تبلیغات

۱۱ اشتباه در درست کردن قهوه با کیفیت

طبق گفته سازمان بین المللی قهوه، مصرف این نوشیدنی پر کافئین هر ساله ۱۰ درصد افزایش می‌یابد. اگر می‌خواهید با درست کردن قهوه با کیفیت آشنا شده و یک قهوه عالی بنوشید به توصیه‌های ستاره در این بخش توجه کنید.

هنگام خرید دانه‌های قهوه آن را بو کنید اگر بوی سوخته، کپک زده، بوی نم یا هر بوی نا آشنای دیگری داشت بدین معناست که کیفیت قهوه رضایت بخش نیست. بعد از آن در طی فرایند تهیه تا نوشیدن قهوه اشتباهاتی را که خیلی از افراد مرتکب می‌شوند را مرتکب نشوید. در ادامه ۱۱ اشتباه رایج در مورد خرید و استفاده از قهوه که ممکن است همه ما تا به حال مرتکب شده باشیم، آورده شده است. از این اشتباهات بپرهیزید.

۱- خریدن قهوه ارزان

اگر می‌خواهید قهوه با کیفیت بنوشید، در قیمت آن ولخرجی کنید. خرید قهوه با کیفیت با هزینه پایین ممکن نیست و شایان ذکر است که قیمت نوشیدنی قهوه به طور مستقیم با کیفیت قهوه در ارتباط است. بنابراین یک قهوه عالی نمی‌تواند فوق العاده ارزان باشد.
نکته: بهتر است قهوه متوسط را از فروشگاه‌های تخصصی خرید کنید. به علاوه، یک فروشنده قهوه خوب می‌تواند به شما در انتخاب یک محصول با کیفیت کمک کند.


۲- استفاده نکردن از قهوه ساب

بسیاری از مردم ترجیح می‌دهند وقت خود را برای خریدن دانه‌های قهوه و درست کردن آن هدر ندهند و از قهوه خرد شده آماده در فروشگاه‌ها استفاده می‌کنند، اما این کار اشتباه است. دانه‌های قهوه خرد شده ممکن است مدت زمانی طولانی داخل فروشگاه یا کافی شاپ مانده باشد، بنابر این طعم و مزه واقعی خود را از دست می‌دهند. صرف نظر از اینکه شما چه نوع قهوه‌ای دوست دارید بهتر است دانه‌های قهوه را بخرید و با یک قهوه ساب در خانه آن را پودر کنید.

به صورت کلی ۵ درجه آسیاب قهوه وجود دارد: درشت، متوسط، ریز، برای اسپرسو و پودر قهوه ترک. با توجه به نوع قهوه جوشی که دارید دانه‌های قهوه را درون قهوه ساب خرد کنید و بسابید و قهوه مناسب و با کیفیت را خودتان تهیه کنید.


۳- شما به دانه‌های قهوه توجه کافی ندارید!

دو نوع قهوه اصلی عبارتند از: عربیا و روبوستا. عربیا دارای طعم ظریف‌تر است در حالی که روبوست تلخ‌تر و دارای کافئین بیشتری است.
تفاوت قیمت این دو نوع قهوه بسیار قابل توجه است: قهوه عربیا ۲ برابر گرانتر از روبوستا است.
به عنوان یک قاعده، دانه قهوه عربیا بزرگتر و دارای شکل بیضی هستند. دانه‌های روبوستا دایره‌ای شکل هستند. بنابراین، اگر لوبیا قهوه گرد و کوچک باشد، قهوه از نوع روبوستا است.
همچنین در نوع قهوه عربیا نباید تراشه یا لکه‌هایی روی دانه‌های قهوه وجود داشته باشد.


۴- روش نگهداری اشتباه دانه‌های قهوه

دانه‌های قهوه ۳ دشمن نابود کننده دارند: هوا، نور و گرما. بسته بندی قهوه باید به گونه‌ای باشد که اجازه ورود هوا را به داخل ندهد. می‌توانید دانه‌های قهوه را درون ظرف شیشه‌ای یا فلزی در بسته نگه داری کنید.

در مورد ظروف فلزی باید توجه کنید که زنگ زده نباشند. توجه داشته باشید که قهوه را درون پاکت پلاستیکی خریداری شده نگه ندارید. اگر قهوه را در بسته بندی کاغذی بخرید، بهتر است که دانه‌های قهوه را در یک ظرف مناسب نگه دارید، زیرا هوا و بو‌ها می‌توانند قهوه را در کیسه کاغذی به راحتی خراب کنند.


۵- استفاده بیش از حد از آب برای درست کردن قهوه

دقت کنید موقع درست کردن قهوه بیش از حد آب نریزید، زیرا کیفیت قهوه شما را خراب می‌کند. توصیه می‌شود به ازای هر یک گرم قهوه ده گرم آب استفاده کنید نه بیشتر.


۶- استفاده از فنجان‌های نا مناسب

برای لذت بردن از طعم قهوه باید از نوع فنجان‌های مناسب استفاده کنید. بهترین گزینه استفاده از فنجان‌های چینی یا سرامیکی با بدنه ضخیم است، زیرا این نوع فنجان‌ها طعم قهوه را برای مدت طولانی تری مرغوب نگه می‌دارد.
نکته: قبل از ریختن قهوه در فنجان، فنجان را گرم کنید. این کار قهوه را خوشمزه‌تر می‌کند!


۷- نگهداری دانه قهوه در یخچال

درون قفسه یخچال مواد غذایی با بو‌ها و طعم‌های مختلفی وجود دارد که می‌تواند روی طعم قهوه تاثیر نا مطبوعی بگذارد، زیرا دانه‌های قهوه به سرعت بو‌ها را جذب می‌کنند. تصور کنید چه اتفاقی می‌افتد اگر سوسیس در کنار ظرف قهوه قرار بگیرد!


۸- سرد خوردن قهوه

باید قهوه را بلافاصله بعد از درست کردن، بنوشید تا از طعم و گرمای مطبوع آن لذت ببرید. اگر قهوه بماند و خنک شود بسیار تلخ شده و تمام عطر و طعم خود را از دست می‌دهد.


۹- اضافه کردن بیش از حد مواد افزودنی به قهوه

قهوه یک منبع عالی آنتی اکسیدان است. تحقیقات اخیر نشان داده است که مقدار آنتی اکسیدان‌ در قهوه با شیر یا بدون شیر تفاوتی ندارد. از این رو، هر دو گزینه برای سلامت ما مناسب است.

ایده ترکیب شیر در قهوه ابتدا در فرانسه ظاهر شد. بدون شک، شیر به نوشیدنی قهوه طعم خاصی می‌بخشد و کمی آن را سرد می‌کند و خطر ابتلا به سرطان مری را کاهش می‌دهد. اما افزودن مقدار بیش از حد شیر یا شکر می‌تواند طعم حتی تازه‌ترین قهوه را خراب کند.


۱۰- نگه داشتن طولانی مدت دانه‌های قهوه

قهوه‌خور‌های حرفه‌ای می‌گویند قهوه تنها سه هفته بعد از بو دادن کیفیت مناسبی دارد و نباید دانه‌های قهوه را به مدت طولانی بعد از بو داده شدن نگهداری نمود. آن‌ها می‌گویند بهتر است در زمان کوتاه‌تری دانه قهوه را مصرف کنید و از قهوه تازه با کیفیت بالا لذت ببرید.


۱۱- تمیز نکردن مناسب دستگاه قهوه

دستگاه قهوه مانند هر نوع تجهیزات دیگر نیاز به تمیز کردن منظم دارد. تمیز کردن دستگاه قهوه ساز کمک می‌کند تا عطر قهوه حفظ شود و باعث جلوگیری از ورود باکتری‌ها به قهوه شما خواهد شد.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

    دمپخت مرغ غذایی سالم و ساده است که مواد تشکیل دهنده اصلی آن مرغ و برنج است و برای افرادی که وقت و حوضله اشپزی ندارند گزینه مناسبی است. مواد لازم...

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • دسر سمولینای شیری خوشمزه

    دسر سمولینای شیری یکی از خوشمزه ترین دسرهایی را که میتوانید رد منزل تهیه کنید با شیر است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه دسر سمولینای شیری خوشمزه...

  • دستور پخت ماهی به روش ترکیه ایی

    دستور پخت ماهی به روش کشور ترکیه مواد لازم: ماهی یک کیلو پیازدو عدد گوجه فرنگی پوست کنده و تکه تکه شده پنج عدد فلفل سبز تند به میزان ذائقه شما فلفل...

  • روش هایی برای نگهداری آلبالو

    در این مقاله قصد دارم چند روش از بهترین روش های نگهداری آلبالو را به شما آموزش دهم.در ادامه این مطلب را به نقل از یاد بگیر دات کام بخوانید....

  • در چه ظروفی غذا مي‌پزيد و چگونه؟

    وسايل و لوازم آشپزخانه هم، به‌ويژه قابلمه‌ها و ظروفي که غذا در آن پخته مي‌شود، از اهميت زيادي برخوردار هستند. تغذيه سالم تنها به کيفيت غذاها و نحوه...

  • طعم دار کردن ماهی و غذاهای دریایی با گیاهان

    همه ما با بوی زُهم ماهی، میگو و غذاهای دریایی آشنا هستیم، در این مقاله راهکارها و ادویه و گیاهانی ارائه شده است که با عطرو طعم فوق العاده ای که...

  • چگونه سبزیجات را خشک کنیم؟

    در صورتی که قصد دارید میوه یا سبزیجات را خشک کنید، حتما میوه و سبزیجات رسیده و سالم را انتخاب کنید. جالب است بدانید سبزیجاتی که به محض چیده شدن در...

  • آموزش خشک کردن آناناس به شکل گل

    استفاده از میوه‌های خشک شده یک ایده زیبا و در عین حال ساده برای تزیین کیک و کاپ کیک هست. همچنین میوه‌های خشک رو به عنوان تنقلات هم میشه مصرف کردن...

  • میوه و سبزیجات را چگونه تازه نگه‌داریم؟

    به گزارش « پارسینه »، باتوجه به مدت زمان کم حفظ میوه و گیاهان همواره مقدار زیادی از آن‌ها به دلیل پلاسیدگی و خراب شدن دور انداخته...

  • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

    کتلت سالمون یونانی • تعداد: ۴ نفر • زمان تهیه: ۱۰ دقیقه • زمان پخت: ۱۸ تا ۲۰ دقیقه مواد لازم • یک عدد لیموترش • ۶۰۰ گرم فیله بدون استخوان...

  • روش تهیه نوشیدنی های زنجبیلی برای لاغری

    بر کسی پوشیده نیست که شکم و اطراف آن جزو نواحی است که چربی‌ها به این مناطق هجوم آورده و در آنجا جا خوش می‌کنند.امروز پیر و جوان و حتی کودکان و...

  • طرز تهیه سوفله سبزیجات و پنیر

    سوفله سبزیجات و پنیر نوعی میان وعده یا پیش غذای مغذی بوده که انواع سبزیجات به کار رفته در این غذا باعث تنوع بالای آن شده است. ترکیبی...

  • طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی

    کوفته تبریزی غذایی است که با گوشت چرخ شده، برنج، لپه، سیب زمینی پخته و سایر ادویه‌ها پخته می‌شود. البته در آب کوفته تبریزی می‌توان از...

  • طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه

    شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی‌های بزرگ سرو می‌شود. دوست‌داران غذای شیرین به این پلو علاقه‌مند...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

    دمپخت مرغ غذایی سالم و ساده است که مواد تشکیل دهنده اصلی آن مرغ و برنج است و برای افرادی که وقت و حوضله اشپزی ندارند گزینه مناسبی است. مواد لازم...