بال مرغ با عسل و زنجبیل، ناهاری تند و خوشمزه

تبلیغات

بال مرغ با عسل و زنجبیل، ناهاری تند و خوشمزه

این بال های ترد، تند و خوشمزه را حتما امتحان کنید.

مواد لازم:

بال مرغ ۲۵ عدد
پیازچه ۵ ساقه
عسل ۵ قاشق غذاخوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
زنجبیل به میزان لازم
آویشن ۵ شاخه

بال مرغ با عسل و زنجبیل، ناهاری تند و خوشمزه

نکاتی در رابطه با تهیه ی بال مرغ با عسل و زنجبیل:

۱-فلفل چیلی را ریز خرد کنید.
۲-به ۱ تا ۲ سانتی متر زنجبیل تازه نیاز دارید. آن را رنده کنید.
۳- برگ های آویشن را جدا کنید.
۴-لازم است که مواد را برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شوند.

طرز تهیه:

برای طعم دار کردن مرغ ها، در ظرفی پیازچه، عسل، سس سویا، فلفل چیلی، زنجبیل و برگ ها ی آویشن را با هم ترکیب کنید.

مرغ ها را در ظرفی مسطح در یک لایه قرار دهید. مواد ترکیب شده را روی آن ها بریزید و روی آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید و برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا بال ها طعمدار شوند. قبل از پخت آن ها را از یخچال خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای محیط برسند.

ماهیتابه ی مخصوص گریل را روی حرارت بالا گرم کنید. بال ها را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا تیره شوند و وقتی آن ها را فشار می دهید آب از آن ها خارج شود، بپزید. آن ها را مدام بچرخانید. در نهایت برای این که مطمئن شوید مغزپخت شده اند، آن ها را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار