تبلیغات

کُبه لبنانی؛ بفرمایید افطاری

هفته نامه سلامت: کبه لبنانی غذایی خوشمزه هست که بسیار ظاهر زیبا و جالبی دارد با وجود اینکه جزء غذاهای سرخ کردنی محسوب میشود ولی در هنگام سرخ کردن مقدار خیلی کمی روغن جذب میکند. پیشنهاد می‌کنیم این غذای خوشمزه را برای افطار تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

زمان لازم برای آماده شدن: 90 دقیقه

مواد لازم بخش بیرونی کُبه (برای 6 نفر)

بلغور 3 لیوان 320 کیلوکالری
آرد سبوس دار 2 لیوان 240 کیلوکالری
روغن کانولا 6 قاشق غذاخوری 540 کیلوکالری
پودر فلفل قرمز یا سیاه 1 قاشق غذاخوری 0 کیلوکالری
نمک 2 قاشق مرباخوری 0 کیلوکالری
زیره سبز 1 قاشق غذاخوری 0 کیلوکالری
آب 1 لیوان 0 کیلوکالری

مواد لازم بخش درونی کُبه (برای 6 نفر)

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری 270 کیلوکالری
پیاز بزرگ و خرد شده 2 عدد 50 کیلوکالری
گوشت چرخ کرده 600 گرم 1100 کیلوکالری
ادویه دلخواه 0.5 قاشق چای خوری 0 کیلوکالری
نمک 0.5 قاشق چای خوری 0 کیلوکالری
دارچین 0.5 قاشق چای خوری 0 کیلوکالری
روغن سرخ کردنی 5 قاشق غذاخوری 400 کیلوکالری

بفرمایید کُبه لبنانی

طرز تهیه:

1. برای آماده کردن کُبه، ابتدا باید مواد بیرونی با خمیر آن را آماده کنید. به این منظور ابتدا آرد، روغن کانولا، فلفل قرمز یا سیاه، نمک و زیره را با یکدیگر مخلوط کنید. در همین حال، اجازه بدهید بلغورها با آب به خوبی بپزند و کاملا نرم شوند.

2. بلغورها را بعد از کشیده شدن آبشان کنار بگذارید تا کاملا خنک شوند.

3. حالا که ترکیب آرد طعم دار را آماده کرده اید و بلغورها هم در حال خنک شدن هستند، روغن زیتون مخصوص سرخ کردن را در تابه نچسبی گرم کنید.

4. پیازهایی که کاملا ریز و نگینی خرد کرده اید را در حد سبک شدن تفت بدهید.

5. گوشت چرخ کرده، نمک و ادویه های دلخواه تان را به پیازها اضافه کنید و تا سرخ شدن کامل گوشت و پختن آن به تفت دادن خود ادامه بدهید.

6. قبل از خاموش کردن حرارت، دارچین را به سایر مواد داخل تابه بیفزایید و حرارت را خاموش کنید.

7. بلغوری که کاملا خنک شده را چند بار چرخ کنید یا داخل غذاساز بریزید تا بافتی خمیری و چسبنده پیدا کند.

8. به اندازه یک گردو از خمیر بلغور جدا کنید، آن را در دستتان به شکلی گرد یا بیضی دربیاورید، وسط آن را با انگشت شست تان کمی فشار بدهید تا حفرهای ایجاد شود، مقداری مایه گوشتی در این حفره بریزید و بلغور را به شکل گردو یا استوانه ای شکل ببندید.

9. توپ های بلغوری را کنار بگذارید تا تمام خمیر بلغور و مایه گوشتی تان تمام شود.

10. توپ های کُبه را در مخلوط آرد، نمک و ادویه ها به خوبی بغلتانید تا تمام سطح بلغور پوشیده از خمیر آردی تان شود.

11. این توپ ها را در روغن سرخ کردنی که از قبل کاملا داغ شده، بیندازید تا سرخ و طلایی شوند.

12. سپس آنها را از روغن خارج کنید و روی دستمال جاذب روغن قرار دهید.

13. بعد از کشیده شدن روغن کُبه ها، می توانید آنها را به صورت کاملا گرم سرو کنید.

7 راز پخت کُبه

سامان گلریز، مدرس آشپزی:

1. اگر می خواهید عطر کُبه خود را بسیار بیشتر و جذاب تر کنید، بهتر است در مواد میانی آن از جعفری تازه و ساطوری شده هم کمک بگیرید.

2. در برخی از انواع کُبه ها می توان از زرشک هم در مواد میانی استفاده کرد.

3. معمولا برای تهیه کُبه های اصیل عربی از دانه های برشته ای مانند دانه صنوبر و بادام هندی خردشده و برشته در مواد میانی کُبه استفاده می شود.

4. برای جذاب تر شدن ظاهر کُبه ها می توانید مقداری کنجد خام را هم با آرد أن ترکیب کنید.

5. برای یکدست شدن رنگ ظاهری و بافت کُبه، بهتر است هنگام سرخ کردن آنها از ظرف کوچک اما عمیقی استفاده کنید تا کُبه ها هنگام سرخ شدن داخل روغن غوطه ور شوند. سپس کُبه های سرخ شده را روی دستمال جاذب قرار دهید تا روغن اضافی شان کشیده شود.

6. اگر با طعم تند مشکلی ندارید، می توانید کنار هر ظرف کُبه مقداری سس چیلی با فلفل چیلی هم سرو کنید.

7. پاشیدن مقداری جعفری تازه ساطوری شده روی کُبه ها که با کمی سرکه بالزامیک و روغن زیتون طعم دار شده باشد، باعث جذابیت بیشتر در طعم آنها می شود.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • سوپ هندوانه تابستانی خوشمزه

    حامد 55 دقیقه پیش انواع سوپ 4 بازدید...

  • سبزی قلیه ماهی، ترکیب و نسبت آن

    سبزی قلیه ماهی مهمترین ماده مورد استفاده در تهیه این غذاست، چراکه باعث از بین رفتن بوی نامطبوع ماهی می‌شود. به جرات می توان گفت...

  • طرز تهیه قلیه ماهی شمالی

    قلیه ماهی، یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که بیشتر در مناطقی از کشور که در کنار دریا واقع شده اند یعنی مناطق شمالی و جنوبی طبخ می‌شود. این غذا در...

  • قیقناق صبحانه ای مقوی

    قیقناق نوعی خاگینه محسوب می‌شود که در آذربایجان شرقی مخصوصا تبریز طبخ آن رواج دارد. موادلازم: تخم مرغ ۴ عدد آرد ۱ قاشق...

  • طرز تهیه خورش آلو مسمای گیلانی

    مواد لازم: مرغ برای هر نفر یه تکه آلو قیسی برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد آلو سیاه برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد پیاز ۲ عدد شکر ۲ قاشق غذاخوری زردچوبه مقداری...

  • تفاوت سوفله با گراتن چیست؟

    سوفله و گراتن هر دو از غذاهایی هستند که آماده کردن آنها زمان کمی از شما می گیرد و جزو غذاهایی است که برای میهمانی ها بسیار مناسب است. اما گراتن...

  • طرز تهیه سوپ شیر و قارچ، پیش غذای خوشمزه و مقوی

    سوپ شیر و قارچ یکی از انواع سوپ های مغذی است که شامل املاح و ویتامین های ضروری برای سیستم دفاعی بدن می باشد و می تواند در بهبود بیماری موثر واقع...

  • قلیه ماهی شمالی و نکات مهم و اصولی در تهیه آن

    قلیه ماهی شمالی نوعی قلیه ماهی است که به سبک خاصی طبخ می شود و مواد مورد استفاده در آن با قلیه ماهی اصل جنوبی تا حدودی متفاوت است....

  • ترشی آلوچه سبز(گوجه سبز)

    آموزش در ادامه... "به نام خدا" آلوچه ها را در ظرف چیده،2-3 حبه سیر لابلایش گذاشته.کمی تمر...

  • طرز تهیه بورانی بادمجان

    مواد لازم: ۶۰۰ گرم بادمجان ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی ۳ حبه سیر ۱ فنجان ماست ۴/۱ تا ۲/۱ فنجان روغن نمک و فلفل به میزان لازم نان لواش یا چیپس پیتاطرز تهیه...

  • چند ترفند مهم برای کباب کردن گوشت و سبزیجات

    جوجه کباب دودی همین که مرغ را روی زغال کباب می‌کنیم تا حدی بوی دود و آتش به خود می‌گیرد، اما برای اینکه بیشتر بوی دود بدهد از پاپریکای دودی یا...

  • معجون رازیانه خانگی پرخاصیت

    حامد 50 دقیقه پیش انواع نوشیدنی 6 بازدید...

  • طرز تهیه شربت سکنجبین

    شربت سکنجبین یکی از قدیمی‌ترین شربت‌های ایرانی است که قدمت زیادی دارد. این شربت علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد، می‌تواند یک نوشیدنی مفید برای...

  • طرز تهیه استرامبولی ایتالیایی

    استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستور‌های متفاوتی داره و...

  • طرز تهیه کوکو کدو سبز

    کوکوی کدو سبز یکی از انواع کوکو‌های ایرانی است که به خاطر وجود کدو سبز در آن شاید خیلی‌ها احساس کنند طعم جالبی ندارد. اما ما با مواد موجود در این...

  • طرز تهیه یک صبحانه پنیری ساده و خوشمزه

    امروز هم یک غذای بسیار خوشمزه آموزش داده میشه که خیلی راحت و سریع می‌تونید اون رو به عنوان صبحانه درست کرده و میل کنید. مواد مورد نیاز: ۱ عدد نان...

  • طرز تهیه اشکنه سیب زمینی و نکاتی برای طبخ آن

    اشکنه یکی از غذاهای محلی کشورمان است و به روش‌های متفاوتی طبخ می‌شود. در این مطلب قصد داریم اشکنه سیب زمینی که یکی از انواع خوشمزه این...

  • طرز تهیه بورک اسفناج با خمیر یوفکا

    بورک اسفناج، غذایی ترکی است که با چند لایه خمیر یوفکا و به اشکال و اندازه های مختلفی درست می شود. بورک اسفناج مسطح و مارپیچی، دو نوع...

  • تارت زردآلو و پسته؛ دسر شیک و مجلسی

    ماهنامه کیک و شیرینی - سعیده آقایی: تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. در این مطلب طرز تهیه تارت زردآلو...

  • چگونه خطا‌های آشپزی خود را اصلاح کنیم؟

    وب‌سایت شور و شیرین: حتی با تجربه ترین آشپزها ممکن است هنگام آشپزی، اشتباه کنند. از بیش از حد پختن غذا گرفته تا بیش از حد نمک زدن، ممکن است، غذا...

  • طرز تهیه خورشت دال عدس برای رژیم روزانه گیاه خواران

    در رژیم‌های گیاهخواری همراه با حبوبات یکی از غذا‌های مورد اقبال، خورشت دال عدس هندی است. در این نوشته به دستور عمل تهیه خورشت دال عدس می‌پردازیم....

  • طرز تهیه کومپیر ترکیه

    وب سایت سوران: با خوردن غذای کشور‌های دیگه، یک جورایی میشود تو تخیل، به اون کشور‌ها سفر کرد. امروز هم ما میخواهیم سفر کنیم به کشور ترکیه و یکی از...

  • سالمون کبابی یک غذای رژیمی و خوشمزه

    سالمون و گل کلم غذا‌هایی هستند که وقتی ادویه جات را با آن‌ها ترکیب می‌کنید فوق العاده می‌شوند. ادویه جات علاوه بر اینکه می‌توانند طعم غذا را از این...

داغ ترین اخبار