تبلیغات

نودل سبزیجات؛ غذای سریع چینی

باید گیاه خوار باشید تا قدر این غذای سریع، ساده و دل انگیز چینی رو بدونید.

مواد لازم:

نودل برنج ۲۰۰ گرم
روغن گیاهی قدری
قارچ ۳۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
زنجبیل ۱ تکه
کدو ۲۰۰ گرم
گشنیز ۱/۲ دسته
پیازچه ۶ عدد
نشاسته ذرت ۱ قاشق چای خوری
سس سویا ۲ قاشق غذاخوری
عسل ۱ قاشق غذاخوری
روغن کنجد ۱ قاشق چای خوری
سرکه سیب ۱/۲ قاشق چای خوری
اسفناج ۱۰۰ گرم
لیمو ترش ۲ عدد
سس فلفل تند به دلخواه

نودل سبزیجات؛ غذای سریع چینی

آماده کردن مواد برای تهیه نودل سبزیجات:

۱- نودل رو طبق دستور روی بسته بندیش بپزید، آبکشی کنید و کنار بذارید.
۲- قارچ‌های بزرگ‌تر رو تکه تکه کنید.
۳- سیر رو پوست گرفته، دانه‌های فلفل چیلی رو جدا کنید و اون‌ها رو ریز خرد کنید.
۴- از یک تکه ۴ سانتی متری زنجیل تازه استفاه کنید. اون رو پوست گرفته و خلالی کنید.
۵- انتهای کدو‌ها رو جدا کنید و اون‌ها رو هم خلالی خرد کنید.
۶- برگ‌های گشنیز رو جدا کنید و ساقه‌هاشون رو یز خرد کنید.
۷- پیازچه‌ها رو تمیز شسته و قسمت‌های سفیدشون رو نازک حلقه‌حلقه کنید.
۸- اسفناج‌ها رو درست خرد کنید.

طرز تهیه:

۱. اول نودل رو بپزید.

۲. مقداری روغن در ماهیتابه‌ای روی حرارت بالا گرم کنید. قارچ‌ها رو اضافه کنید و برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه تا نرم بشن، تفت بدین.

۳. سیر، فلفل چیلی، زنجبیل، کدو، ساقه‌های گشنیز و قسمت‌های سفید پیازچه رو اضافه کنید و مواد رو برای ۳ دقیقه دیگه تا کمی طلایی بشن تفت بدین.

۴. در این میان، نشاسته ذرت رو با ۲ قاشق غذاخوری آب ترکیب کنید، بعد سس سویا، عسل، روغن کنجد و سرکه سیب رو با اون‌ها ترکیب کنید. ترکیب رو به ماهیتابه اضافه کنید و برای ۳ دقیقه تا غلیظ بشه، بپزید.

۵. اسفناج رو به همراه نودل به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گرم بشن. بعد برگ‌های گشنیز رو اضافه کنید.

۶. نودل رو در کنار برش‌های لیمو ترش و سس فلفل تند سرو کنید. برای تزیین تعدادی برگ گشنیز و برش‌های پیازچه روی نودل پخش کنید.

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

تبلیغات

جدیدترین اخبار

داغ ترین اخبار