم بزنید.

من برای اینکه ته چین بهتری داشته باشم و آب ماست باعث شل شدن ته چینم نشه در زمانی که داشتم مواد میانی ته چین رو آماده میکردم٬ ماست رو در تنظیف گذاشتم تا کمی آبش بره. در نهایت بعد از حدود نیم ساعت چکیدن مثل این عکس شد.

در ادامه ماست رو در پارچه تمیزی بچکانیدماست رو در پارچه تمیزی بچکانید من برای ته چین از زرده تخم مرغ استفاده کردم. البته وقتی خواستم زرده‌ها رو جدا کنم اجازه دادم مقدار کمی از سفیده هم همراه زرده بافی بمونه.

ماست و برنج و زعفران و تخم مرغ رو باهم مخلوط کنید

جالا ماست و تخم مرغ و زعفرون رو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا یکدست بشه. بعد هم تمام برنج رو بهشت اضافه میکنیم. یکی دو قاشق روغن هم به مخلوط برنج اضافه کردم.

ترکیب ماست و برنج و زعفران و تخم مرغ

حالا داخل قابلمه رو با روغن چرب کنید. کمی روغن هم کفش بریزید. مقداری از برنج رو کف قابلمه بریزید و روش رو با قاشق فشار بدید. بعد بادمجون‌ها رو روش میچینیم و مواد گوشت رو روی بادمجون‌ها میریزیم. مقداری برنج روی همش میریزیم و باز با قاشق فشار میدیم. مجددا یک لایه بادمجان و گوشت و بعد هم برنج باقی مونده رو بهش اضافه می‌کنیم.

اگه میخواید لایه‌های داخل ته چینتون پیدا نشه باید مواد میانی رو وسط‌تر بریزید تا وقتی روی برنج رو فشار میدید مواد از کناره‌های برنج خارج نشه.

یک لایه برنج. یک لایه مواد میانی و باز یک لایه برنج

انتهای کار رو با قاشق کاملا فشار میدیم. این کار باعث میشه بعد از پخت ته چینتون وا نره. بعد هم روی حرارت کم میذاریم تا خوب دم بکشه. من برای اینکه کاملا دم بشه و ته دیگ یک دست و خوشگلی داشته باشم روی شعله بزرگ گاز با حرارت کم گذاشتم و شعله پخش کن هم روش گذاشتم و حدود یک ساعت و ربع طول کشید که دم بکشه. شما با توجه به حرارت و قابلمه تون تنظیم کنید. چیزی بین ۴۰ دقیقه تا یک ساعت و نیم ممکنه زمان ببره.

انتهای کار

ته چینتون وقتی حاضره که دورش کمی جمع بشه و وقتی قابلمه رو تکون میدید ته چینتون از دیواره‌ها به راحتی جدا بشه و تکون بخوره. اگه در عکس زیر هم خوب دقت کنید دور ته چین کمی جمع شده و از دیواره جدا شده.

نکات مهم برای وا نرفتن ته چین

برای اینکه ته چینتون شل نشه و وا نره اولین چیزی که مهمه مقدار ماست هست. ماست رو باید به اندازه مصرف کنید. اگر ماستتون زیاد باشه ته چین شل میشه و اگر کم باشه دونه‌های برنج خوب به هم نمیچسبه. برنج رو هم باید نپخته‌تر آبکش کنید که در ترکیب با ماست و تخم مرغ شل نشه و وا نره. تعداد تخم مرغ هم مهمه. اگه تخم مرغتون کم باشه ممکنه ته چینتون وا بره. چون تخم مرغ به عنوان یه چسب عمل میکنه.

اگه کف قابلمه چرب نباشه میتونه باعث چسبیدن ته چین به دیواره‌های قابلمه بشه و باعث خراب شدن کارتون بشه.
بهتره برای ته چین از بهترین قابلمه نچسبی که دارید استفاده کنید. اگه قابلمه سرامیکی داشته باشید برای این کار خیلی بهتره.

تزیین ته چین

ته چینتون رو میتونید با انواع سبزیجات و ماست چکیده و خلال‌ها تزیین کنید. من بادمجونی رو ورقه طولی نازک سرخ کردم و باهاش گل درست کردم و دورش رو هم جعفری چیدم.

منبع: ۲ نفره

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • سوپ هندوانه تابستانی خوشمزه

    حامد 55 دقیقه پیش انواع سوپ 4 بازدید...

  • سبزی قلیه ماهی، ترکیب و نسبت آن

    سبزی قلیه ماهی مهمترین ماده مورد استفاده در تهیه این غذاست، چراکه باعث از بین رفتن بوی نامطبوع ماهی می‌شود. به جرات می توان گفت...

  • طرز تهیه قلیه ماهی شمالی

    قلیه ماهی، یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که بیشتر در مناطقی از کشور که در کنار دریا واقع شده اند یعنی مناطق شمالی و جنوبی طبخ می‌شود. این غذا در...

  • قیقناق صبحانه ای مقوی

    قیقناق نوعی خاگینه محسوب می‌شود که در آذربایجان شرقی مخصوصا تبریز طبخ آن رواج دارد. موادلازم: تخم مرغ ۴ عدد آرد ۱ قاشق...

  • طرز تهیه خورش آلو مسمای گیلانی

    مواد لازم: مرغ برای هر نفر یه تکه آلو قیسی برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد آلو سیاه برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد پیاز ۲ عدد شکر ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه مقداری...

  • تفاوت سوفله با گراتن چیست؟

    سوفله و گراتن هر دو از غذاهایی هستند که آماده کردن آنها زمان کمی از شما می گیرد و جزو غذاهایی است که برای میهمانی ها بسیار مناسب است. اما گراتن...

  • طرز تهیه سوپ شیر و قارچ، پیش غذای خوشمزه و مقوی

    سوپ شیر و قارچ یکی از انواع سوپ های مغذی است که شامل املاح و ویتامین های ضروری برای سیستم دفاعی بدن می باشد و می تواند در بهبود بیماری موثر واقع...

  • قلیه ماهی شمالی و نکات مهم و اصولی در تهیه آن

    قلیه ماهی شمالی نوعی قلیه ماهی است که به سبک خاصی طبخ می شود و مواد مورد استفاده در آن با قلیه ماهی اصل جنوبی تا حدودی متفاوت است....

  • ترشی آلوچه سبز(گوجه سبز)

    آموزش در ادامه... "به نام خدا" آلوچه ها را در ظرف چیده،2-3 حبه سیر لابلایش گذاشته.کمی تمر...

  • طرز تهیه بورانی بادمجان

    مواد لازم: ۶۰۰ گرم بادمجان ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی ۳ حبه سیر ۱ فنجان ماست ۴/۱ تا ۲/۱ فنجان روغن نمک و فلفل به میزان لازم نان لواش یا چیپس پیتاطرز تهیه...

  • چند ترفند مهم برای کباب کردن گوشت و سبزیجات

    جوجه کباب دودی همین که مرغ را روی زغال کباب می‌کنیم تا حدی بوی دود و آتش به خود می‌گیرد، اما برای اینکه بیشتر بوی دود بدهد از پاپریکای دودی یا...

  • معجون رازیانه خانگی پرخاصیت

    حامد 50 دقیقه پیش انواع نوشیدنی 6 بازدید...

  • طرز تهیه شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد. این شربت علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، می‌تواند یک نوشیدنی مفید برای...

  • طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی

    استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستور‌های متفاوتی داره و...

  • طرز تهیه کوکو کدو سبز

    کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکو‌های ایرانی است که به خاطر وجود کدو سبز در آن شاید خیلی‌ها احساس کنند طعم جالبی ندارد. اما ما با مواد موجود در این...

  • طرز تهیه یک صبحانه پنیری ساده و خوشمزه

    امروز هم یک غذای بسیار خوشمزه آموزش داده میشه که خیلی راحت و سریع می‌تونید اون رو به عنوان صبحانه درست کرده و میل کنید. مواد مورد نیاز: ۱ عدد نان...

  • طرز تهیه اشکنه سیب زمینی و نکاتی برای طبخ آن

    اشکنه یکی از غذاهای محلی کشورمان است و به روش‌های متفاوتی طبخ می‌شود. در این مطلب قصد داریم اشکنه سیب زمینی که یکی از انواع خوشمزه این...

  • طرز تهیه بورک اسفناج با خمیر یوفکا

    بورک اسفناج، غذایی ترکی است که با چند لایه خمیر یوفکا و به اشکال و اندازه های مختلفی درست می شود. بورک اسفناج مسطح و مارپیچی، دو نوع...

  • تارت زردآلو و پسته؛ دسر شیک و مجلسی

    ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو...

  • چگونه خطا‌های آشپزی خود را اصلاح کنیم؟

    وب‌سایت شور و شیرین: حتی با تجربه ترین آشپزها ممکن است هنگام آشپزی، اشتباه کنند. از بیش از حد پختن غذا گرفته تا بیش از حد نمک زدن، ممکن است، غذا...

  • طرز تهیه خورشت دال عدس برای رژیم روزانه گیاه خواران

    در رژیم‌های گیاهخواری همراه با حبوبات یکی از غذا‌های مورد اقبال، خورشت دال عدس هندی است. در این نوشته به دستور عمل تهیه خورشت دال عدس می‌پردازیم....

  • طرز تهیه کومپیر ترکیه

    وب سایت سوران: با خوردن غذای کشور‌های دیگه، یک جورایی میشود تو تخیل، به اون کشور‌ها سفر کرد. امروز هم ما میخواهیم سفر کنیم به کشور ترکیه و یکی از...

  • سالمون کبابی یک غذای رژیمی و خوشمزه

    سالمون و گل کلم غذا‌هایی هستند که وقتی ادویه جات را با آن‌ها ترکیب می‌کنید فوق العاده می‌شوند. ادویه جات علاوه بر اینکه می‌توانند طعم غذا را از این...

داغ ترین اخبار