تبلیغات

بلال کبابی با چهار طعم متفاوت از کشورهای مختلف با ظاهری جالب

بلال کبابی با چهار طعم متفاوت از کشورهای مختلف با ظاهری جالببلال خواص زیادی دارد از جمله مهمترین آن آنتی اکسیدان بودن این ماده غذایی می باشد که برای تامین ویتامین های مهم و ضروری بدن فوق العاده مفید می باشد بلال کبابی را در همه مکان های تفریحی می توان یافت اما اگه در خانه هوس درست کردن بلال را دارید در این مطلب با طرز تهیه ۴ نوع مختلف با چاشنی های بی نظیر که طعم لذیذی دارند برای شما اماده کرده ایم امیدواریم مورد توجه قرار بگیرد با ما همراه شوید.

بلال کبابی با چهار طعم متفاوت از کشورهای مختلف با ظاهری جالب

برایتان ۴ نمونه گوناگون از بلال کبابی که در فر و در خانه تهیه می شود را آموزش داده ایم که هر کدام طعم و مزه خاص و جالبی دارند.

مواد لازم

۴ عدد بلال درسته

برای طعم سس سویا، کره و سیر

۱۵ گرم کره ۱ قاشق چای خوری سیر خرد شده ۲ قاشق چای خوری سس سویا

برای طعم ایتالیایی

۱ قاشق غذا خوری روغن زیتون نصف قاشق چای خوری خمیر آنچوی نصف قاشق چای خوری سیر رنده شده فلفل ۳ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی ۱۵ گرم پنیر رنده شده

برای طعم چینی

۱ قاشق غذاخوری روغن کنجد نصف قاشق چای خوری سیر خرد شده ۲ قاشق چای خوری سس سویا نصف قاشق چای خوری سس گوجه فرنگی پر ادویه و تند نصف قاشق چای خوری شکر

برای طعم مکزیکی

۱۵ گرم کره ۱ قاشق غذاخوری مایونز گشنیز خرد شده نمک فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان ۱ قاشق چای خوری پودر چیلی ۱ قاشق چای خوری پاپریکا نصف قاشق چای خوری سیر خرد شده

طرز تهیه

۱- برای هر کدام از طعم ها، همه مواد را در کاسه های جداگانه با یکدیگر مخلوط کنید. ۲- با استفاده از قلم مو، سس را روی بلال ها بمالید. ۳- بلال ها را در سینی چیده و به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فر با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد قرار دهید. ۴- بلال های کبابی شده را در ظرفی که می خواهید سرو کنید، بچینید. روی بلالی که سس سویا دارد، یک لایه دیگر از این سس بمالید. ۵- جعفری خرد شده روی بلال ایتالیایی بمالید. ۶- روی بلال چینی، پیاز خرد شده بریزید. ۷- بلال مکزیکی را نیز با یک قاچ از لیمو ترش تازه سرو کنید.

بلال کبابی با چهار طعم متفاوت از کشورهای مختلف با ظاهری جالب

آنچه باید بدانید از بلال کبابی و نحوه درست کباب کردن آن

قبل از کباب کردن ذرت نکاتی وجود دارد که با انجام آن می ‎‌توانید طعم و عطر دلپسندی به ذرت بدهید و از سرو آن نهایت لذت را ببرید.

قبل از کباب کردن ذرت نکاتی وجود دارد که با انجام آن می توانید طعم و عطر دلپسندی به ذرت بدهید و از سرو آن نهایت لذت را ببرید ابتدا باید چاشنی اصلی ذرت را آماده کنید هی ما می‌ دانیم ذرت کبابی با آب‌ نمک مزه خاصی به خود می‌ گیرد اما این کار را معمولا بعد از کباب کردن آن استفاده می‌ کنیم، در این گزارش روشی جدیدی برای خوش طعم کردن ذرت به شما توصیه شده که در ادامه به آن می پردازیم.

برای چهار تا شش عدد ذرت ابتدا یک چهارم فنجان نمک را درون یک گالن (۳/۷۸ لیتر) آب می‌ریزیم در این محلول آبی می‌ توان از فلفل و حتی سیر خرد شده و سایر ادویه جات دیگر به دلخواه استفاده کرد. در ادامه ذرت پوست کنده و تمیز شده را درون محلول آبی قرار می‌ دهیم به صورتی که تمام ذرت در محلول نمکی قوطه‌ ور شود.

سعی شود ۳۰ الی ۶۰ دقیقه ذرت درون محلول خوابانده شده تا محلول به‌همراه ادویجات به خورد ذرت برود (ترک‌ های کنار دانه‌ های ذرت جای کافی برای نشست محلول درون خود را دارند قوطه‌ وری ذرت درون آب نمک به‌ همراه ادویه جات باعث شده تا ذرت طعم و مزه آن‌ ها را به خود بگیرد.

وقتی به اندازه کافی ذرت درون محلول قرار گرفت آن را بیرون بیاورید و روی پارچه تمیز قرار دهید تا خشک شود سپس ذرت‌ ها را کباب کنید و از طعم و مزه جدید آن در کنار خانوادی خود لذت ببرید نوش جان

ذرت یا بلال بعد از گندم و برنج مهمترین ماده غذایی بشر است و دانه های آن و روغن تهیه شده از این دانه ها منبع تامین کننده نیاز های غذایی مردم در سراسر جهان است.

روزیاتو

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

  • طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

    دمپخت مرغ غذایی سالم و ساده است که مواد تشکیل دهنده اصلی آن مرغ و برنج است و برای افرادی که وقت و حوضله اشپزی ندارند گزینه مناسبی است. مواد لازم...

  • طرز تهیه فیش برگر فست فود سالم خانگی

    ماهی را پس از خرید بهتر است سریع مصرف کنید البته می توان ماهی را تا 2 ماه در فریزر نگهداری کرد. بهتر است جای اینکه ماهی را سرخ کنید به روشی...

  • طرز تهیه کتلت جعفری و سویا، غذای مخصوص گیاهخواران

    کتلت جعفری و سویا غذای مخصوص گیاهخواران مواد لازم: سویای ریز:۴۰۰ گرم سیب زمینی آب پز شده:۶۰۰ گرم تخم مرغ:۳ عدد جعفری خرد شده:۱۰۰ گرم گشنیز:۳۰ گرم...

  • طرز تهیه کیش اسفناج ، یک غذای سبک و خوشمزه

    این کیش کلاسیک بسیار خوشمزه است و به دلیل آن که خمیر در آن استفاده نشده، شامی سبک، مقوی و مطبوع خواهد بود. طعم و بافتی منحصر به فرد دارد و...

  • طرز تهیه ژله هندوانه

    درست کردن این ژله خیلی راحت است اول با شکلات آب شده روی دیواره‌های خشک لیوان به کمک قیف یک بار مصرف راه‌هایی شبیه راه هندوانه بکشید و بگذارید...

  • سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه

    سیب زمینی تنوری با سس قارچ و مارچوبه مواد لازم: سیب زمینی بزرگ………………..۲ عدد نمک …………………………………. به میزان لازم ریحان تازه خرد...

  • طرز تهیه و خواص چای زردچوبه برای سلامتی

    78درصد تولید زردچوبه در جهان در کشور هند صورت می‌گیرد. این ادویه زردِ پرتقالی در زردچوبه‌های هندی و سُس‌های مختلف به‌وفور استفاده می‌شود. خواص...

  • روش تهیه‌ی نان تخم مرغی پاکتی

    مواد اولیه: تخم مرغ ۲ عدد بزرگ موز ۲ عدد کوچک جوز هندی به میزان لازم پودر دارچین به میزان لازم نان ۲ برش تمشک تازه ۱۵۰ گرم روغن زیتون به میزان...

  • روش تهیه‌ی دمنوش گلپر

    مواد اولیه: گلپر ۱ قاشق غذاخوری آب ۲ لیوان روش تهیه: گلپر و آب را در یک قوری چینی بریزید. روی حرارت پایین قرار دهید تا بجوشد. سپس بگذارید تا برای...

  • طرز تهیه چیز کیک ساده با تزیین ژله

    چیز کیک ساده دسری راحت است که به فر نیازی ندارد و در زمان کوتاهی نیز آماده می‌شود. این دسر را همراه با چایی به عنوان عصرانه نیز...

  • دسر سمولینای شیری خوشمزه

    دسر سمولینای شیری یکی از خوشمزه ترین دسرهایی را که میتوانید رد منزل تهیه کنید با شیر است. در ادامه مطلب زیر طرز تهیه دسر سمولینای شیری خوشمزه...

  • دستور پخت ماهی به روش ترکیه ایی

    دستور پخت ماهی به روش کشور ترکیه مواد لازم: ماهی یک کیلو پیازدو عدد گوجه فرنگی پوست کنده و تکه تکه شده پنج عدد فلفل سبز تند به میزان ذائقه شما فلفل...

  • روش هایی برای نگهداری آلبالو

    در این مقاله قصد دارم چند روش از بهترین روش های نگهداری آلبالو را به شما آموزش دهم.در ادامه این مطلب را به نقل از یاد بگیر دات کام بخوانید....

  • در چه ظروفی غذا مي‌پزيد و چگونه؟

    وسايل و لوازم آشپزخانه هم، به‌ويژه قابلمه‌ها و ظروفي که غذا در آن پخته مي‌شود، از اهميت زيادي برخوردار هستند. تغذيه سالم تنها به کيفيت غذاها و نحوه...

  • طعم دار کردن ماهی و غذاهای دریایی با گیاهان

    همه ما با بوی زُهم ماهی، میگو و غذاهای دریایی آشنا هستیم، در این مقاله راهکارها و ادویه و گیاهانی ارائه شده است که با عطرو طعم فوق العاده ای که...

  • چگونه سبزیجات را خشک کنیم؟

    در صورتی که قصد دارید میوه یا سبزیجات را خشک کنید، حتما میوه و سبزیجات رسیده و سالم را انتخاب کنید. جالب است بدانید سبزیجاتی که به محض چیده شدن در...

  • آموزش خشک کردن آناناس به شکل گل

    استفاده از میوه‌های خشک شده یک ایده زیبا و در عین حال ساده برای تزیین کیک و کاپ کیک هست. همچنین میوه‌های خشک رو به عنوان تنقلات هم میشه مصرف کردن...

  • میوه و سبزیجات را چگونه تازه نگه‌داریم؟

    به گزارش « پارسینه »، باتوجه به مدت زمان کم حفظ میوه و گیاهان همواره مقدار زیادی از آن‌ها به دلیل پلاسیدگی و خراب شدن دور انداخته...

  • طرز تهیه کتلت سالمون یونانی

    کتلت سالمون یونانی • تعداد: ۴ نفر • زمان تهیه: ۱۰ دقیقه • زمان پخت: ۱۸ تا ۲۰ دقیقه مواد لازم • یک عدد لیموترش • ۶۰۰ گرم فیله بدون استخوان...

  • روش تهیه نوشیدنی های زنجبیلی برای لاغری

    بر کسی پوشیده نیست که شکم و اطراف آن جزو نواحی است که چربی‌ها به این مناطق هجوم آورده و در آنجا جا خوش می‌کنند.امروز پیر و جوان و حتی کودکان و...

  • طرز تهیه سوفله سبزیجات و پنیر

    سوفله سبزیجات و پنیر نوعی میان وعده یا پیش غذای مغذی بوده که انواع سبزیجات به کار رفته در این غذا باعث تنوع بالای آن شده است. ترکیبی...

  • طرز تهیه کوفته تبریزی اصل و مجلسی

    کوفته تبریزی غذایی است که با گوشت چرخ شده، برنج، لپه، سیب زمینی پخته و سایر ادویه‌ها پخته می‌شود. البته در آب کوفته تبریزی می‌توان از...

  • طرز تهیه شکر پلو شیرازی خوشمزه

    شکر پلو شیرازی یکی از انواع پلوی سنتی ایران است که بیشتر در مهمانی‌های بزرگ سرو می‌شود. دوست‌داران غذای شیرین به این پلو علاقه‌مند...

داغ ترین اخبار

  • طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

    دمپخت مرغ غذایی سالم و ساده است که مواد تشکیل دهنده اصلی آن مرغ و برنج است و برای افرادی که وقت و حوضله اشپزی ندارند گزینه مناسبی است. مواد لازم...